Bastyr University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak penubuhannya pada tahun 1978, Bastyr University telah menjadi perintis dalam perubatan semula jadi berasaskan sains. Pengasas Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; dan Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; bersama-sama dengan Sheila Quinn, yang dinamakan sekolah selepas guru kesayangan mereka dan menyatakan Seattle doktor naturopathic Dr. John Bastyr. Dengan hanya $ 200 dalam kos permulaan semasa permulaan yang rendah mereka, pengasas dicipta visi untuk sekolah kesihatan semulajadi bertauliah yang kini diiktiraf sebagai seni kesihatan terkemuka dan sains universiti di dunia.

Presiden Pengasas Emeritus Dr. Pizzorno menyaksikan Universiti melalui beberapa pertumbuhan penting sepanjang 22 tahun berkhidmat dalam perkhidmatan, termasuk langkah untuk kampus 51 ekar semasa di Kenmore, Washington, untuk menampung badan pelajar yang semakin meningkat. (Lihat Timeline Sejarah.) Walaupun sekolah bermula sebagai sebuah kolej perubatan naturopathic, Bastyr University kini menawarkan lebih daripada 20 program ijazah dan sijil. Melalui asas yang berasaskan sains itu, Universiti telah menjadi penerima beberapa geran penyelidikan berjuta-juta dolar dari National Institutes of Health.

Pada September 2012, Universiti berkembang lagi, membuka Bastyr Universiti California di San Diego, mengalu-alukan lebih daripada 50 pelajar Doktor sulungnya kelas Naturopathic Medicine. sekolah pertama dan hanya bertauliah California perubatan naturopathic juga menawarkan Sarjana Sains Pemakanan untuk Kesihatan dan merancang untuk menambah program-program kesihatan yang lebih semula jadi pada masa akan datang.

Visi Kami

Sebagai pusat akademik yang terkemuka di dunia untuk memajukan dan mengintegrasikan pengetahuan dalam seni kesihatan semula jadi dan sains, Bastyr Universiti akan mengubah kesihatan dan kesejahteraan masyarakat manusia.

Misi Kita

Kami mendidik pemimpin masa depan dalam bidang seni kesihatan semulajadi dan sains. Menghormati kuasa penyembuhan semula jadi dan mengiktiraf bahawa badan, minda dan semangat intrinsik tidak boleh dipisahkan, kita model pendekatan bersepadu untuk pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan klinikal.

Tema-tema teras

Pencapaian akademik Penyelidikan dalam Kesenian Kesihatan Asli dan Sains Latihan Klinikal dan Kesihatan Komuniti Integrasi antara disiplin

This school offers programs in:
  • English

Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Health MSc » Lihat Health M.D. » Lihat Health Sarjana » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

BSC dalam bidang psikologi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Kenmore San Diego + 1 lagi

program ijazah psikologi Bastyr Universiti menawarkan asas saintifik yang kukuh dan pemahaman yang holistik minda dan badan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bermakna dalam kepelbagaian bidang. [+]

program ijazah psikologi Bastyr Universiti menawarkan asas saintifik yang kukuh dan pemahaman yang holistik minda dan badan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bermakna dalam kepelbagaian bidang.

The Ijazah Sarjana Muda Sains dengan pengkhususan dalam bidang psikologi kesihatan menawarkan pelajar pilihan tiga trek. Sistem trek membolehkan pelajar mengarahkan tumpuan pengajian mereka, jahitan pengalaman ijazah mereka untuk memenuhi kepentingan mereka.

Psikologi Kesihatan - Integrated Wellness Track - 2 tahun Psikologi Kesihatan - Pre-Med Track - 2 tahun Psikologi Kesihatan - Advokasi sosial Track - 2 tahun Kelebihan Program Psikologi Kesihatan di Bastyr kajian menyeluruh dan teliti dalam bidang teras psikologi penerokaan besar canggih dan kawasan-kawasan yang baru muncul psikologi dan kesihatan, seperti psikologi dan kerohanian, kerjasama antara disiplin dan ecopsychology kurikulum yang inovatif dengan fokus yang unik pada psikologi holistik dan hubungkait dengan kesihatan fizikal dan kerohanian saiz kelas kecil fakulti yang sangat berpengalaman yang komited dan diakses oleh para pelajar warga universiti Vibrant pelajar seperti yang berfikiran dan fakulti Peluang untuk mengambil elektif di kawasan-kawasan lain kesihatan semula jadi, seperti pemakanan dan herba sains Peluang untuk menyiapkan tesis penyelidikan kanan (program ijazah pertama) [-]

Ijazah Sarjana Muda

Bsc dalam biologi manusia yang bersepadu

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Kenmore San Diego + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Major dalam Integrated Biologi Manusia berfungsi sebagai persediaan terbaik untuk kerjaya sebagai pengamal kesihatan abad ke-21 atau penyelidik bioperubatan. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Major dalam Biologi Manusia Bersepadu berfungsi persediaan sebagai terbaik untuk kerjaya sebagai pengamal kesihatan abad ke-21 atau penyelidik bioperubatan. Ini ijazah sarjana muda yang diiktiraf sepenuhnya melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan pelbagai ijazah profesional (doktor naturopathic, doktor perubatan, doktor gigi, ahli farmasi), darjah kesihatan bersekutu (pembantu doktor, jururawat, ahli terapi fizikal) atau pengajian siswazah dalam bidang sains biologi.

Dengan memberi tumpuan kepada hands-on penyelidikan saintifik, program progresif ini menarik sambungan antara fisiologi, anatomi, biologi sel, biokimia dan genetik - dan bukannya mengajar setiap mata pelajaran secara individu. Pendekatan yang berbeza membantu pelajar membongkar kerumitan biologi manusia dan membangunkan pemahaman yang bersatu struktur dan fungsi badan. Dengan cara ini, pelajar memperoleh asas yang kukuh dalam bidang sains biologi dan membangunkan kemahiran pemikiran kritikal penting untuk kerjaya dalam biologi dan kesihatan.... [-]