Buena Vista University School of Science

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Buena Vista University ( BVU ) adalah komuniti pelaku, pembudidaya, dan pencipta yang mempercayai pendidikan tinggi transformatif. Buena Vista University School of Science menyediakan kelebihan dan kemudahan yang anda harapkan dari sekolah yang lebih besar, digabungkan dengan kebebasan untuk memanfaatkan peluang ini tanpa menunggu giliran anda dengan ratusan pelajar lain. Semua makmal digunakan untuk pengajaran dan kerja pelajar.

Kaji kesan antibiotik pada lokasi dan fungsi mitokondria pada sel manusia. Mulakan latihan perubatan di kampung halaman anda atau menjadi jurutera mekanikal atau komputer. Di Sekolah Sains Universiti Buena Vista, anda akan belajar bagaimana bersaing dengan yang terbaik dan menyesuaikan diri dan berkembang dalam landskap saintifik yang berubah.

Sebagai pelajar, anda juga akan mempunyai akses berkala ke Pusat Sains Estelle Siebens dan menjalankan eksperimen menggunakan peralatan canggih yang dimiliki oleh BVU . Oleh kerana semua makmal terletak di Pusat Sains, mereka mudah diakses, dan profesor selalu menunjukkan cara menggunakannya.

Lokasi

Tasik Storm

Alamat
West 4th Street,610
50588 Tasik Storm, Iowa, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: