Baca keterangan rasmi

Seni Liberal Tradisi Katolik

Di Assumption, kami komited untuk meneroka dengan hebat hubungan antara iman dan akal. Dengan menyertai tradisi 2,000 tahun ini, pelajar hari ini bergabung dengan generasi saintis, seniman, penulis, dan ahli falsafah yang terlibat dalam pencarian kebenaran di seluruh bidang.
Kami percaya tradisi intelektual Katolik menjadi sangat relevan dan berguna untuk zaman kita, dan menggalakkan pertumbuhan minda, badan dan semangat dalam iklim yang inklusif dan terbuka di mana semua tradisi iman mempunyai suara.

Tradisi Kejayaan

  • 98% pelajar menyelesaikan ijazah mereka dalam tempoh empat tahun
  • 94% daripada Kelas 2017 telah bekerja, melanjutkan pendidikan tambahan, atau terlibat dalam perkhidmatan masyarakat dalam tempoh enam bulan tamat pengajian
  • 85% daripada Kelas 2017 menyiapkan sekurang-kurangnya satu peluang pembelajaran, penyelidikan atau pengalaman pembelajaran

Jalan Membina Apa Yang Diperlukan Dunia

Bercakap dengan salah seorang graduan kami yang menakjubkan satu dekad ke dalam kerjaya mereka sebagai hakim biokimia atau hakim keluarga atau sebilangan profesion lain dan anda akan dapati mengapa kami mendesak pendidikan berasaskan nilai - yang memberikan graduan keupayaan intelektual dan kekuatan watak yang diperlukan untuk melibatkan soalan-soalan hidup yang lebih besar dan bekerja ke arah yang lebih baik.

Kami menghargai fakulti yang berdedikasi hari ini, dan garis panjang pendahulu mereka, dengan mendengarkan panggilan pengasas kami, Emmanuel d'Alzon yang mencabar kami untuk melampaui akademik dan mendidik seluruh orang. Anda akan melihat bahawa tumpuan kepada pelajar, dan penekanan kita pada kehidupan yang baik, dalam setiap aspek dari apa yang kita lakukan, dari reka bentuk Dewan Perjumpaan baru ke program Kepujian dinamik kami untuk penubuhan sebuah kampus di Rom.

Kami juga berhutang hutang besar kepada alumni, ibu bapa, yayasan, dan rakan kongsi korporat yang membantu membuat pendidikan Asumsi yang jelas. Hanya dengan bekerja bersama-sama, ke arah matlamat yang dikongsi dan merentasi perbezaan umur, budaya, disiplin, dan iman, bolehkah kita benar-benar Cahaya Jalan.

Nilai-nilai Katolik dan akademik yang kuat

Assumption College , sebuah institusi Katolik yang ditaja oleh Augustinians of Assumption dan berakar umbi dalam tradisi intelektual Katolik, berusaha untuk membentuk graduan yang terkenal dengan kecerdasan kritikal, kewarganegaraan yang bijaksana dan perkhidmatan belas kasihan. Kami meneruskan matlamat ini melalui kurikulum yang berasaskan seni liberal dan memanjang ke domain kajian profesional. Dikukuhkan oleh pengakuan Katolik tentang keharmonian kepercayaan dan akal, kami bertujuan, dengan mengejar kebenaran, mengubah fikiran dan hati pelajar. Assumption nikmat kepelbagaian dan mengalu-alukan semua pihak yang berkongsi matlamatnya.

Mesej daripada Presiden

Memilih kolej mungkin keputusan terpenting yang pernah anda pertimbangkan. Anda mungkin telah menerima bahan dari beberapa institusi lain, serta idea dan cadangan dari keluarga dan rakan-rakan.

Terdapat banyak sebab yang cerah, pelajar termotivasi memilih untuk menghadiri Assumption. Apabila anda meneroka laman web kami, anda akan mendapati banyak maklumat yang berkaitan dengan program kami yang hebat dan komuniti rapat kami. Buat masa ini, saya ingin berkongsi tiga sebab yang paling sering saya sebutkan ketika menggambarkan Assumption kepada calon pelajar dan keluarga mereka.

Kolej seni liberal teratas dengan program perniagaan dan profesional yang kuat.

Pelajar kita terdedah kepada pelbagai disiplin yang mengembangkan minda mereka dan meningkatkan kemahiran berfikir kritis mereka kerana mereka menganggap idea-idea baru, cara-cara baru untuk melihat dunia, dan cara-cara baru untuk mempersoalkan. Ahli fakulti mencipta persekitaran yang menggalakkan akademik yang mencabar pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka memikirkan nilai dan kehidupan mereka. Pada masa yang sama, pelajar-pelajar kemahiran belajar di Assumption juga menyediakan mereka untuk karier yang berjaya dan bermanfaat.

Tradisi intelektual Katolik, yang unik di kalangan kolej.

Dalam tradisi Assumpionist kita menggalakkan pertumbuhan intelektual, sosial dan peribadi. Kami mengambil agama dan iman dengan serius sebagai sebahagian daripada pengalaman manusia. Kami meneroka soalan yang mencapai keinginan hati yang mendalam dan mengenali peranan iman dan sebab dalam mencari kebenaran. Pelajar kita menghadapi idea yang menyumbang kepada pembentukan pandangan Kristian di dunia yang mencerminkan jenis pendidikan yang dibayangkan oleh Fr. Emmanuel d'Alzon, pengasas Assumptionists. Apa jua kepercayaan seorang pelajar, kami percaya bahawa pengalaman Assumption menyediakan peluang untuk pertumbuhan rohani peribadi dan pembangunan satu set nilai yang akan mendorong pelajar untuk menggunakan pengetahuan mereka dalam perkhidmatan kepada orang lain. Ia adalah suasana yang mencabar dari segi intelektual, memuaskan diri dan memuaskan hati secara rohani.

Tempat di mana orang melihat satu sama lain.

Apabila anda memilih Assumption, anda boleh bergantung pada menerima perhatian peribadi dari orang yang baik, ramah di seluruh komuniti. Fakulti, pentadbir, kakitangan, agama, dan pelajar semuanya bekerjasama untuk memastikan semua orang di sini dihargai dan disokong. Assumption adalah cukup kecil supaya orang tahu pelajar sebagai individu, dan cukup besar untuk pelajar untuk mencari peluang yang berlainan. Pengalaman di dalam dan di luar bilik darjah membantu membentuk "kompas peribadi" pelajar dan menggalakkan pertumbuhan intelektual, sosial, dan peribadi.

Jika ciri-ciri ini mencerminkan apa yang anda cari, saya menggalakkan anda untuk meneroka tapak kami dengan lebih lanjut dan mempelajari lebih lanjut mengenai kami. Saya juga berharap anda akan melawat kampus Assumption yang indah dan bertemu dengan beberapa orang yang membuat komuniti kami begitu istimewa. Terima kasih atas minat anda terhadap Assumption.

Salam hangat,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Presiden

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Assumption College

Sama ada anda ingin menggunakan ijazah Biologi anda untuk mengkaji virus atau ekosistem, anda mendapat pengalaman makmal yang luas, serta sokongan yang kuat dari dan akse ... [+]

Ijazah Biologi di Assumption College

Biologi adalah kajian kehidupan. Para ahli biologi meneroka misteri kehidupan di peringkat selular, organisma dan penduduk.

Sama ada anda ingin menggunakan ijazah Biologi anda untuk mengkaji virus atau ekosistem, anda mendapat pengalaman makmal yang luas, serta sokongan yang kuat dari dan akses mudah kepada fakulti sains Assumption, yang membuat konsep berasaskan kelas yang bermakna dan membantu membangunkan penyelidikan teknikal anda kemahiran. Pusat Sains Testa terkini yang terletak di kampus di Worcester, MA menyediakan kemudahan makmal yang cemerlang kepada pelajar yang mengikuti Biologi utama untuk menguji teori saintifik yang kompleks dan canggih yang anda pelajari di dalam kelas.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Data adalah bahan mentah asas Abad ke-21. Industri, kerajaan, dan NGO kini boleh mengetahui lebih banyak tentang kami berbanding sebelum ini dalam sejarah manusia: apa ya ... [+]

Data adalah bahan mentah asas Abad ke-21. Industri, kerajaan, dan NGO kini boleh mengetahui lebih banyak tentang kami berbanding sebelum ini dalam sejarah manusia: apa yang kita beli, apa yang kita baca, apa yang kita lakukan. Tetapi, semua data itu harus terlebih dahulu diproses menjadi maklumat untuk menjawab pertanyaan besar: Apa artinya semua itu ?

Kemajuan dalam teknologi komputer telah mencetuskan letupan dalam pengambilalihan dan penyimpanan data yang banyak dari setiap kehidupan. Perubahan mendadak ini telah mewujudkan keperluan untuk graduan yang terlatih secara matematik dan komputasi yang boleh menganalisis data ini dan membuat cadangan berdasarkan penyiasatan tersebut.

... [-]
Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Bachelor of Science dalam Cybersecurity menawarkan pendidikan berasaskan teknologi, menggunakan kaedah dalam pengkomputeran dan sains maklumat, kejuruteraan, sains sosial ... [+]

Cyberspace adalah ekosistem yang dinamik dan berkembang, dengan rangkaian kompleks yang pelbagai yang menghubungkan individu, organisasi dan entiti nasional dan antarabangsa. Walau bagaimanapun, pengembangan ruang siber memberikan kelemahan baru untuk mengeksploitasi, menjadikannya terdedah kepada pencerobohan dan eksploitasi. Ancaman dan kelemahan siber telah berkembang pesat dengan letupan teknologi dan keterkaitan, yang mempengaruhi individu, organisasi, dan negara sama. Melalui utama dalam cybersecurity, Assumption College akan melatih generasi akan datang individu yang akan berusaha untuk menggagalkan dan bertindak balas terhadap ancaman dan serangan siber.

Menurut Laporan Jenayah Internet 2016 Biro Penyiasatan Persekutuan, berjuta-juta di Amerika Syarikat adalah mangsa jenayah Internet setiap tahun dan menerima purata 800 aduan, setiap hari. Laporan itu turut berkongsi kerugian yang disebabkan oleh penipuan e-mel, mengenal pasti kecurian, serangan ransomware, kehilangan penipuan sokongan teknikal dan aktiviti jahat lain yang menjana kerugian $ 1.33 bilion pada tahun 2016, tahun terakhir yang mana statistik tersedia.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Kimia mengkaji struktur dan prinsip asas perkara. Di Assumption, pelajar yang mengisytiharkan majoriti Kimia mempelajari tentang organik, organik, fizikal, kimia analitik ... [+]

Ijazah Kimia di Assumption College

Kimia mengkaji struktur dan prinsip asas perkara. Di Assumption, pelajar yang mengisytiharkan majoriti Kimia mempelajari tentang organik, organik, fizikal, kimia analitik dan biokimia dan mendapat pemahaman mengenai cara mereka berinteraksi. Pusat Sains Testa menyediakan kemudahan makmal yang cemerlang untuk menguji teori saintifik yang rumit dan canggih yang dibincangkan di dalam kelas.

Setiap musim panas dan sepanjang tahun akademik, jurusan Kimia Assumption mempunyai peluang untuk melakukan penyelidikan dengan fakulti Assumption dan di makmal penyelidikan yang terkenal. Siswazah sains semulajadi mempunyai kadar penerimaan 85 peratus ke sekolah perubatan, dan kadar penerimaan 83 peratus kepada lain-lain jenis program perubatan siswazah (pergigian dan sekolah veterinar, dll.)... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Program Neuroscience kami menyatukan sekumpulan profesor antara disiplin yang bersemangat dengan mentor mahasiswa dalam bidang pengajian yang menarik ini, yang melibatkan ... [+]

Neurosains di Assumption College

Otak sering disebut sebagai perbatasan terakhir kerana, seperti yang dinyatakan oleh Dr Neil deGrasse Tyson, "... betul-betul bagaimana [otak] beroperasi tetap menjadi salah satu misteri yang belum terpecahkan yang terbesar, dan nampaknya semakin kita menyelidiki rahasia-nya, semakin kejutan yang kita dapati. "Neurosains berusaha untuk menyelesaikan misteri fungsi otak, otak, dan sistem saraf menggunakan pendekatan pelbagai disiplin.

Program Neuroscience kami menyatukan sekumpulan profesor antara disiplin yang bersemangat dengan mentor mahasiswa dalam bidang pengajian yang menarik ini, yang melibatkan mereka dalam penyelidikan yang memperkenalkan mekanisme novel fungsi otak dan meneroka hubungan saraf emosi, kognisi, dan psikopatologi saraf. Assumption College menawarkan pelbagai peluang untuk meneruskan neurosains, termasuk:... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Apabila anda mengkaji perniagaan di Assumption College pendidikan anda akan melampaui buku teks - anda akan mendapat kemahiran perniagaan dan pengalaman dunia nyata yang ... [+]

Apabila anda mengkaji perniagaan di Assumption College pendidikan anda akan melampaui buku teks - anda akan mendapat kemahiran perniagaan dan pengalaman dunia nyata yang diperlukan untuk berjaya dan landasan kuat dalam seni liberal, meletakkan kedudukan anda sebagai calon yang serba lengkap dalam persekitaran kerja yang kompetitif.

Ijazah sarjana muda dalam perniagaan dari Assumption College akan menyediakan anda rangka untuk membina kerjaya yang berjaya di sektor swasta, awam atau bukan keuntungan. Anda akan mengembangkan kecekapan dalam pelbagai kemahiran teknikal dan profesional yang dicari oleh majikan dan mengkaji amalan perniagaan yang bertanggungjawab secara etika dan sosial yang menyediakan anda untuk persekitaran perniagaan global yang kompleks dan sentiasa berubah.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Jurusan kejuruteraan di Assumption (termasuk yang mengejar anak kecil) disediakan kurikulum yang komprehensif yang meletakkan asas untuk kejayaan masa depan. ... [+]

Jurusan kejuruteraan di Assumption (termasuk yang mengejar anak kecil) disediakan kurikulum yang komprehensif yang meletakkan asas untuk kejayaan masa depan. Pelajar yang memilih untuk menjadi majoriti kejuruteraan boleh mengikuti ijazah keduanya melalui perjanjian perkongsian dengan Universiti Notre Dame dan Sekolah Kejuruteraan

Calon ijazah kejuruteraan disediakan pendidikan seni liberal yang kuat di Assumption. Kursus sains dan matematik menyediakan mereka untuk meneruskan pengajian mereka dalam kejuruteraan dan mempunyai kerjaya yang bermakna dalam bidang ini. Pelajar yang mengikuti kejuruteraan kecil diberikan asas yang kukuh dalam bidang disiplin dan lulus dengan ijazah dalam matematik, sains komputer, kimia atau sains alam sekitar. Saiz kelas kecil menyediakan pendidikan peribadi yang membolehkan pelajar membenamkan diri dalam materi pelajaran dan mentor fakulti mereka menawarkan nasihat individu yang akan membantu mereka dalam membuat pilihan yang tepat di peringkat lepasan dan profesional.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Adakah anda menghabiskan masa dengan berhati-hati menilai risiko? Adakah keputusan atau pelaburan bernilai hasil yang berpotensi? Jika ini kelihatan seperti keperibadian ... [+]

Adakah anda menghabiskan masa dengan berhati-hati menilai risiko? Adakah keputusan atau pelaburan bernilai hasil yang berpotensi? Jika ini kelihatan seperti keperibadian anda, ijazah sarjana muda dalam sains aktuari dari Assumption College mungkin patut sempurna.

Aktuari menggunakan latihan dalam matematik dan ekonomi untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang melibatkan risiko dan sangat dicari kerana latar belakang multidisiplin mereka dan kemahiran kuantitatif yang kuat. Jabatan Matematik, Sains Komputer dan Sains Aktuari teruja untuk mengumumkan major dalam sains aktuari. Majoriti yang ketat ini memerlukan pelajar mengambil kursus dalam bidang matematik, ekonomi dan perniagaan. Kurikulum ini direka untuk menyediakan pelajar bagi dua peperiksaan Aktuari pertama yang ditaja oleh Persatuan Aktuari (SOA) dan Persatuan Aktuari Sakit (CAS).... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Assumption College

Ijazah dalam sains komputer boleh menyediakan anda untuk pelbagai laluan kerjaya. Asumsi menawarkan anda peluang untuk belajar matematik atau sains komputer dalam perseki ... [+]

Ijazah dalam sains komputer boleh menyediakan anda untuk pelbagai laluan kerjaya. Asumsi menawarkan anda peluang untuk belajar matematik atau sains komputer dalam persekitaran yang merangsang dan menyokong. Anda akan berfikir secara logik dan menyelesaikan masalah, serta berkomunikasi dengan jelas dan berkesan - kemahiran yang tinggi dalam dunia teknologi yang semakin hari ini.

Sekiranya anda menimbangkan ijazah dalam sains komputer, profesor yang berpengalaman dari Assumption dan kurikulum yang mencabar akan menyediakan pelajar peluang untuk meneroka bidang ini dengan pantas. Majoriti sains komputer mengembangkan kemahiran pengaturcaraan mereka, pengetahuan mengenai perkakasan dan perisian komputer, dan penghargaan terhadap implikasi sosial dan etika teknologi. Utama menyediakan asas bagi pelbagai kerjaya profesional dalam industri komputer dan untuk pengajian siswazah dalam sains komputer.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sept. 2019
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Amerika Syarikat