Baca keterangan rasmi

rumahCollege Aquinas, Komuniti pendidikan inklusif berakar umbi dalam tradisi Katolik dan Dominican, menyediakan pendidikan seni liberal dengan perspektif global, menekankan persediaan kerjaya memberi tumpuan kepada kepimpinan dan khidmat kepada orang lain, dan menggalakkan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat khusus untuk mengejar kebenaran dan bersama baik.

Lakukan lawatan maya ke kampus kami dengan mengklik di sini

Visi Kami

Aquinas College diiktiraf sebagai Katolik seni liberal kolej yang luar biasa yang menyediakan individu untuk kerjaya kepimpinan dan perkhidmatan dalam membangunkan masyarakat yang mampan dan hanya global.

Seni liberal

Liberal Arts pendidikan adalah pendidikan yang menyeluruh, yang direka untuk membangunkan pelajar yang berkembang maju dalam segala bidang kehidupan. Pada Aquinas, manakala pelajar menerima persediaan kerjaya dalam bidang-bidang tertentu, matlamatnya adalah untuk cergas untuk segala-galanya. Pendidikan bagi seluruh orang yang terbaik untuk semua kehidupan, bukan hanya pada hari 9-5 kerja, tetapi menyediakan anda untuk dunia yang sentiasa berubah-ubah.

Apa yang ia boleh lakukan untuk saya?

 • Kebebasan pendidikan seni liberal termasuklah kebebasan rohani dan menggalakkan cara pemikiran dan hidup yang membolehkan pelajar untuk merealisasikan tujuan Allah bagi mereka dalam kehidupan.
 • Dengan memberi tumpuan kepada keseluruhan orang itu, pelajar dapat memahami bagaimana untuk mengisi peranan penting dalam masa lapang mereka, sebagai contoh dengan menjadi rakan yang baik, ahli gereja, pasangan, atau penyumbang positif kepada masyarakat.
 • Dalam memperoleh luas, pendidikan asas, pelajar disediakan untuk pelbagai pilihan kerjaya sepanjang hayat.
 • Dengan saiz yang lebih kecil dan nisbah pelajar / profesor lebih kecil daripada universiti yang lebih besar, anda akan menerima perhatian lebih peribadi, lebih cenderung untuk dirujuk kepada latihan dan pekerjaan dan belajar untuk memupuk hubungan yang lebih mendalam.
hasilnya

Terdapat banyak perkara yang boleh dibanggakan di Aquinas. Yang diiktiraf, dan diberikan untuk program-program kami kuat akademik, olahraga, kejayaan dalam usaha kemampanan dan perkhidmatan, dan di atas semua hasil pelajar kita.

Anugerah Kebangsaan

 • Meraikan akar jelas Katolik dan Dominika kami, Aquinas telah dianugerahkan Top 50 Catholic College (2015 Kedudukan Kolej Katolik Best dan Universiti).
 • Aquinas juga menduduki ranking # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best University Wilayah Midwestern (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Kejayaan pelajar

Terdapat pelbagai peluang kepada pelajar kami untuk meneroka kepentingan mereka. Sama ada melalui belajar jauh, melaksanakan penyelidikan sarjana muda, atau mengejar magang, ada sesuatu untuk semua orang.

 • Aquinas mempunyai kadar penempatan yang sangat tinggi, di mana 90% daripada graduan 2014 kami sama ada bekerja atau di sekolah-sekolah siswazah dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.
 • rakan kongsi latihan seperti Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Muzium Seni Grand Rapids, Van Andel Institut Penyelidikan dan Harimau Detroit dan banyak lagi!
 • Aquinas adalah menduduki tempat teratas 3 peratus daripada semua program perakaunan di negara ini berdasarkan kadar Exam pas 2014 CPA.
 • Kami mempunyai hampir kadar penerimaan 70% ke sekolah perubatan, dan berkembang maju dengan kerjasama dengan MSU College of Medicine Manusia Program Jaminan Awal.
 • 100% daripada graduan Kejururawatan dan Kimia bekerja dalam tempoh 6 bulan selepas tamat pengajian.
 • pelajar pendidikan lulus Ujian Michigan untuk Pensijilan Guru pada kadar 92.4%.
 • graduan kita mempunyai kadar penerimaan 90% ke dalam Penolong fizikal, terapi fizikal dan program Pergigian.
pelajar
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Aquinas College

Misi jabatan seni adalah untuk melatih para seniman, ahli sejarah seni, dan pentadbir seni visual, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk jurusan bukan seni. Melalui ... [+]

Kenapa Seni Belajar?

The art depalt = "misi seni adalah untuk melatih alt =" artis, alt = "sejarawan seni, dan visual alt =" pentadbir seni, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk bukan alt = "jurusan seni. bercita-cita untuk membina penghargaan untuk pertukaran gambar dan ide yang kaya yang boleh berlaku antara alt = "seni dan disiplin akademik yang lain. Para graduan kami dalam alt = "seni telah digalakkan untuk mempertimbangkan peranan profesional masa depan mereka dalam konteks dunia kontemporari dan dunia sejarah. Selain dari penghormatan untuk alt =" sejarah seni, mereka telah diajar kemahiran fikiran yang sesuai, tangan, dan mata. Mereka telah membantu untuk mencari langkah seterusnya dalam perjalanan hidup mereka, dan telah dicabar untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh dalam khusus mereka yang dipilih.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Aquinas College

Direka untuk pelajar yang mempunyai minat dalam bidang kimia tetapi tidak mahu meneruskan kerjaya dalam penyelidikan. Dengan dua utama dalam Kimia dan Pentadbiran Perniag ... [+]

Mengapa Kimia Pengajian?

Misi jabatan kimia di Aquinas College adalah untuk menyediakan pelajar dengan ilmu kimia sesuai dengan tujuan mereka: untuk pelajar pendidikan umum bahawa mereka menjadi celik dalam kimia asas; dan untuk pelajar sains utama bahawa mereka memiliki pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mereka berjaya dalam karier pasca-sarjana muda mereka.

Panduan American Chemical Society untuk latihan profesional adalah asas bagi kurikulum kimia. Kursus secara umum, kimia bukan organik, organik, analisis dan fizikal membentuk rangka kerja program. Selain itu, kursus dalam bidang biokimia, kimia alam sekitar, dan topik lanjutan ditawarkan secara teratur.

Pelajar dijangka menghadiri kuliah, mengambil bahagian dalam kerja makmal dan terlibat dalam penyelidikan. Kerana kimia memainkan peranan penting dalam semua disiplin saintifik pilihan kerjaya ahli kimia BS hampir tidak terbatas.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Aquinas College menawarkan satu-satunya Sarjana Muda Sains dalam Terjemahan dan Interpretasi di negeri Michigan. Program ini direka untuk pelajar yang mencari tumpuan pro ... [+]

Aquinas College menawarkan satu-satunya Sarjana Muda Sains dalam Terjemahan dan Interpretasi di negeri Michigan. Program ini direka untuk pelajar yang mencari tumpuan profesional dan kelebihan interdisipliner yang menawarkan ijazah BS dengan kemasukan utama kecil atau berganda untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan terjemahan bahasa dan tafsiran bahasa dunia dalam suasana profesional. Ia memperkenalkan asas-asas penterjemahan dan teori penafsiran sebagaimana diterapkan pada amalan terjemahan dan tafsiran sebenar.

Program ini terdiri daripada kursus penterjemahan dan tafsiran teras dan menawarkan kepekatan dalam bahasa Perancis, Jerman, dan Sepanyol untuk memastikan kecekapan dalam bahasa dunia. Graduan mungkin memasuki program siswazah dalam terjemahan atau tafsiran atau terus bekerja untuk pelbagai tetapan seperti kerajaan, perniagaan, perubatan, undang-undang, sekolah atau industri, untuk agensi terjemahan atau penterjemah bebas.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Aquinas College

Empat puluh lapan (48) jam kredit di Teater: inti (27 kredit) dan satu tumpuan atau "trek" (21 kredit) dipilih daripada pilihan berikut: prestasi (bertindak dan / atau me ... [+]

Kenapa Teater Kajian?

Sama ada anda sudah bersedia untuk mengambil pentas atau membinanya, anda akan mendapati tempat anda di alt = "teater di Aquinas. Dengan kemudahan utama dan penambahan alt =" pengarah jabatan teater, program kami menetapkan standard kecemerlangan baru.

Pada tahun 2003, Pusat Seni Persembahan Aquinas College bernilai $ 7 juta (dengan kerjasama Aquinas College , Teater Circle Komuniti dan Sekolah Menengah Katolik Grand Rapids) mempunyai Musim Pembukaan Grand. Ini adalah kesan koperasi yang membawa alt = "teater luar biasa kepada komuniti dan pelajar kita.

Bagaimana Kami BerbezaAquinas adalah satu-satunya sekolah swasta empat tahun di kawasan Grand Rapids yang menawarkan alt = "teater utama.Program ini merupakan sebahagian daripada kerjasama unik dengan Teater Circle dan Liga Sekolah Katolik Katolik, satu-satunya jenisnya di negara ini, yang membolehkan pelbagai peluang latihan, pengajaran dan latihan teknikal.Jabatan ini menghasilkan empat hingga lima pertunjukan yang dipasang sepenuhnya setahun, dengan tumpuan kepada drama kontemporari, muzikal, dan adaptasi.Jabatan ini menawarkan tiga konsentrasi 21 kredit yang berbeza (prestasi, teknikal, dan am) selain teras 27 kredit.Aquinas menawarkan sehingga empat biasiswa bakat untuk orang baru dan pemindahan masuk, berdasarkan uji bakat (untuk pemain) atau portfolio (untuk pereka, pengurus pentas, dan pengarah).Pelajar mempunyai latihan di semua alt = "teater di Grand Rapids serta di The Purple Rose di Chelsea dan di Chicago, Houston, Los Angeles, dan Phoenix.Pelajar berpindah dengan lebih banyak lakonan dan kredit reka bentuk berbanding jurusan dari kolej-kolej lain kerana mereka mempunyai akses kepada peluang yang tidak dapat ditandingi untuk membina resume mereka dari ketibaan di kampus, dan bukannya bertahun-tahun menunggu untuk... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Bahasa Inggeris utama di Aquinas menyediakan anda untuk kerjaya dan kehidupan anda melalui kajian kesusasteraan dan bahasa. Dalam kesusasteraan bahasa Inggeris kami, anda ... [+]

Mengapa belajar bahasa Inggeris?

Bahasa Inggeris utama di Aquinas menyediakan anda untuk kerjaya dan kehidupan anda melalui kajian kesusasteraan dan bahasa. Dalam kesusasteraan bahasa Inggeris kami, anda akan bertemu dengan beberapa penulis terbaik di dunia dan mengikuti trend semasa dalam bidang seperti kajian wanita, literatur minoriti, kesusasteraan dunia dalam bahasa Inggeris, dan kajian filem. Major Bahasa Inggeris kami dengan Penekanan Penulisan akan membangunkan kemahiran bertulis, penting dalam bidang mana pun masa depan anda. Anak-anak penulisan dan kewartawanan kami menawarkan peluang untuk mengekspresikan diri dan membawa kemahiran bertulis anda ke tahap profesional, tidak kira utama anda.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Bahasa Inggeris utama di Aquinas menyediakan anda untuk kerjaya dan kehidupan anda melalui kajian kesusasteraan dan bahasa. Dalam kesusasteraan bahasa Inggeris kami, anda ... [+]

Mengapa belajar bahasa Inggeris?

Bahasa Inggeris utama di Aquinas menyediakan anda untuk kerjaya dan kehidupan anda melalui kajian kesusasteraan dan bahasa. Dalam kesusasteraan bahasa Inggeris kami, anda akan bertemu dengan beberapa penulis terbaik di dunia dan mengikuti trend semasa dalam bidang seperti kajian wanita, literatur minoriti, kesusasteraan dunia dalam bahasa Inggeris, dan kajian filem. Major Bahasa Inggeris kami dengan Penekanan Penulisan akan membangunkan kemahiran bertulis, penting dalam bidang mana pun masa depan anda. Anak-anak penulisan dan kewartawanan kami menawarkan peluang untuk mengekspresikan diri dan membawa kemahiran bertulis anda ke tahap profesional, tidak kira utama anda.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Program Pengajian Jerman di Aquinas College mempromosikan pemahaman dan pertukaran dengan budaya berbahasa Jerman baik di dalam maupun di luar Amerika Serikat. Program pe ... [+]

Mengapa belajar bahasa Jerman?

Adakah anda tahu bahawa:

Jerman dituturkan oleh lebih daripada 124 juta orang di seluruh dunia?Jerman secara tradisi telah menjadi teras persekitaran seni liberal seperti Aquinas College kerana hubungan interdisipliner antara kesusasteraan, sejarah, kesenian, dan falsafah, serta sains sosial dan sains?Bahasa Jerman adalah bahasa yang paling sering digunakan di Internet selepas bahasa Inggeris?Bahasa Jerman adalah bahasa rasmi di banyak persidangan antarabangsa?Hampir dua daripada setiap sepuluh buku yang diterbitkan di dunia diterbitkan dalam bahasa Jerman?Orang keturunan Jerman merupakan salah satu kumpulan warisan terbesar di AS dengan banyak komuniti berbahasa Jerman yang utuh?Lebih daripada 1,100 syarikat dari negara berbahasa Jerman mempunyai anak syarikat AS?Lebih daripada 700 syarikat Amerika menjalankan perniagaan di Jerman dan telah mencipta 800,000 pekerjaan yang berkaitan?Walaupun reputasinya sebagai bahasa yang sukar, kedekatan bahasa Jerman dan bahasa Inggeris sebagai bahasa Jerman membuat Jerman dalam banyak hal lebih mudah untuk penutur bahasa InggerisBahasa Jerman di Aquinas menawarkan banyak peluang untuk mempelajari pelbagai aspek kurikulum Kajian Jerman sambil menikmati aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan Jerman di dan di luar kampus:Nikmati kelas Jerman pada mulanya, peringkat pertengahan atau lanjutan dalam persekitaran komunikatif, yang berpusatkan pelajar, sangat interaktif dan menyeronokkan (!) (Budaya JermanBagaimana Kami Berbeza... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Mempelajari bahasa Perancis di Aquinas College tidak hanya akan membantu anda mencapai matlamat pembelajaran bahasa anda, ia juga akan membolehkan anda mengakses pelbagai ... [+]

Bienvenue dan program bahasa Perancis di ' Aquinas College !

Mempelajari bahasa Perancis di Aquinas College tidak hanya akan membantu anda mencapai matlamat pembelajaran bahasa anda, ia juga akan membolehkan anda mengakses pelbagai budaya yang bertenaga dan beragam, serta kekayaan kesusasteraan dan sejarah. Di samping itu, Perancis pasti akan ditambah dalam kehidupan profesional anda. Bahasa Perancis dituturkan oleh lebih 300 juta orang di lebih 50 buah negara di setiap benua menjadikannya bahasa Inggeris di dunia yang benar-benar benar-benar global. Di negara kita, 1.8 juta orang Amerika berbahasa Perancis di rumah.

Selain kelas bahasa, Perancis di Aquinas College akan memperkaya pengetahuan dan pemahaman anda tentang budaya Perancis dan Francophone. Anda akan digalakkan untuk mendekati penceramah asli terima kasih kepada program semester pengajian luar negara kami di Perancis (Angers). Program kami juga akan memberi anda kesempatan untuk bersiap sedia untuk dunia profesional menerusi Terjemahan dan Bahasa Perancis untuk kelas profesion. Selain itu, Aquinas College adalah pusat peperiksaan rasmi untuk Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Mempelajari Bahasa Sepanyol di Aquinas College bukan sahaja dapat membantu anda mencapai matlamat pembelajaran bahasa anda, ia juga akan membolehkan anda mengakses pelbag ... [+]

Mengapa belajar bahasa Sepanyol?

Mempelajari Bahasa Sepanyol di Aquinas College bukan sahaja dapat membantu anda mencapai matlamat pembelajaran bahasa anda, ia juga akan membolehkan anda mengakses pelbagai budaya yang bertenaga dan beragam, serta kekayaan kesusasteraan dan sejarah. Selain itu, bahasa Sepanyol pasti akan ditambah dalam kehidupan profesional anda. Setelah bahasa Inggeris, bahasa Sepanyol adalah bahasa yang paling banyak digunakan di Amerika Syarikat dan, tentu saja, bahasa yang paling banyak digunakan di benua kita.

Selain kelas bahasa, bahasa Sepanyol di Aquinas College akan memperkaya pengetahuan dan pemahaman anda tentang budaya Sepanyol dan Amerika Latin melalui program seperti Festival Filem Amerika Latin. Anda akan digalakkan untuk menghubungi penutur asli di sini (Grand Rapids mempunyai komuniti Hispanik yang besar dan beragam) dan di luar negara. Di Aquinas College kami telah belajar di luar negara di kedua-dua Sepanyol dan Costa Rica.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Jurusan biologi mesti menghadiri dua belas pembentangan Bahagian Sains dan mengambil Ujian Lapangan Utama dalam Biologi. Sekurang-kurangnya dua puluh (20) jam semester ke ... [+]

Bagaimana Kami BerbezaGraduan biologi Aquinas menikmati kadar penerimaan hampir 100% ke dalam pembantu doktor, terapi fizikal dan program pergigianGraduan biologi Aquinas mempunyai kadar penerimaan sekolah perubatan kira-kira 20% di atas purata kebangsaan.Sejak 2000, hampir satu pertiga daripada graduan biologi Aquinas telah mendapat ijazah kedoktoran dalam bidang biologi atau bidang yang berkaitan dengan kesihatan (perubatan manusia, perubatan veterinar, pergigian, terapi fizikal, dan sebagainya).Tambahan 14% daripada graduan biologi Aquinas telah mendapat ijazah sarjana dalam bidang yang sama (pembantu doktor, kesihatan awam, pentadbiran kesihatan, dan sebagainya) sejak tahun 2000.Selama lima tahun berturut-turut, graduan biologi Aquinas College telah menjaringkan melebihi persentil ke-90 pada Ujian Lapangan Major, ujian pengetahuan tentang biologi yang dikendalikan oleh lebih daripada 300 kolejSehingga dua pelajar Aquinas yang layak setiap tahun boleh dimasukkan ke Kolej Perubatan Manusia Universiti Negeri Michigan melalui Perkongsian Jaminan Awal antara kedua-dua institusi.Jurusan biologi Aquinas yang berkelayakan boleh menerima kredit biologi elektif untuk penyelidikan makmal yang dijalankan di Institut Andan Andel.Sekurang-kurangnya dua orang ahli fakulti dari Jabatan Biologi Aquinas College mengambil bahagian dalam program Scholars Summer Mohler-Thompson setiap musim panas, menawarkan stipend untuk jurusan biologi berkelayakan yang terlibat dalam penyelidikan bebas.Setiap kursus dan makmal yang diambil oleh major biologi Aquinas diajar oleh ahli fakulti sepenuh masa yang telah memperolehi Ph.D. dalam bidang kepakaran beliau.Alumni program biologi telah memperoleh gelar sarjana atau profesional di universiti berprestij seperti Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame dan UC Berkeley dan Harvard.Keperluan Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Bermula pada musim gugur 2017, Aquinas College akan menawarkan Data Analytics yang besar dan kecil, bidang yang berkembang pesat yang menyediakan pelajar untuk memproses ... [+]

Bermula pada musim gugur 2017, Aquinas College akan menawarkan Data Analytics yang besar dan kecil , bidang yang berkembang pesat yang menyediakan pelajar untuk memproses dan membentangkan data dalam dunia yang semakin didorong data.

Graduan dengan major atau kecil ini akan dapat menggunakan teknik matematik dan statistik, digabungkan dengan aplikasi pengaturcaraan dan perisian untuk melihat tren dan tingkah laku yang lain, kemudian menunjukkan analisis untuk pemahaman yang lebih luas. Ini adalah bidang antara disiplin yang menggabungkan statistik, matematik, pengaturcaraan komputer, teknologi maklumat, dan pentadbiran perniagaan.

Kemajuan dalam teknologi, seperti telefon pintar, rangkaian sosial, dan e-dagang, dalam tempoh lima tahun yang lalu telah disertai oleh letupan data. Sesetengah pakar menganggarkan bahawa lebih daripada 90% data dunia telah dicipta dalam tempoh ini.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Falsafah adalah kajian masalah umum dan asas, seperti kewujudan, pengetahuan, nilai, akal, fikiran, dan bahasa. Ia dibezakan dari cara lain untuk mengatasi masalah sepert ... [+]

Mengapa Kajian Falsafah?

Falsafah adalah kajian masalah umum dan asas, seperti kewujudan, pengetahuan, nilai, akal, fikiran, dan bahasa. Ia dibezakan dari cara lain untuk mengatasi masalah seperti pendekatan kritikal, secara amnya sistematik dan pergantungannya terhadap argumen rasional.

Bagaimana Kami BerbezaPelajar terlibat dalam soalan falsafah lama dalam kelas kelas atas kecil.Pelajar kami memenangi geran penyelidikan musim panas untuk meneroka isu-isu etika yang menekan.Pelajar membentuk pendidikan falsafah mereka melalui kursus individu dan kajian yang diarahkan.Kelab Falsafah Aquinas memanjangkan perbualan falsafah di luar kelas.Pelajar kami mengasah hujah mereka melalui acara-acara umum, seperti Disputatio yang baru dirasmikan, satu siri perdebatan dalam tradisi Dominikan, yang menawarkan peluang kepada pelajar, sarjana luar biasa, dan ahli komuniti untuk membincangkan isu-isu moral yang mencabar dengan cara yang serius namun teratur.Kursus ditawarkan dalam etika pemakaian, sejarah pemikiran falsafah, dan bidang teras falsafah, termasuk: metafizik, epistemologi, etika, dan logik.Pelajar boleh memasangkan pengajian mereka dengan bidang kandungan lain termasuk kemanusiaan dan sains.Bekerja dengan fakulti yang memenangi anugerah pengajaran, diberikan persaudaraan nasional, dan mempunyai agenda penyelidikan aktif.Pelajar kami bergerak ke arah kajian lanjut, seperti alt = "program lepasan falsafah, sekolah perubatan dan sekolah undang-undang.Fakulti kami mencari, seperti yang dilakukan oleh Aquinas sendiri, untuk memeriahkan dan menggalakkan pemikiran dalam kalangan pelajar.Keperluan Utama:... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Kurikulum yang luas dan luas dalam geografi menyediakan pelajar dengan baik untuk meneruskan ke sekolah siswazah. Sejak 2006, 100% graduan yang memohon kepada program lep ... [+]

Bagaimana Kami BerbezaAquinas adalah salah satu daripada dua kolej seni liberal di Michigan untuk menawarkan major geografi.Fakulti mempunyai kepakaran dalam triad geografi: geografi fizikal, geografi manusia, dan teknik geografi.Pelajar berpeluang mendapatkan pengalaman melalui projek penyelidikan yang diarahkan oleh fakulti (contohnya, Program Summer Mohler-Thompson) dan latihan magang dalam komuniti setempat (contohnya City of Grand Rapids, Majlis Metro Grand Valley, Jabatan Pengangkutan Michigan, dan yang lain).Graduan geografi Aquinas bekerja dalam pelbagai jenis pekerjaan termasuk: perancang bandar, pemeriksa empangan, penilai cukai harta, pendidik alam sekitar, pengarah GIS, dan profesor kolej.Kurikulum yang luas dan luas dalam geografi menyediakan pelajar dengan baik untuk meneruskan ke sekolah siswazah. Sejak 2006, 100% graduan yang memohon kepada program lepasan geografi telah dianugerahkan pembantu atau persaudaraan.Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, jurusan geografi telah melanjutkan pengajian di sekolah siswazah di seluruh AS dan dunia termasuk: Universiti Syracuse, Universiti Oregon, Universiti Georgia, Universiti Rutgers, Cal Poly, Universiti Wyoming, Universiti Swansea (Wales) , Universiti Texas di Austin, dan pelbagai institusi serantau.Graduan David Baylis '06 adalah seorang Fulbright-Hays Fellow di Turki untuk 2014.Kedua-dua kartografi (pembuatan peta) dan GIS (Sistem Maklumat Geografi) adalah kelas semester penuh, memberikan pelajar latar belakang yang kuat dalam teknik geografi.Kami menggunakan perisian GIS yang sama seperti agensi tempatan, negeri dan persekutuan, supaya pelajar mempunyai kemahiran untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam bidang GIS.Kebanyakan program geografi ditemui di universiti besar di mana fakulti bekerja kebanyakannya dengan pelajar siswazah, tetapi di Aquinas, pelajar geografi kami adalah satu-satunya jurusan kami.Keperluan Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Misi jabatan kimia di Aquinas College adalah untuk menyediakan pelajar dengan ilmu kimia sesuai dengan tujuan mereka: untuk pelajar pendidikan umum bahawa mereka menjadi ... [+]

Mengapa Kimia Pengajian?

Misi jabatan kimia di Aquinas College adalah untuk menyediakan pelajar dengan ilmu kimia sesuai dengan tujuan mereka: untuk pelajar pendidikan umum bahawa mereka menjadi celik dalam kimia asas; dan untuk pelajar sains utama bahawa mereka memiliki pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mereka berjaya dalam karier pasca-sarjana muda mereka.

Panduan American Chemical Society untuk latihan profesional adalah asas bagi kurikulum kimia. Kursus secara umum, kimia bukan organik, organik, analisis dan fizikal membentuk rangka kerja program. Selain itu, kursus dalam bidang biokimia, kimia alam sekitar, dan topik lanjutan ditawarkan secara teratur.

Pelajar dijangka menghadiri kuliah, mengambil bahagian dalam kerja makmal dan terlibat dalam penyelidikan. Kerana kimia memainkan peranan penting dalam semua disiplin saintifik pilihan kerjaya ahli kimia BS hampir tidak terbatas.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Misi Jabatan Muzik dalam menyokong misi Aquinas College adalah untuk menyediakan kepada kedua-dua pelajar pendidikan utama dan pendidikan umum: pertama, pemahaman dan pen ... [+]

Mengapa Muzik Pengajaran?

Misi Jabatan Muzik dalam menyokong misi Aquinas College adalah untuk menyediakan kepada kedua-dua pelajar pendidikan utama dan pendidikan umum: pertama, pemahaman dan pengalaman muzik yang lebih mendalam daripada kepelbagaian budaya yang berlimpah hadir hari ini dan melalui zaman; dan, kedua, kemahiran lisan dan teknikal untuk menyampaikan pengetahuan tentang muzik.

Bagaimana Kami Berbeza$ 70,000 dalam biasiswa jabatan muzik telah dianugerahkan untuk 2015-2016. Bermula pada bulan Oktober, permohonan diterima pada tahun hadapan.Pelajar pelajar dengan organisasi seni dan perniagaan termasuk syarikat opera, melawat kumpulan Kristian, sekolah muzik, simfoni, penghibur tur antarabangsa, agensi pelancongan yang mengkhusus dalam kumpulan tur, dan banyak lagi.Kami menganjurkan persembahan kerja baru yang menarik setiap semester oleh para pelajar kami, ahli fakulti, siswazah dan seniman tetamu, dengan kerjasama para komposer bintang yang semakin meningkat.Kami menawarkan dua gelaran profesional - Sarjana Muda Pendidikan Muzik dan Sarjana Muda Muzik dalam Liturgical Music - serta Sarjana Muda Seni dengan penekanan dalam Prestasi atau Jazz, dan Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan Dual Major dalam Perniagaan dan Muzik.Persembahan dan persembahan fakulti telah diadakan di persidangan, festival, dan konvensyen, dan di ruang konsert, katedral, tempat-tempat luar, kelab, dan universiti di seluruh AS dan Eropah, di Afrika Barat Afrika, Jepun, dan Amerika Selatan.Graduan adalah pemimpin dalam pendidikan muzik, kementerian muzik, persembahan, kajian jazz, dan perniagaan muzik.Pelajar muzik liturgi bersedia untuk kerjaya mereka melalui kerjasama dengan mentor muda, pelatih, dan kuliah yang dikreditkan.Aquinas adalah rumah kepada: dua organ paip, sebuah dewan persidangan 210 dengan dua piano grand konsert 9 kaki - Steinway dan Baldwin - di... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Pelajar yang minat dan kursusnya tertumpu dalam bidang sains akan mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains (BS), manakala mereka yang lebih berminat dalam kursus human / budaya ... [+]

Bagaimana Kami BerbezaAquinas adalah salah satu daripada dua kolej seni liberal di Michigan untuk menawarkan major geografi.Fakulti mempunyai kepakaran dalam triad geografi: geografi fizikal, geografi manusia, dan teknik geografi.Pelajar berpeluang mendapatkan pengalaman melalui projek penyelidikan yang diarahkan oleh fakulti (contohnya, Program Summer Mohler-Thompson) dan latihan magang dalam komuniti setempat (contohnya City of Grand Rapids, Majlis Metro Grand Valley, Jabatan Pengangkutan Michigan, dan yang lain).Graduan geografi Aquinas bekerja dalam pelbagai jenis pekerjaan termasuk: perancang bandar, pemeriksa empangan, penilai cukai harta, pendidik alam sekitar, pengarah GIS, dan profesor kolej.Kurikulum yang luas dan luas dalam geografi menyediakan pelajar dengan baik untuk meneruskan ke sekolah siswazah. Sejak 2006, 100% graduan yang memohon kepada program lepasan geografi telah dianugerahkan pembantu atau persaudaraan.Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, jurusan geografi telah melanjutkan pengajian di sekolah siswazah di seluruh AS dan dunia termasuk: Universiti Syracuse, Universiti Oregon, Universiti Georgia, Universiti Rutgers, Cal Poly, Universiti Wyoming, Universiti Swansea (Wales) , Universiti Texas di Austin, dan pelbagai institusi serantau.Graduan David Baylis '06 adalah seorang Fulbright-Hays Fellow di Turki untuk 2014.Kedua-dua kartografi (pembuatan peta) dan GIS (Sistem Maklumat Geografi) adalah kelas semester penuh, memberikan pelajar latar belakang yang kuat dalam teknik geografi.Kami menggunakan perisian GIS yang sama seperti agensi tempatan, negeri dan persekutuan, supaya pelajar mempunyai kemahiran untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam bidang GIS.Kebanyakan program geografi ditemui di universiti besar di mana fakulti bekerja kebanyakannya dengan pelajar siswazah, tetapi di Aquinas, pelajar geografi kami adalah satu-satunya jurusan kami.Kajian Alam Sekitar Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Tiga puluh tiga (33) jam waktu semester dengan tidak lebih daripada 12 jam diambil dalam satu jabatan. PS332 atau 333 atau 334 atau 335, PS387, PS388, ES212, ES342, dan H ... [+]

Keperluan Utama

Tiga puluh tiga (33) jam waktu semester dengan tidak lebih daripada 12 jam diambil dalam satu jabatan. PS332 atau 333 atau 334 atau 335, PS387, PS388, ES212, ES342, dan HY162 diperlukan. IPK minimum 2.0 (C) diperlukan dalam kursus teras. Pengetahuan bekerja sekurang-kurangnya satu bahasa modern, selain bahasa Inggeris, juga diperlukan. Baki 15 kredit kursus elektif yang berfungsi untuk menyelesaikan major boleh diambil dari penyertaan jabatan di bawah. Kursus tambahan boleh diluluskan untuk pilihan oleh Penyelaras Program.

Kursus Perniagaan dan Ekonomi:

BS315 Budaya dan Perdagangan Antarabangsa (3)ES185 Bangsa-Bangsa yang Kaya, Negara-negara Miskin: Ekonomi Dunia (3)BE ES211 Prinsip Mikroekonomi (3)BE ES313 Perniagaan Antarabangsa (3)BE ES435 Ekonomi Pembangunan (3)ES492 Sejarah Pemikiran Ekonomi (3)... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Misi jabatan seni adalah untuk melatih para seniman, ahli sejarah seni, dan pentadbir seni visual, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk jurusan bukan seni. Melalui ... [+]

Kenapa Seni Belajar?

The art depalt = "misi seni adalah untuk melatih alt =" artis, alt = "sejarawan seni, dan visual alt =" pentadbir seni, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk bukan alt = "jurusan seni. bercita-cita untuk membina penghargaan untuk pertukaran gambar dan ide yang kaya yang boleh berlaku antara alt = "seni dan disiplin akademik yang lain. Para graduan kami dalam alt = "seni telah digalakkan untuk mempertimbangkan peranan profesional masa depan mereka dalam konteks dunia kontemporari dan dunia sejarah. Selain dari penghormatan untuk alt =" sejarah seni, mereka telah diajar kemahiran fikiran yang sesuai, tangan, dan mata. Mereka telah membantu untuk mencari langkah seterusnya dalam perjalanan hidup mereka, dan telah dicabar untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh dalam khusus mereka yang dipilih.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Direka untuk pelajar yang berminat dalam pengurusan industri muzik. ... [+]

Mengapa Muzik Pengajaran?

Misi Jabatan Muzik dalam menyokong misi Aquinas College adalah untuk menyediakan kepada kedua-dua pelajar pendidikan utama dan pendidikan umum: pertama, pemahaman dan pengalaman muzik yang lebih mendalam daripada kepelbagaian budaya yang berlimpah hadir hari ini dan melalui zaman; dan, kedua, kemahiran lisan dan teknikal untuk menyampaikan pengetahuan tentang muzik.

Bagaimana Kami Berbeza$ 70,000 dalam biasiswa jabatan muzik telah dianugerahkan untuk 2015-2016. Bermula pada bulan Oktober, permohonan diterima pada tahun hadapan.Pelajar pelajar dengan organisasi seni dan perniagaan termasuk syarikat opera, melawat kumpulan Kristian, sekolah muzik, simfoni, penghibur tur antarabangsa, agensi pelancongan yang mengkhusus dalam kumpulan tur, dan banyak lagi.Kami menganjurkan persembahan kerja baru yang menarik setiap semester oleh para pelajar kami, ahli fakulti, siswazah dan seniman tetamu, dengan kerjasama para komposer bintang yang semakin meningkat.Kami menawarkan dua gelaran profesional - Sarjana Muda Pendidikan Muzik dan Sarjana Muda Muzik dalam Liturgical Music - serta Sarjana Muda Seni dengan penekanan dalam Prestasi atau Jazz, dan Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan Dual Major dalam Perniagaan dan Muzik.Persembahan dan persembahan fakulti telah diadakan di persidangan, festival, dan konvensyen, dan di ruang konsert, katedral, tempat-tempat luar, kelab, dan universiti di seluruh AS dan Eropah, di Afrika Barat Afrika, Jepun, dan Amerika Selatan.Graduan adalah pemimpin dalam pendidikan muzik, kementerian muzik, persembahan, kajian jazz, dan perniagaan muzik.Pelajar muzik liturgi bersedia untuk kerjaya mereka melalui kerjasama dengan mentor muda, pelatih, dan kuliah yang dikreditkan.Aquinas adalah rumah kepada: dua organ paip, sebuah dewan persidangan 210 dengan dua piano grand konsert 9 kaki - Steinway dan Baldwin - di... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Direka untuk pelajar Perniagaan yang berminat dalam Pengurusan Teater. ... [+]

Kenapa Teater Kajian?

Sama ada anda sudah bersedia untuk mengambil pentas atau membinanya, anda akan mendapati tempat anda di alt = "teater di Aquinas. Dengan kemudahan utama dan penambahan alt =" pengarah jabatan teater, program kami menetapkan standard kecemerlangan baru.

Pada tahun 2003, Pusat Seni Persembahan Aquinas College bernilai $ 7 juta (dengan kerjasama Aquinas College , Teater Circle Komuniti dan Sekolah Menengah Katolik Grand Rapids) mempunyai Musim Pembukaan Grand. Ini adalah kesan koperasi yang membawa alt = "teater luar biasa kepada komuniti dan pelajar kita.

Bagaimana Kami BerbezaAquinas adalah satu-satunya sekolah swasta empat tahun di kawasan Grand Rapids yang menawarkan alt = "teater utama.Program ini merupakan sebahagian daripada kerjasama unik dengan Teater Circle dan Liga Sekolah Katolik Katolik, satu-satunya jenisnya di negara ini, yang membolehkan pelbagai peluang latihan, pengajaran dan latihan teknikal.Jabatan ini menghasilkan empat hingga lima pertunjukan yang dipasang sepenuhnya setahun, dengan tumpuan kepada drama kontemporari, muzikal, dan adaptasi.Jabatan ini menawarkan tiga konsentrasi 21 kredit yang berbeza (prestasi, teknikal, dan am) selain teras 27 kredit.Aquinas menawarkan sehingga empat biasiswa bakat untuk orang baru dan pemindahan masuk, berdasarkan uji bakat (untuk pemain) atau portfolio (untuk pereka, pengurus pentas, dan pengarah).Pelajar mempunyai latihan di semua alt = "teater di Grand Rapids serta di The Purple Rose di Chelsea dan di Chicago, Houston, Los Angeles, dan Phoenix.Pelajar berpindah dengan lebih banyak lakonan dan kredit reka bentuk berbanding jurusan dari kolej-kolej lain kerana mereka mempunyai akses kepada peluang yang tidak dapat ditandingi untuk membina resume mereka dari ketibaan di kampus, dan bukannya bertahun-tahun menunggu untuk... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Sekurang-kurangnya 23 kredit daripada Sains Bersepadu utama mesti diambil di Aquinas College . Major ini hanya tersedia untuk pelajar yang memperoleh pensijilan asas. ... [+]

Keperluan Utama

Sekurang-kurangnya 23 kredit daripada Sains Bersepadu utama mesti diambil di Aquinas College . Major ini hanya tersedia untuk pelajar yang memperoleh pensijilan asas.

Diperlukan: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 atau CY155; CY112 atau CY156; PC201 atau PC213; PC202 atau PC214; GY101, GY129; EL100KursusBY123 Biologi Alam Sekitar (3) NLBY150 Biologi Manusia (4) NLBY160 Prinsip Biologi (4) NLBY161 Botany (3)BY162 Zoology (3)CY111 Kimia Am (4) NLCY155 Umum, Organik, dan Biokimia I (3)CY112 Kimia Am (4)CY156 Umum, Organik, dan Biokimia II (3)PC201 Fizik Am: Mekanik, Bunyi, Panas (4) NLFizik Umum PC213 dengan Kalkulus: Mekanik, Bunyi, Haba (4)PC202 Fizik Am: Elektrik, Magnetisme, Cahaya, Fizik Nuklear (4)PC214 Fizik Am dengan Kalkulus: Elektrik, Magnetisme, Cahaya, Fizik Nuklear (4)GY101 Bumi Persekitaran (4) NLGY129 Geografi Fizikal Michigan (3) NNEL100 Pengenalan kepada Pengajian Alam Sekitar (3) NN... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Profesor sejarah sepenuh masa kami semua diterbitkan oleh pengarang secara aktif meneruskan agenda penyelidikan dan projek buku. Ini kerana keutamaan dalam pengajaran ada ... [+]

Mengapa Sejarah Pengajian?

Profesor sejarah sepenuh masa kami semua diterbitkan oleh pengarang secara aktif meneruskan agenda penyelidikan dan projek buku. Ini kerana keutamaan dalam pengajaran adalah keutamaan mereka. Dalam kata-kata Assoc. dari Kolej dan Universiti Amerika, "Para sarjana-sarjana berkomited untuk pendidikan sarjana muda yang berkualiti tinggi, meneruskan program penyelidikan dan biasiswa yang aktif, dan dianggap sebagai memeriahkan dan memperkayakan pengajaran dan pengalaman pelajar mereka dengan memasukkan pandangan dari penyelidikan mereka sendiri ke dalam mereka aktiviti pengajaran, penasihat pelajar, dan kerja yang berkaitan "(Kuh, et al.," Mengapa Guru Matematik, "Pendidikan Liberal, Kejatuhan 2007).... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Misi jabatan seni adalah untuk melatih para seniman, ahli sejarah seni, dan pentadbir seni visual, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk jurusan bukan seni. Melalui ... [+]

Kenapa Seni Belajar?

The art depalt = "misi seni adalah untuk melatih alt =" artis, alt = "sejarawan seni, dan visual alt =" pentadbir seni, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk bukan alt = "jurusan seni. bercita-cita untuk membina penghargaan untuk pertukaran gambar dan ide yang kaya yang boleh berlaku antara alt = "seni dan disiplin akademik yang lain. Para graduan kami dalam alt = "seni telah digalakkan untuk mempertimbangkan peranan profesional masa depan mereka dalam konteks dunia kontemporari dan dunia sejarah. Selain dari penghormatan untuk alt =" sejarah seni, mereka telah diajar kemahiran fikiran yang sesuai, tangan, dan mata. Mereka telah membantu untuk mencari langkah seterusnya dalam perjalanan hidup mereka, dan telah dicabar untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh dalam khusus mereka yang dipilih.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Graduan kami dalam seni telah digalakkan untuk mempertimbangkan peranan profesional masa depan mereka dalam konteks dunia kontemporari dan dunia sejarah. Selain menghorma ... [+]

Kenapa Seni Belajar?

The art depalt = "misi seni adalah untuk melatih alt =" artis, alt = "sejarawan seni, dan visual alt =" pentadbir seni, serta menyediakan kursus perkhidmatan untuk bukan alt = "jurusan seni. bercita-cita untuk membina penghargaan untuk pertukaran gambar dan ide yang kaya yang boleh berlaku antara alt = "seni dan disiplin akademik yang lain. Para graduan kami dalam alt = "seni telah digalakkan untuk mempertimbangkan peranan profesional masa depan mereka dalam konteks dunia kontemporari dan dunia sejarah. Selain dari penghormatan untuk alt =" sejarah seni, mereka telah diajar kemahiran fikiran yang sesuai, tangan, dan mata. Mereka telah membantu untuk mencari langkah seterusnya dalam perjalanan hidup mereka, dan telah dicabar untuk menjadi yang terbaik yang mereka boleh dalam khusus mereka yang dipilih.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Keperluan Utama Sekurang-kurangnya 18 kredit utama Seni Bahasa hendaklah diambil di Aquinas College . ... [+]

Keperluan Utama

Sekurang-kurangnya 18 kredit utama Seni Bahasa Inggeris mesti diambil di Aquinas College .

Diperlukan: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 adalah prasyarat).

SILA AMBIL PERHATIAN: Keperluan untuk Seni Bahasa utama dan minor kini berada di bawah pemeriksaan Negeri.

KursusEH115 Memahami dan Menghayati Sastera (3) ACEN / EH382 Pengajaran Kesusasteraan Kanak-Kanak (3)EN / EH388 Mengajar Kesusasteraan Dewasa Dewasa (3)Penilaian dan Intervensi Literasi Teras EN441 (3)EN455 Celik remaja (3)EN463 Membaca Magang (3)Komposisi Lanjutan EH205 (3) WICN205 Bercakap Umum (3)Komunikasi Interpersonal CN206 (3)Mendengar CN300 (3)... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Aquinas menawarkan kedua-dua jurusan Sistem Maklumat Komputer (CIS) dan Sistem Maklumat Pengurusan (MIS). Setiap major termasuk asas teknikal yang kuat, termasuk pengatur ... [+]

Mengapa Mengetahui Sistem Maklumat Komputer?

Aquinas menawarkan kedua-dua jurusan Sistem Maklumat Komputer (CIS) dan Sistem Maklumat Pengurusan (MIS). Setiap major termasuk asas teknikal yang kuat, termasuk pengaturcaraan, sistem operasi, pangkalan data, dan pengetahuan asas rangkaian.

Major CIS menguatkan setiap kemahiran ini dengan kursus lanjutan, manakala ijazah MIS menggabungkan kemahiran perniagaan seperti perakaunan dan pemasaran dengan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk aplikasi perniagaan sistem dan teknologi maklumat.

Perubahan baru-baru ini ke jabatan telah menyelaraskan keperluan utama dengan keperluan industri yang sentiasa berubah termasuk reka bentuk web dan perkhidmatan web, aplikasi sumber terbuka, dan praktikum dalam reka bentuk dan pengaturcaraan aplikasi.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Ijazah MIS menggabungkan kemahiran perniagaan seperti perakaunan dan pemasaran dengan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk aplikasi perniagaan sistem dan teknologi ma ... [+]

Mengapa Mengetahui Sistem Maklumat Komputer?

Aquinas menawarkan kedua-dua jurusan Sistem Maklumat Komputer (CIS) dan Sistem Maklumat Pengurusan (MIS). Setiap major termasuk asas teknikal yang kuat, termasuk pengaturcaraan, sistem operasi, pangkalan data, dan pengetahuan asas rangkaian.

Major CIS menguatkan setiap kemahiran ini dengan kursus lanjutan, manakala ijazah MIS menggabungkan kemahiran perniagaan seperti perakaunan dan pemasaran dengan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk aplikasi perniagaan sistem dan teknologi maklumat.

Perubahan baru-baru ini ke jabatan telah menyelaraskan keperluan utama dengan keperluan industri yang sentiasa berubah termasuk reka bentuk web dan perkhidmatan web, aplikasi sumber terbuka, dan praktikum dalam reka bentuk dan pengaturcaraan aplikasi.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Jabatan Sosiologi mempunyai kurikulum pembelajaran berasaskan komuniti yang membawa idea-idea sosiologi hidup kepada pelajar dengan memperluas sempadan kelas dan mendedah ... [+]

Mengapa Sosiologi Kajian?

Jabatan Sosiologi mempunyai kurikulum pembelajaran berasaskan komuniti yang membawa idea-idea sosiologi hidup kepada pelajar dengan memperluas sempadan kelas dan mendedahkan pelajar kepada pengalaman dan peluang dalam masyarakat sebagai sebahagian daripada kursus mereka.

Bagaimana Kami BerbezaMonsignor Bukowski, sosiologi Aquinas pertama, mengajar hubungan buruh, aktif dalam hak-hak sivil, dan mengetuai perjalanan pembelajaran perkhidmatan Appalachia.Lulusan sosiologi membuat perbezaan dalam keuntungan, keadilan jenayah, kerja sosial, perniagaan, undang-undang, dan kerjaya pengajaran kolej.Profesor mempunyai pelbagai kepelbagaian termasuk jantina, kerja sosial, organisasi, masyarakat, ketidaksamaan, pembangunan bandar lestari, psikologi sosial, subkultur, etnografi dan budaya.Profesor Sosiologi Dr. Susan Haworth-Hoeppner menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Jane Midwest Sociological Society.Pelajar sosiologi menerima pembelajaran berasaskan komuniti dengan agensi-agensi Grand Rapids yang mencari penyelesaian kepada masalah sosial.Kursus Orang Asal Tasik Besar diajarkan oleh Ron Yob, Ketua Band Sungai Grand dari Orang Ottawa.Kami bermitra dengan Sekolah-sekolah Awam Grand Rapids pada Girls Empowering Together (GET), sebuah program kepimpinan selepas sekolah.Aquinas adalah salah satu daripada hanya enam kolej swasta Michigan dengan bab Alpha Kappa Delta, alt = "menghormati masyarakat sosiologi.Pelajar merancang laluan kerjaya dalam Kursus Persiapan Sosiologi, dan bertemu alumni yang menggunakan alt = "sosiologi dalam kerja mereka.Pelajar mempelajari kemahiran berfikir kritis yang diperlukan untuk memahami, menganalisa, dan bertindak dalam dunia yang kompleks - dalam alt = "sosiologi, perbezaan di dalam bilik darjah adalah dialu-alukan.Keperluan Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Baru kepada Program Seni Halus Aquinas musim semi ini adalah utama baru, Teater untuk Perubahan Sosial. Ini menjadikan Aquinas satu daripada hanya beberapa kolej di ranta ... [+]

Baru kepada Program Seni Halus Aquinas musim semi ini adalah utama baru, Teater untuk Perubahan Sosial . Ini menjadikan Aquinas satu daripada hanya beberapa kolej di rantau ini untuk menawarkan utama yang unik ini.

Kurikulum Perubahan Teater untuk Sosial bertujuan untuk membantu siswazah menemui dan menjembatani jurang empati yang wujud dalam masyarakat. Ahli-ahli teater menjadi aktivis macam-macam kerana mereka bekerja dengan masyarakat untuk mencari cara yang meriah dan dinamik untuk membantu orang-orang yang disenfranchisikan menceritakan kisah mereka.

Produksi mungkin termasuk topik yang kurang difahami atau membahagi, seperti isu kesihatan mental, perbezaan jantina, ketagihan atau serangan seksual. Panggung itu menjadi platform untuk menceritakan kisah-kisah tersendiri di kalangan demografi tertentu yang jarang mempunyai perspektif mereka yang ditakrifkan dalam teater arus perdana.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Bekerjasama dengan Keuskupan Grand Rapids, jabatan itu sedang membangun sebuah kementerian belia besar dan kecil. Untuk mana-mana semester, pelajar boleh meminta untuk me ... [+]

Bagaimana Kami BerbezaSetiap profesor sepenuh masa mempunyai mandatum dari Uskup Keuskupan Grand Rapids atau Uskup Agung Detroit.Graduan mudah mencari kerja di gereja di Dioceses Grand Rapids, Lansing dan Arch-Diocese of Detroit.Ramai graduan melanjutkan pengajian siswazah dalam alt = "teologi di sekolah seperti Notre Dame, Boston College, Marquette, Universiti Katolik Amerika dan Villanova.Sijil enam mata pelajaran Pengajian Teologi membolehkan pelajar memohon status katekis induk keuskupan.Setiap profesor sepenuh masa mengajar kursus dalam program Pengajian Katolik.Satu alt = "profesor teologi telah dua kali menjadi Scholar Fulbright di Ukraine dan satu lagi memberikan puluhan ceramah teologi di perhimpunan Katolik tempatan.Bekerjasama dengan Keuskupan Grand Rapids, jabatan itu sedang membangun sebuah kementerian belia besar dan kecil.Untuk mana-mana semester, pelajar boleh meminta untuk mempelajari bahasa alkitabiah, Yunani atau Ibrani.Pelajar berpeluang untuk terlibat dalam kajian yang diarahkan oleh The Thomas Theodiae.Setiap tahun lagi alt = "profesor teologi menawarkan kursus pada Lord of the Rings dan The Chronicles of Narnia.Keperluan Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Misi Program Ekonomi adalah untuk memupuk para peserta dan warga negara yang kritis, mencerminkan, bermaklumat, dan diberi kuasa, yang memahami sebab dan akibat dalam bid ... [+]

Mengapa Ekonomi Kajian?

Misi Program Ekonomi adalah untuk menggalakkan peserta dan warga yang kritis, mencerminkan, bermaklumat, dan diberi kuasa, yang memahami sebab dan akibat dalam alam alt = "ekonomi. Melalui pelbagai kursus dan aktiviti, Program Ekonomi menawarkan pendedahan akademik yang penting untuk kajian alt = "ekonomi dan contoh dunia sebenar. Jabatan ini juga menawarkan pelajar peluang bukan kelas untuk mengambil bahagian dalam projek dan pengalaman ekonomi.

Ekonomi dan Minor adalah antara yang paling pesat berkembang di kampus. Sejak tahun 2013 bilangan Majors dan Anak Kecil telah meningkat dari 1 ke lebih 40!Program Ekonomi di AQ menampilkan kursus-kursus yang berat dalam analisis kuantitatif, membantu para pelajar memenuhi tuntutan pasar kerja abad ke-21.Ijazah dalam Ekonomi mempunyai salah satu gaji permulaan yang paling tinggi untuk peserta pekerjaan baru di kalangan semua ijazah perniagaan.Ijazah Ekonomi boleh menyediakan anda untuk bekerja di sektor swasta dan awam, serta menyediakan asas yang baik bagi mereka yang ingin meneruskan pendidikan mereka di peringkat siswazah.Bagaimana Kami BerbezaEkonomi adalah komoditi panas-alt = "program ekonomi di Aquinas telah melihat bilangan alt =" jurusan ekonomi meroket sebanyak 1,800% dari tahun 2013 hingga 2015.Ketahui bagaimana alt = "ekonomi memberi jawapan kepada masalah kemampanan dalam alt =" kursus ekonomi.Ini semua tentang pengukuran! Ambil ekonometrik untuk memperoleh kemahiran kuantitatif yang digunakan untuk analisis dunia sebenar.Secara sedar Katolik dan Dominikan: fakulti memimpin jalan dalam mengintegrasikan analisis ekonomi dengan pandangan etika Pengajaran Sosial Katolik.Bersenang-senang membahaskan idea-idea cemerlang dan kesilapan-kesilapan ahli ekonomi yang berbeza seperti John Maynard Keynes dan Friedrich Hayek melalui sejarah pemikiran ekonomi.Temui jawapan kepada soalan seperti: adakah... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Fizik kimia adalah utama interdisipliner yang menggabungkan kajian kimia mengenai komposisi bahan dengan kajian fizik mengenai sifat-sifat bahan dan tenaga. Kursus diambi ... [+]

Mengapa Fizik Kajian?

Jabatan Fizik / Pra-Kejuruteraan kini menawarkan yang utama dalam kimia alt = "fizik dan kecil dalam alt =" fizik yang direka untuk mereka yang berminat dalam pendidikan menengah.

Aquinas College adalah sebuah institusi yang kecil dan mesra yang didedikasikan untuk mengajar pelajarnya dalam suasana yang direka untuk membantu individu mengembangkan bakat dan potensi mereka. Pelajar fizik / Pra-Kejuruteraan memulakan pendidikan AQ mereka dengan mengambil beberapa kursus dalam bidang matematik, kejuruteraan, sains fizikal, dan kemanusiaan.

Bagaimana Kami Berbeza

Mungkin permintaan terbesar untuk guru di peringkat menengah adalah di kawasan alt = "fizik.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Universiti Michigan Barat dan Aquinas College adalah rakan kongsi dalam program kejuruteraan inovatif yang melengkapkan pendidikan seni liberal yang berakar umbi dalam tr ... [+]

Universiti Michigan Barat dan Aquinas College adalah rakan kongsi dalam program kejuruteraan inovatif yang melengkapkan pendidikan seni liberal yang berakar umbi dalam tradisi Katolik dan Dominika dengan sumber dan kepakaran sebuah universiti penyelidikan awam yang utama. Darjah boleh didapati dalam kejuruteraan perindustrian dan keusahawanan dan dalam kejuruteraan awam (pending), dan kedua-duanya diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET.

Kursus pendidikan umum dan prasyarat diajarkan oleh fakulti Aquinas. Kursus kejuruteraan diajar oleh fakulti WMU. Pelajar lulus dengan kedua-dua rakan sekutu dari Aquinas dan ijazah sarjana sains dalam kejuruteraan dari WMU

Mengapa Kejuruteraan Pengajian?Anda dapat menyelesaikan masalah besar yang memberi impak kepada masyarakat, tidak seperti mana-mana kerjaya lain!Kerjaya dalam kejuruteraan adalah antara bidang yang paling dicari dan berbayar dengan baik di dunia. Mereka mencabar dan kreatif, dan cenderung mempunyai kepuasan kerja yang tinggi.Jurutera, saintis dan ahli teknologi mempelajari kemahiran yang boleh dipindah milik kepada pelbagai industri, menjadikan mereka dipasarkan di seluruh dunia.Peluang adalah global - anda boleh memilih di mana untuk menggunakan kemahiran anda. Hidup di mana anda mahu!Ijazah dalam kejuruteraan dan sains menyediakan persediaan untuk ijazah profesional lain seperti undang-undang, perubatan dan perniagaan.Kenapa AQ?Pengajaran dan bimbingan cemerlang di sebuah kolej seni liberal Katolik dengan kelas kecil dan banyak peluang untuk perhatian peribadi dan tunjuk ajar.Program STEM (sains, kejuruteraan, teknologi, dan matematik) yang kuat dengan profesor yang berdedikasi dan semua ceramah dan makmal yang diajar oleh profesor (tiada TA).Pendidikan kolej seni liberal swasta dengan kos tuisyen dalam negeri.Kolej yang sangat bernilai untuk kemampanan, dengan peluang menarik untuk penyertaan pelajar, kreativiti dan inisiatif.Integrasi seni liberal dengan... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Program tandatangan di Aquinas College , Kepimpinan Masyarakat dicipta oleh pemimpin tempatan untuk mempersiapkan anda untuk terlibat dan dalam komuniti anda untuk bekerj ... [+]

Mengapa Mengetuai Kepimpinan Masyarakat?

Aquinas adalah salah satu daripada hanya beberapa kolej terpilih untuk menawarkan major interdisipliner yang direka untuk memberikan anda perspektif alt = "kepimpinan masyarakat dan keadilan sosial, untuk membangunkan kemahiran menyelesaikan masalah organisasi dan analitik anda, dan untuk memperdalam rasa tanggungjawab sivik anda melalui Peluang perkhidmatan di agensi dan organisasi tempatan. Program tandatangan di Aquinas College , Kepimpinan Masyarakat dicipta oleh pemimpin tempatan untuk mempersiapkan anda untuk terlibat dan dalam alt = "komuniti untuk bekerja untuk kebaikan masyarakat. Berfokus pada isu-isu tempatan dengan pemimpin tempatan akan memberi inspirasi kepada anda untuk berfikir secara kritis dan global, serta menyediakan anda untuk kerjaya keadilan sosial yang berorientasikan di organisasi awam dan bukan untung. Sebagai lulusan program Kepimpinan Komuniti Aquinas College , anda akan mempunyai pengalaman praktikal tentang bagaimana keadilan sosial memberi maklumat yang berkesan alt = "perkhidmatan masyarakat dan kepimpinan.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Cinta sukan, kecergasan atau membantu orang sembuh? Kinesiology telah anda dilindungi. Kinesiology adalah kajian pergerakan badan, dan ia adalah rumah kepada semua yang b ... [+]

Mengapa Kajian Kinesiologi?

Cinta sukan, kecergasan atau membantu orang sembuh? Kinesiology telah anda dilindungi. Kinesiology adalah kajian pergerakan badan, dan ia adalah rumah kepada semua yang berkaitan dengan badan bergerak. Dengan empat jurusan dan enam orang anak kecil, anda boleh mendapatkan kemahiran dan pendidikan yang diperlukan untuk menggabungkan cintakan sukan, kecergasan dan membantu orang dengan penjagaan kesihatan, latihan olahraga, pengajaran, bimbingan dan latihan peribadi atau perniagaan untuk mendarat pekerjaan impian anda. Kami adalah salah satu daripada beberapa program di negeri ini di mana jurusan Latihan Atletik juga boleh bersaing dalam sukan intercollegiate - memberikan para pelajar kami kelebihan daya saing. Pentadbiran Perniagaan / Pengurusan Sukan jurusan boleh bekerja dengan fakulti untuk menyesuaikan diri dengan pendidikan mereka agar sesuai dengan matlamat kerjaya mereka dengan menambah umur dan kepekatan. Pelajar sains latihan kami mendapat pengalaman bersendirian dengan fakulti dan rangkaian besar alumni yang berjaya yang bekerja dalam industri kecergasan. Pendidikan Jasmani Pengajaran jurusan mendapat manfaat daripada kelas kecil dengan keadaan sukan dan kemudahan kecergasan seni, memberi mereka peluang terbaik untuk berjaya. Tidak kira punca utama anda, jabatan Kinesiology kami akan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya, bermanfaat dan memuaskan.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Walaupun semua orang dilahirkan dengan cara untuk berkomunikasi, kemampuan komunikasi, seperti bakat, mesti dikembangkan. Kurikulum komunikasi di Aquinas direka dengan pe ... [+]

Mengapa Kajian Komunikasi?

Walaupun semua orang dilahirkan dengan cara untuk berkomunikasi, kemampuan komunikasi, seperti bakat, mesti dikembangkan. Kurikulum komunikasi di Aquinas direka dengan pemikiran itu.

Kelas memerlukan siasatan yang bijak, pemikiran kritikal, kemahiran menyelesaikan masalah dan penyertaan aktif. Komunikasi adalah salah satu daripada disiplin yang paling pesat berkembang di Aquinas.

Bagaimana Kami BerbezaKemahiran komunikasi yang berkesan adalah apa yang dicari majikan, menurut Persatuan Kolej dan Majikan Kebangsaan. Jurusan komunikasi mempelajari kemahiran dalam kelas dan latihan.Graduan komunikasi Aquinas memegang jawatan kepimpinan dalam bidang penjagaan kesihatan, undang-undang, seni, pendidikan, dan sektor bukan keuntungan.Empat trek utama komunikasi yang berbeza ditawarkan dan disesuaikan dengan objektif kerjaya, termasuk Pentadbiran Perniagaan dan Komunikasi Dual Major.Semua jurusan reka bentuk dan menjalankan projek penyelidikan kanan sebagai persediaan untuk program lepasan peringkat tinggi dan kerjaya yang mahir.Pelajar komunikasi boleh menjadi Mediator Konflik yang Diluluskan oleh Mahkamah Negeri semasa menyiapkan kursus untuk major dan minor.Ahli fakulti komunikasi berkhidmat di banyak papan Grand Rapids, termasuk Pusat Penyelesaian Pertikaian Michigan Barat, Teater Lingkaran, Inisiatif Keadilan Restoratif Grand Rapids, dan Lembaga Kajian Institusi Kesihatan Spektrum.Ahli fakulti kami memberi nasihat kepada individu yang berprofil tinggi, termasuk pemenang negeri dan nasional untuk Program Miss America dan Ms. Wheelchair America.Komunikasi adalah salah satu daripada tiga jurusan Aquinas yang boleh diselesaikan pada waktu malam.Ahli fakulti mempunyai kepakaran yang dikehendaki oleh rakan kongsi komuniti, memudahkan peningkatan dalam kemahiran komunikasi di organisasi penjagaan kesihatan, bukan keuntungan, untung, dan pendidikan.Jurusan lain - Kejururawatan, Perniagaan Lestari, Kesenian Bahasa, Pengurusan Sukan, dan Kewartawanan - memerlukan kursus komunikasi, menunjukkan nilai interdisipliner.Keperluan Utama... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempu ... [+]

Mengapa Perniagaan Belajar?

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempunyai kecekapan profesional yang tinggi membolehkan mereka menyumbang secara aktif kepada profesion mereka, masyarakat dan masyarakat. Profesional yang kompeten dalam komuniti perniagaan dan bukan untuk keuntungan harus dapat berfikir secara kritis, berkomunikasi dengan jelas, menyelidik secara efektif, menggunakan penalaran kuantitatif, menggunakan teknologi terkini, dan bekerjasama dengan orang lain. Program kami merangkumi kedua-dua komponen teori dan aplikasi. Kurikulum ini diterapkan dan dipertingkatkan oleh fokus seni liberal kolej.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempu ... [+]

Mengapa Perniagaan Belajar?

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempunyai kecekapan profesional yang tinggi membolehkan mereka menyumbang secara aktif kepada profesion mereka, masyarakat dan masyarakat. Profesional yang kompeten dalam komuniti perniagaan dan bukan untuk keuntungan harus dapat berfikir secara kritis, berkomunikasi dengan jelas, menyelidik secara efektif, menggunakan penalaran kuantitatif, menggunakan teknologi terkini, dan bekerjasama dengan orang lain. Program kami merangkumi kedua-dua komponen teori dan aplikasi. Kurikulum ini diterapkan dan dipertingkatkan oleh fokus seni liberal kolej.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempu ... [+]

Mengapa Perniagaan Belajar?

Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Aquinas College adalah komited kepada pembangunan profesional yang berorientasikan, berorientasikan dunia, profesional etika, yang mempunyai kecekapan profesional yang tinggi membolehkan mereka menyumbang secara aktif kepada profesion mereka, masyarakat dan masyarakat. Profesional yang kompeten dalam komuniti perniagaan dan bukan untuk keuntungan harus dapat berfikir secara kritis, berkomunikasi dengan jelas, menyelidik secara efektif, menggunakan penalaran kuantitatif, menggunakan teknologi terkini, dan bekerjasama dengan orang lain. Program kami merangkumi kedua-dua komponen teori dan aplikasi. Kurikulum ini diterapkan dan dipertingkatkan oleh fokus seni liberal kolej.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Amalan perniagaan lestari memulihkan kualiti alam sekitar, mempromosikan masyarakat yang stabil dan sihat, dan meningkatkan keuntungan jangka panjang. Program Gelar Perni ... [+]

Mengapa Mengurus Perniagaan Lestari?

Amalan perniagaan lestari memulihkan kualiti alam sekitar, mempromosikan masyarakat yang stabil dan sihat, dan meningkatkan keuntungan jangka panjang. Program Gelar Perniagaan Berkelanjutan Aquinas memupuk kecerdasan ekologi dan sosial dalam semua keputusan perniagaan dan merupakan program sarjana pertama yang seumpamanya di Michigan dan Amerika Syarikat.

Bagaimana Kami BerbezaMenawarkan ijazah perniagaan lanjutan ijazah pertama di Amerika Syarikat, program ini mempunyai lebih daripada satu dekad pengalaman dalam pendidikan perniagaan yang mampan.Graduan membuat sumbangan profesional yang luar biasa dalam pelbagai perniagaan, organisasi bukan keuntungan dan kerajaan - yang kebanyakannya mengetuai industri mereka dalam kemapanan.Fakulti menggabungkan pengalaman perniagaan dan kepercayaan akademik yang kuat.Perspektif Antarabangsa dalam Perniagaan Mapan, dengan komponen lapangannya di Costa Rica, menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka perniagaan yang mapan di negara lain.Kurikulum menghubungkan pemikiran dunia yang berubah-ubah dengan kemahiran perniagaan tradisional dan pemahaman dunia semula jadi.Pelajar menerima pengalaman perniagaan yang mampan secara praktikal melalui peluang magang pelajar yang khusus.The Steelcase dan Wege Foundation dan penyumbang lain menyediakan lebih daripada $ 1.8 juta untuk melancarkan program ini.Makmal Inovatif Perniagaan Lestari, salah satu kursus yang diperlukan, melatih pelajar dalam kemahiran berfikir dan inovasi sambil menyelesaikan cabaran dunia nyata.Sokongan perniagaan dan dermawan yang kuat untuk program ini terus menawarkan biasiswa yang ditetapkan untuk pelajar pendidikan tradisional dan berterusan.Pelajar terlibat dengan usaha kemampanan kampus dan Michigan Barat - membuat perbezaan dekat dengan rumah.Majoriti Perniagaan Lestari... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aquinas College

Aquinas College menawarkan kepekatan baru dalam Geografi utama Teknologi Geospatial. Kepekatan baru ini akan berkhidmat kepada pelajar yang mempunyai minat yang tinggi te ... [+]

Aquinas College menawarkan kepekatan baru dalam Geografi utama Teknologi Geospatial . Kepekatan baru ini akan berkhidmat kepada pelajar yang mempunyai minat yang tinggi terhadap teknologi semasa.

Dengan kepekatan ini di Geospatial Technologies Aquinas akan menawarkan pelajar Pathway kukuh ke kerjaya STEM kartografi komputer, sistem maklumat geografi, dan penderiaan jauh. Selain itu, penambahan kursus peringkat rendah (Analisis Geospatial) akan memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka beberapa topik dalam analisis geospatial pada masa mereka di Aquinas. Tiada kolej atau universiti lain di rantau ini menawarkan kursus sedemikian.

Konsentrasi Teknologi Geospatial termasuk satu set kursus unik yang direka untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan yang merangkumi kemahiran teknikal yang dituntut oleh industri dan agensi kerajaan di peringkat tempatan, negeri, dan negara. Peluang pekerjaan termasuk jawatan sebagai jurugambar, juruteknik GIS, atau penganalisis geospatial, yang semuanya dianggarkan terus berkembang dalam pertumbuhan selama dekad ini. Data Biro Statistik Buruh AS 2015 untuk Cartographers dan Photogrammetrists mendedahkan bahawa prospek pertumbuhan pekerjaan adalah 29% di seluruh negara dan 18% di dalam negeri di Michigan.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Alamat
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Amerika Syarikat
Telefon
undefined