Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Lampu jalan untuk pelajar sejak tahun 1836

Kami sentiasa menjadi perintis. Komitmen kami yang teguh kepada pemikiran bebas, keterampilan akademik, kreativiti, dan komuniti telah menjadikan kami pemimpin pendidikan sejak tahun 1836.

The Magic Alfred University

  • 97% RECEIVE FINANCIAL AID

Hampir keseluruhan badan pelajar kami menerima beberapa bentuk bantuan kewangan - kebanyakannya geran dan biasiswa.

  • KADAR KEBAJIKAN 98%

Dalam tempoh satu tahun tamat pengajian, 98% daripada pelajar menduduki atau mendaftarkan diri di sekolah siswazah.

  • 13: 1 RAWATAN PELAJAR / FAKULTI

Saiz kelas kecil bermakna perhatian individu - dan lebih banyak peluang untuk pertumbuhan.

Kelebihan Alfred

Di Alfred University , anda tidak akan menghabiskan masa anda di belakang meja. Kurikulum kami direka bentuk di sekitar pembelajaran pengalaman, yang bermaksud anda akan mempunyai banyak pembelajaran secara bersamaan. Bergantung pada utama anda, anda akan mencari peluang untuk berada di lapangan, studio, makmal, bilik darjah, atau terlibat dalam senario simulasi yang memberikan anda kelebihan daya saing apabila anda memasuki tenaga kerja atau pergi ke sekolah menengah. Anda akan mempelajari konsep dan kemudian menerapkannya secara aktif melalui projek, perjalanan lapangan, lawatan tapak, latihan, dan interaksi dengan profesional di lapangan.

Komuniti Menjaga

Fakulti dan kakitangan kami dihormati bukan sahaja untuk pengetahuan dan kemahiran mereka tetapi juga kerana mereka peduli dengan anda sebagai individu. Mereka bertindak sebagai mentor yang benar, menawarkan perhatian peribadi melalui saiz kelas kecil, nisbah fakulti pelajar 13: 1, dan bekerja rapat dengan anda sebagai penasihat. Mereka meluangkan masa untuk mengalu-alukan anda ke komuniti AU, melihat anda berkembang sebagai pemimpin dan sarjana, dan membantu anda berhubung dengan alumni dan pakar lain.

Pengalaman Global

Dunia benar-benar adalah tempat yang kecil, dan di Alfred University kita menghargai kepelbagaian. Pelajar kami membawa pengalaman kaya yang merangkumi benua, negara dan negeri. Kami menghargai kepelbagaian kerana ia bukan sahaja membantu anda untuk lebih memahami dunia, ia membantu anda memahami diri anda dan bagaimana anda sesuai dengan masyarakat global. Terlibat dalam banyak program multikultural dan antarabangsa di kampus, dan anda akan melihat betapa mudahnya untuk berteman dari seluruh dunia.

Misi kita

Visi

Alfred University akan menjadi pemimpin inovatif dalam penyampaian kecemerlangan akademik dan nilai pendidikan yang berterusan, menyediakan semua pelajar untuk berjaya dalam pengajian mereka dan sepanjang hayat.

Misi

Misi Alfred University adalah untuk memberi nilai yang sangat baik dan berkekalan melalui pengaturcaraan akademik dan kokurikulum yang kedua-duanya secara inteleknya mencabar dan praktikal. Kami beragam budaya dan berpusatkan pelajar dan bertujuan untuk memberi perkhidmatan kepada penduduk pelajar yang sentiasa berubah. Kami mencari pelajar dengan aspirasi dan dedikasi untuk melakukannya dengan baik untuk diri mereka sendiri dan bagi komuniti yang lebih besar. Oleh itu, kami menyediakan pelajar-pelajar kami dengan pengetahuan, kemahiran, dan tabiat kehidupan yang membolehkan mereka berjaya dan menjalani kehidupan peribadi dan perkhidmatan yang berterusan kepada orang lain. Hasil ini dicapai melalui komitmen, oleh seluruh masyarakat Alfred University , untuk mengajar dan menyelidik, mengejar kepakaran saintifik dan teknikal, kreativiti seni, dan pembelajaran humanistik.

Nilai

Di Alfred University , kami menghargai:

  • Persekitaran pembelajaran yang menggalakkan pertukaran terbuka idea, pemikiran kritikal, kesedaran global, celik teknologi, kejujuran intelektual, dan penglibatan masyarakat;
  • Persekitaran kerja yang mempromosikan komunikasi terbuka, pengiktirafan pencapaian, dan perkembangan potensi diri;
  • Penyelidikan dan biasiswa yang memajukan sempadan pengetahuan, menyumbang kepada pengajaran siswazah dan sarjana muda, dan menunjukkan kreativiti dalam semua bidang usaha;
  • Kepelbagaian dalam orang dan budaya, idea dan biasiswa;
  • Kampus yang selamat, menarik, dan menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan;
  • Masyarakat penyayang yang menghormati setiap individu, menimbulkan rasa ingin tahu dan pertumbuhan intelektual, mempromosikan dan model kewarganegaraan yang baik, dan menggalakkan kepimpinan yang tercerahkan.

Apa yang dikatakan Ahli Pakar

Melangkaui risalah-risalah yang mengkilap dan baca apa yang dikatakan para pakar di luar. Anda akan mendapati bahawa pakar-pakar bersetuju: Alfred University adalah tempat yang bagus untuk anda!

Tinjauan Kolej Terbaik menduduki Alfred University dalam "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," dengan kata "... dengan graduan yang ditinjau pada kadar hasil kerjaya 98% yang luar biasa, tidaklah sukar untuk melihat mengapa Alfred adalah sebuah sekolah kecil yang terkemuka."

AU menjaringkan setaraf dengan atau lebih baik daripada NYU, SUNY ESF, Negeri NC, State Buff, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola, dan Saint John Fisher dalam penilaian nilai tambah "Brookings Institution" sekitar 4,000 sekolah di seluruh negara.

Program ijazah Sarjana Seni Halus Alfred University dalam seni keramik (# 1) dan kaca / arca (# 9) sekali lagi menduduki senarai ranking kebangsaan kurikulum yang sama, menurut US News

Forbes dan Kajian Princeton termasuk Alfred University dalam senarai sekolah-sekolah besar di negara ini.

Alfred disenaraikan di atas oleh Niche 2018 Best Colleges dalam kategori seperti "Best Small Colleges in America," "Top Universities Private in America", dan "Best Colleges in America."

Nilai Kolej diberi penarafan Alfred University # 16 dalam "Program 50 Musim Pra Sekolah Terbaik" untuk 2018, antara yang seperti Yale, UCLA, Georgetown, dan Virginia Tech, berdasarkan kualiti, kemampuan, dan potensi program musim panas kami menyediakan orang muda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Alfred University

Program Biologi Alfred University menyediakan pelajar dengan pendidikan yang pelbagai dan interaktif dalam suasana yang tidak tradisional dan bersifat tradisional. Di sin ... [+]

Mengenai

Alfred University Perakaunan Alfred University menyediakan anda dan rakan sekelas anda untuk menjadi akauntan, juruaudit dan perunding awam yang disahkan, menikmati peluang pekerjaan dinamik berikutan tamat pengajian dalam iklim ekonomi yang sentiasa berubah. Anda juga diberi pilihan memohon prinsip-prinsip ini dalam jurusan dan bidang lain, seperti perniagaan, kewangan, dan undang-undang.

Kemudahan moden

Pusat Sains menyediakan pelbagai peralatan kelas penyelidikan termasuk sistem pengimejan digital, tudung aliran laminar, mikroskop neon dan fasa kontras, spektrofotometer UV / VIS, peralatan biologi molekul, peralatan pensampelan medan, dan ruang pertumbuhan alam sekitar.

Perjalanan di dalam kapal... [-]
Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Program Kimia kami direka untuk mempromosikan dan menyokong rasa ingin tahu intelektual anda sekarang dan sepanjang karier anda, mengembangkan keupayaan untuk menyelesaik ... [+]

Mengenai

Program Kimia kami direka untuk mempromosikan dan menyokong rasa ingin tahu intelektual anda sekarang dan sepanjang karier anda, mengembangkan keupayaan untuk menyelesaikan masalah dengan cekap dan menyampaikan nuansa kimia dengan berkesan dengan semua khalayak. Graduan kami memasuki tempat kerja dengan pemahaman yang jelas tentang tempat kimia dalam sains semulajadi dan pemahaman hubungan antara sains semulajadi, alam sekitar, dan budaya manusia yang lain.

4 1 Kimia MBA Track

Sebagai majoriti Kimia, anda akan ditawarkan peluang untuk memasuki empat tahun ditambah satu trek, memperoleh BS dalam Kimia serta MBA anda.

ACS Diluluskan

Persatuan Kimia Amerika telah memberi kelulusannya kepada program Alfred University . Hanya satu daripada empat program Kimia yang dapat mencapai kejayaan itu.... [-]

Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Peningkatan populasi, permintaan teknologi, dan usaha berterusan untuk taraf hidup yang lebih tinggi mengenakan permintaan yang meluaskan sumber global yang terbatas. Seb ... [+]

Mengenai

Peningkatan populasi, permintaan teknologi, dan usaha berterusan untuk taraf hidup yang lebih tinggi mengenakan permintaan yang meluaskan sumber global yang terbatas. Sebagai pelajar Pengajian Alam Sekitar, anda akan mengkaji kesan tekanan ini di Bumi dan penduduknya di dalam kelas, lapangan, dan makmal.

Projek Penyelidikan Bebas

Semua jurusan kami terlibat dalam projek penyelidikan sarjana bebas sebagai sebahagian daripada program Pengajian Alam Sekitar. Topik projek ini berbeza-beza, bergantung kepada kepentingan pelajar. Kami yakin bahawa pelajar belajar dengan "melakukan" dan menggabungkan pembelajaran interaktif secara langsung di hampir semua kursus kami.

Peralatan Memimpin Industri... [-]
Amerika Syarikat Alfred

BSc

Alfred University

Menjadi pakar dalam industri yang mengubah cara masyarakat menggunakan tenaga dengan majoriti Kejuruteraan Tenaga Boleh Diperbaharui. Satu daripada hanya beberapa program ... [+]

Mengenai

Menjadi pakar dalam industri yang mengubah cara masyarakat menggunakan tenaga dengan majoriti Kejuruteraan Tenaga Boleh Diperbaharui. Satu daripada hanya beberapa program tenaga boleh diperbaharui yang benar di dalam asas kejuruteraan yang kuat, program ini memberi anda peralatan, teknologi, dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menamatkan pengajian berikut untuk memasuki pasaran kerja tenaga yang boleh diperbaharui dengan peluang yang tidak terkira banyaknya.

PROGRAM EKSKLUSIF

Salah satu darjah kejuruteraan sesungguhnya yang mengkhususkan diri dalam kejuruteraan tenaga boleh diperbaharui.

FASILITI MODERN

Kemudahan makmal baru untuk mereka bentuk dan menguji teknologi tenaga boleh diperbaharui.... [-]

Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Sekiranya keghairahan anda belajar bagaimana keadaan bekerja dengan membahagikannya dan berjaya meletakkannya bersama-sama, Kejuruteraan Mekanikal utama di Alfred Univers ... [+]

Mengenai

Sekiranya keghairahan anda belajar bagaimana keadaan bekerja dengan membahagikannya dan berjaya meletakkannya bersama-sama, Kejuruteraan Mekanikal utama di Alfred University adalah sangat sesuai untuk anda. Program ini diakreditasi oleh ABET dan merupakan pendidikan yang ideal untuk pelajar yang ingin masuk ke dalam industri, mengembangkan syarikat mereka sendiri, atau untuk pelbagai peluang dalam bidang pendidikan, aeroangkasa, automotif, bahan kimia, dan agensi kerajaan.

FASILITI MODERN

Kemudahan ujian baru termasuk terowong air, terowong angin, dan bingkai ujian untuk mengukur kekuatan bahan.

MULA SEKARANG

Kurikulum kejuruteraan tangan yang memperkenalkan pelajar kepada alat kejuruteraan mekanikal moden semasa semester pertama.... [-]

Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Alfred University dalam Latihan Athletic memberikan anda peluang untuk belajar klinikal dan pengalaman kerja klinikal. Program ini berdasarkan kepada asas yang kukuh dala ... [+]

Mengenai

Alfred University dalam Latihan Athletic memberikan anda peluang untuk belajar klinikal dan pengalaman kerja klinikal. Program ini berdasarkan kepada asas yang kukuh dalam arena penjagaan kesihatan bersekutu dengan penekanan yang kuat dalam domain profesional seperti pencegahan kecederaan dan penyakit dan penilaian klinikal dan diagnosis. Nisbah pelajar-fakulti kita rendah, dan fakulti kita termasuk pakar perubatan dalam bidang perubatan sukan. Program terbina dalam Sains Latihan juga merupakan ciri utama program ini.

Latihan

Program Latihan Atletik didasarkan pada falsafah bahawa pendidikan adalah proses sepanjang hayat. Ini adalah benar untuk profesion, yang melalui amalan kemahiran tertentu, bertujuan untuk memenuhi keperluan atlet dan individu-individu rekreasi yang aktif. Keperluan kumpulan terpilih ini dinamik kerana kaedah latihan dan penemuan baru secara berterusan melalui penyelidikan.... [-]

Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Alfred University Perakaunan Alfred University menyediakan anda dan rakan sekelas anda untuk menjadi akauntan, juruaudit dan perunding awam yang disahkan, menikmati pelua ... [+]

Mengenai

Alfred University Perakaunan Alfred University menyediakan anda dan rakan sekelas anda untuk menjadi akauntan, juruaudit dan perunding awam yang disahkan, menikmati peluang pekerjaan dinamik berikutan tamat pengajian dalam iklim ekonomi yang sentiasa berubah. Anda juga diberi pilihan memohon prinsip-prinsip ini dalam jurusan dan bidang lain, seperti perniagaan, kewangan, dan undang-undang.

Latihan

Dapatkan pengalaman dunia nyata dan kredit akademik dengan latihan - sama ada semangat anda adalah perumahan awam atau jet peribadi

100% Kejayaan

Kadar penempatan untuk graduan perakaunan kami sangat kuat (hampir 100%) dan merupakan petunjuk kualiti program kami yang tinggi.

Bekerja dengan pelanggan... [-]
Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Adakah karier dalam bidang elektronik digital dan teknologi bahan atau kejuruteraan menarik minat anda? Lihatlah program Sains dan Kejuruteraan ABET yang diiktiraf ABET d ... [+]

Mengenai

Adakah karier dalam bidang elektronik digital dan teknologi bahan atau kejuruteraan menarik minat anda? Lihatlah program Sains dan Kejuruteraan ABET yang diiktiraf ABET di Alfred University . Program yang mencabar ini akan memberikan pendedahan kepada konsep yang berkaitan dengan teknologi berbilang bahan dan komposit, serta interaksi material komposit dengan sistem biologi hidup untuk pelajar yang berminat dalam fokus sains bahan bioperubatan.

MULA SEKARANG

Kurikulum tangan yang memperkenalkan pelajar kepada sains bahan semasa tahun pertama.

PELUANG PENYELIDIKAN

Banyak peluang untuk penyelidikan sarjana dan akses kepada kemudahan penyelidikan terkini.

KEMAHIRAN SHOWCASE... [-]
Amerika Syarikat Alfred
Alfred University

Untuk yang sangat dicari, pendidikan eksklusif dalam sains kejuruteraan kaca, tidak dapat dilihat dari Alfred University . Di sini kami menawarkan kepada anda satu-satuny ... [+]

Mengenai

Untuk yang sangat dicari, pendidikan eksklusif dalam sains kejuruteraan kaca, tidak dapat dilihat dari Alfred University . Di sini kami menawarkan kepada anda satu-satunya program sarjana muda di negara ini, dengan saiz kelas kecil, banyak peluang untuk penyelidikan sarjana, dan rangkaian alumni yang luas yang bekerja di industri kaca dan seramik. Selanjutnya, Program Ilmu Kejuruteraan Kaca kami diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET.

PROGRAM EKSKLUSIF

Satu program Sains Kejuruteraan Kaca sarjana dalam negara.

PELUANG PENYELIDIKAN

Banyak peluang untuk penyelidikan sarjana dan akses kepada kemudahan penyelidikan terkini.

RANGKAIAN INDUSTRI

Rangkaian alumni yang luas bekerja di industri kaca dan seramik.... [-]

Amerika Syarikat Alfred

Ijazah Sarjana Muda

Alfred University

Sekolah Seni dan Reka Bentuk menawarkan program ijazah profesional empat tahun yang membawa kepada ijazah Sarjana Muda Seni Halus (BFA). Kurikulum yang unik, yang menggab ... [+]

Mengenai

Sekolah Seni dan Reka Bentuk menawarkan program ijazah profesional empat tahun yang membawa kepada ijazah Sarjana Muda Seni Halus (BFA). Kurikulum yang unik, yang menggabungkan pendekatan khusus untuk setiap tahun pengajian akademik, diiktiraf untuk inovasinya dalam menekankan kedalaman disiplin dan peluang interdisiplin. Di sini anda akan bekerja di kemudahan terkini, anda akan disediakan dengan studio individu pada tahun senior anda, dan anda akan menikmati manfaat memasuki program seni yang dibiayai oleh sebahagian negara di persekitaran universiti swasta.

Kurikulum Terbuka

Ijazah BFA menyediakan peluang untuk pelajar sarjana belajar seni seramik, lukisan, lukisan, fotografi, reka bentuk grafik, media cetak, video, seni sonik, media interaktif, atau kaca dan arca dalam kurikulum terbuka.... [-]

Amerika Syarikat Alfred