The Design School Southern Africa

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

DSSA

Pendidikan dalam reka bentuk adalah tidak berbeza daripada reka bentuk sendiri. Ia perlu dirancang dengan baik, kontemporari dan, di atas semua, kreatif. Itulah falsafah kami di The Design School Afrika Selatan (DSSA).

The Design School Southern Africa (DSSA) ditubuhkan pada tahun 1990, dan hari ini adalah satu bahagian penting dalam The Independent Institut Pendidikan (Pty) Ltd (The IIE), yang merupakan pembekal swasta yang berdaftar terkemuka bagi pendidikan tinggi di Afrika Selatan.

graduan IIE dari The Design School Afrika Selatan (DSSA) yang dihormati di seluruh industri reka bentuk. Ini kerana The Design School Southern Africa (DSSA) mengimbangkan potensi semula jadi kreatif dengan persediaan vokasional melalui kecemerlangan akademik dan pengalaman industri. kelas kecil membolehkan suasana pembelajaran yang menjadi sumber inspirasi, menyesuaikan diri dan inovatif; untuk memberi pelajar peluang terbaik untuk kejayaan dalam industri yang menarik, mencabar.

Jika anda berminat dan mempunyai bakat semula jadi untuk reka bentuk, The Design School Southern Africa (DSSA) akan membantu anda membina asas yang anda perlukan untuk menjayakan kerjaya pilihan anda.

Lokasi

Johannesburg

Alamat
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Afrika Selatan

Pretoria

Alamat
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Pretoria, Gauteng, Afrika Selatan

Durban

Alamat
Durban Campus
Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa
Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071

Durban, KwaZulu-Natal, Afrika Selatan

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami