Inscape Education Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Inscape percaya dalam menawarkan produk nilai didorong untuk memastikan pertumbuhan pelbagai sektor kreatif dan industri amnya. Kami mempunyai budaya institusi ditubuhkan yang unik kepada Inscape dan pelajarnya. Budaya kita dibina di atas sistem nilai yang menggalakkan kualiti, kesahihan dan hubungan. Kami berusaha untuk ini untuk mencerminkan dalam semua bidang institusi kami.

Sebagai sebuah organisasi, kita menggalakkan keterangkuman dan akses kepada pengajian tinggi. Bagi setiap dua puluh pelajar yang berdaftar dengan kami, kami mampu menawarkan biasiswa separa atau penuh untuk membantu calon-calon yang layak yang sebaliknya tidak akan mempunyai peluang untuk memulakan kerjaya yang mereka pilih.

Kami mengguna pakai pelajar unik pengajaran berpusat dan pendekatan pembelajaran yang bertujuan untuk pembelajaran sepanjang hayat. nisbah pelajar pensyarah kami adalah rendah untuk memastikan perhatian individu di luar keperluan akademik segera pelajar kita. Kami memahami dinamik budaya kelas kecil dan memaksimumkan output pelajar itu dalam persekitaran ini. Pelajar, bagaimanapun, dijangka bertanggungjawab ke atas pembelajaran mereka sendiri dan berusaha untuk akhirnya menjadi pelajar yang bebas.

Kami menerapkan pendekatan pengajaran yang berasaskan prinsip-prinsip Kerja-Integrated Learning (WIL). Graduan yang meninggalkan kita yakin untuk memasuki dunia perniagaan. Kami mengguna pakai pendekatan perniagaan dalam kurikulum dan kelas kami untuk menyediakan graduan untuk kedua-dua peluang dan cabaran dalam dunia pekerjaan yang diharapkan.

pembelajaran berterusan

Akses kepada pembelajaran yang sedia ada adalah tinggi dalam senarai keutamaan kami dan kami bangga bahawa lebih daripada dua pertiga daripada pelajar-pelajar kita yang masuk ke dalam program Sijil Tinggi kami pergi untuk diterima ke dalam kelayakan sama ada Inscape atau lain-lain institusi pengajian tinggi yang diiktiraf dan didaftarkan.

Pentauliahan

Inscape berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan (DHET) sebagai sebuah institusi pendidikan tinggi swasta. Ijazah Sarjana Muda kami Ijazah Design, Diploma dan Sijil Tinggi yang diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Tinggi (CHE), dan didaftarkan oleh Kelayakan Afrika Selatan (SAQA) mengenai Kerangka Kelayakan Kebangsaan (NQF).

Lokasi

Cape Town

Inscape Education Group

Alamat
Cape Town Campus
408 The Armoury,
Buchanan Square,
160 Sir Lowry Road,
Woodstock

Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan
Telefon
+27 11 327 2002

Durban

Alamat
Durban Campus
106 Montpelier Road
(access via 8th avenue off Florida Road)
Morningside

Durban, KwaZulu-Natal, Afrika Selatan

Midrand

Alamat
Midrand Campus
353 Alexandra Road
Halfway Gardens

Midrand, Gauteng, Afrika Selatan

Pretoria

Alamat
Pretoria Campus
193 Corobay Avenue
Waterkloof Glen

Pretoria, Gauteng, Afrika Selatan

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami