Baca keterangan rasmi

Aros adalah institusi pengajian tinggi swasta (pembaharuan) Kristian , yang mendidik pelajar dengan panggilan, membolehkan mereka memasuki profesi pendidikan dengan kompetensi yang diperlukan. Pemandangan pendidikan di Afrika Selatan dinamik dengan pelbagai cabaran dan kekurangan tenaga pendidik. Oleh itu, Aros bertujuan untuk melengkapkan pelajar untuk membuat perbezaan dalam pemandangan pendidikan.

Kampus Aros terletak di Waverley, Pretoria. Sebanyak 800 pelajar yang mengikuti kelas hujung minggu menikmati kehidupan pelajar yang unik yang tidak seperti apa yang dialami di mana-mana kampus lain di Afrika Selatan. Di sinilah anda akan berteman, mengenali rakan sekerja dan bekerja keras.

Aros diiktiraf oleh Jawatankuasa Kualiti Pendidikan Tinggi (HEQC) Majlis Pengajian Tinggi . Ini adalah badan akreditasi berkanun yang memberi akreditasi kepada semua program pendidikan tinggi dan institusi di Afrika Selatan.

Program diajar dalam:
  • Afrikaans

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Aros, A Higher Education Institution

Program ijazah pendidikan Aros bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan asas teoritis yang substansial sambil menggabungkan pengalaman praktikal yang berharga dengan te ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad dalam Grondslagfase Onderwys ]

(Gr 0-3) membolehkan pelajar memahami prinsip-prinsip pendidikan (khususnya sehingga tahap ini) dan menerapkan prinsip-prinsip ini dalam amalan sebenar. Program ijazah pendidikan Aros bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan asas teoritis yang substansial sambil menggabungkan pengalaman praktikal berharga dengan teori.

Pelbagai pengkhususan dalam kurikulum memberi tumpuan kepada kefahaman, pengiraan dan kemahiran hidup.

Peringkat kelulusan untuk kelayakan adalah tahap 7 NKR (510 kredit) dan membolehkan graduan mengajar di sekolah swasta dan awam (kelayakan SAQA tidak ada 86167).

[-]
Afrika Selatan Pretoria
Feb. 2020
Afrikaans
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu