Keystone logo
biasiswa

biasiswa

Biasiswa ialah anugerah kewangan yang ditawarkan oleh universiti atau organisasi pendidikan lain untuk menyokong pelajar dari segi kewangan dalam pengajian mereka. Biasiswa diberikan atas keperluan kewangan, keupayaan akademik, kebaikan awam, keupayaan olahraga atau seni, atau gabungan di atas.

 • Biasiswa Keystone untuk Graduan

  Biasiswa Keystone untuk Graduan

  Keystone Academic Solutions menawarkan biasiswa pascasiswazah kepada pelajar di seluruh dunia. Biasiswa ini ditawarkan kepada pelajar yang mempunyai latar belakang akademik yang baik dan menunjukkan motivasi yang kuat untuk mengubah dunia melalui pendidikan mereka. Daftar di sini untuk menerima kemas kini apabila kumpulan biasiswa seterusnya diumumkan!

  Mohon di sini
 • Biasiswa Kolej USA

  Biasiswa Kolej USA

  Biasiswa Kolej USA (CSUSA) memberi peluang kepada pelajar berbakat yang bermain sukan untuk belajar di universiti Amerika dan bersaing dalam sukan kolej sambil mendapat biasiswa. Sejak 2007, kakitangan CSUSA telah membantu 2300+ atlet pelajar, dalam pelbagai sukan dari seluruh dunia, untuk mengejar cita-cita mereka untuk bersaing dalam sukan dalam kombinasi dengan pendidikan tinggi. Lengkapkan borang Penilaian Percuma pendek di laman web mereka untuk mengetahui peluang anda untuk mendapatkan biasiswa.

  Mohon di sini
 • Biasiswa Keystone untuk Siswazah

  Biasiswa Keystone untuk Siswazah

  Penyelesaian Akademik Keystone menawarkan biasiswa sarjana muda kepada pelajar di seluruh dunia. Biasiswa ini ditawarkan kepada pelajar yang mempunyai latar belakang akademik yang baik dan menunjukkan motivasi yang kuat untuk mengubah dunia melalui pendidikan mereka. Daftar di sini untuk menerima kemas kini apabila kumpulan biasiswa seterusnya diumumkan!

  Mohon di sini