Biasiswa Keystone

Permohonan 2021 Kini Ditutup - Daftar untuk mendapatkan maklumat terkini apabila biasiswa yang seterusnya diumumkan!

Capai impian anda dengan Biasiswa Keystone!

Apakah itu Biasiswa Keystone?

Keystone Academic Solutions menawarkan empat biasiswa prasiswazah dan dua biasiswa siswazah. Biasiswa itu akan ditawarkan kepada enam pelajar yang mempunyai latar belakang akademik yang bagus dan berjaya menunjukkan dorongan untuk mengubah dunia melalui pendidikan mereka.

Siapakah yang boleh memohon?

Pelajar akan datang yang berumur 18 tahun ke atas apabila mereka memulakan program dan merancang untuk mengikuti program prasiswazah atau siswazah sepenuh masa. Terokai laman web pelajar kami hari ini untuk mencari program pengajian anda dan menangi salah satu daripada enam Biasiswa Keystone!

Bagaimanakah cara untuk memohon Biasiswa Keystone?

Sila isikan butiran anda dan kami akan memberitahu anda apabila biasiswa yang seterusnya dilancarkan!

Mulakan permohonan biasiswa anda

Perihal Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions membantu lebih daripada enam juta pelajar setiap bulan mencari program pengajian yang benar-benar sesuai untuk mereka. Kami membantu pelajar masa depan menerokai beratus-ratus pilihan dan destinasi pengajian di satu tempat, pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Kami mengumpulkan semua maklumat dan berita yang berkaitan dengan pendidikan tinggi, di samping memberikan platform dan alat kepada pelajar untuk berbual secara langsung dengan pegawai kemasukan universiti dan kolej di seluruh dunia. Dengan berbuat demikian, kami memperkasa orang ramai di mana-mana sahaja untuk memilih pendidikan supaya mereka dapat mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka!

Terokai laman web kami hari ini untuk mencari program pengajian anda