Keystone logo
WSB University - Akademia WSB Sarjana Muda Kejuruteraan Pengurusan - Logistik dan Pengangkutan
WSB University - Akademia WSB

Sarjana Muda Kejuruteraan Pengurusan - Logistik dan Pengangkutan

Dabrowa Gornicza, Poland

7 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Semasa kajian ini, anda akan belajar cara menggabungkan kawasan yang berkaitan dengan aspek ekonomi fungsi syarikat dengan berkesan dengan keadaan teknikal proses organisasi individu.

Selain itu, anda akan bertemu dengan orang yang menarik dari industri pengeluaran dan perkhidmatan - dan mungkin majikan masa depan anda - terima kasih kepada banyak lawatan sambil belajar dan pertemuan dengan pengamal, yang kami anjurkan secara kerap sepanjang tempoh pengajian.

Anda akan dapat menggunakan pengetahuan yang diperoleh dalam amalan terima kasih kepada projek individu dan kumpulan, bengkel, dan latihan, dan kerjasama Universiti WSB dengan syarikat terkenal seperti FlexSim, Datacomp, GPP Business Park, SBF Polska PV, akan membolehkan anda untuk mempelajari trend terkini dalam bidang kejuruteraan pengurusan dalam pelbagai industri.

Sebagai tambahan kepada mata pelajaran yang membentuk kemahiran kejuruteraan biasa, kami juga menjaga melengkapkan graduan dengan kecekapan yang membolehkan mereka mendapati diri mereka dalam pasaran buruh yang semakin menuntut, sebagai contoh dalam bidang kemahiran rundingan perniagaan, kaedah menangani tekanan, pengurusan masa bekerja, dsb.

Kami juga menjemput anda untuk membangunkan sebagai sebahagian daripada bulatan saintifik 'Hibrid' - ahlinya berpeluang untuk mengambil bahagian dalam lawatan sambil belajar tambahan dan akan mengenali projek dan program simulasi yang tersedia.

Mengenai Sekolah

Soalan