Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

pengenalan

Universiti Sains Gunaan Wittenborg ialah apa yang dipanggil "universiti butik" - Sekolah Perniagaan dengan tumpuan utama pada pengurusan kerana ia berkaitan dengan disiplin dalam masyarakat. Perhatian peribadi kami terhadap pendidikan anda adalah sangat penting. Atas sebab inilah kami mengambil serius tentang kualiti dan diakreditasi oleh organisasi Akreditasi Flemish Belanda (NVAO) dan Akreditasi Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (FIBAA).

Kami adalah sekolah perniagaan yang unik di mana "Better Yourself, Better Our World" adalah moto kami.

Di Wittenborg misi kami ialah:

Untuk menggalakkan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran perniagaan dan pengurusan antarabangsa, serta mewujudkan persekitaran terbaik untuk pelajar dan kakitangan, di mana pengantarabangsaan, kepelbagaian dan etika meletakkan asas pembelajaran global berasaskan penyelidikan yang berjaya diterapkan.

Dengan kampus utama kami yang berpangkalan di Apeldoorn, kami memperkenalkan pelajar kepada organisasi di kawasan dan wilayah tempatan, meningkatkan ekonomi, budaya dan iklim sosial rantau ini. Lokasi Amsterdam kami membolehkan kami menyokong usahawan antarabangsa yang datang ke Belanda, dengan program sarjana muda keusahawanan yang disesuaikan, dan lokasi Munich kami menawarkan peluang unik untuk belajar di dua negara. Masuk ke Wittenborg dan anda memasuki organisasi yang bermotivasi tinggi dan dipacu hasil yang beroperasi dalam persekitaran yang pelbagai dan berbilang budaya, di mana lebih daripada 100 negara bekerja, belajar, berinovasi dan bersosial bersama. Di Wittenborg, kami percaya bahawa pembelajaran harus menjadi proses yang menyeronokkan yang membolehkan anda mengembangkan matlamat dan aspirasi anda, dan memberikan anda sokongan berterusan dan tekanan belajar yang diperlukan untuk mencapai sasaran tersebut.

Wakil Wittenborg adalah warganegara dunia; mereka memupuk rasa hormat dan mempunyai perasaan pencapaian. Mereka telah mengembangkan cita-cita dan membanggakan diri mereka dalam kecemerlangan. Mereka adalah duta besar kami!

Mengenai Wittenborg

Mengenai Sekolah Perniagaan Universiti Sains Gunaan Wittenborg

Berdikari & Antarabangsa

Pada bila-bila masa, lebih dari 100 kebangsaan bekerja dan belajar bersama-sama di 2 lokasi Apeldoorn dan di Amsterdam. Bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran tunggal di semua kampus.

Rekod Jejak Lebih 30 Tahun

Beribu-ribu graduan yang sangat berpengalaman, sejak tahun 1987, kini mengikuti kerjaya di Belanda dan di seluruh dunia.

Bertauliah Eropah Berganda

Program ijazah diiktiraf dan diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan, Kebudayaan & Sains (NVAO), juga oleh FIBAA (Jerman, Switzerland & Austria).

Glokal & Penglibatan Tempatan

Lawatan syarikat, projek kehidupan sebenar, latihan magang dan penceramah jemputan: banyak penglibatan tempatan dan serantau dengan kerajaan, syarikat dan organisasi. Berfikir secara global, tetapi
bertindak secara tempatan.

Persekitaran Penyelidikan

Menghasut dan melaksanakan projek serantau, Eropah dan antarabangsa di Pusat Penyelidikan, dalam bidang seperti kemampanan, teknologi, inovasi sosial, pendidikan & penjagaan kesihatan
.

Pendekatan Berorientasikan Pelanggan

Pendekatan peribadi, persekitaran seperti keluarga dan bimbingan, bimbingan dan sokongan peribadi. Sebilangan besar program membolehkan pelajar memulakan & menamatkan pengajian 6 kali setahun.

6 Detik Pengambilan Setahun

3 Pengambilan Seterusnya: Februari 2024 - Semua program Sarjana Muda dan Sarjana di Wittenborg mempunyai 6 detik pengambilan setahun. Pelajar juga boleh menamatkan pengajian 6 kali setahun. Majlis Graduasi diadakan dua kali setahun pada musim sejuk dan musim panas.

Lokasi

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Soalan