Keystone logo
Williston State College

Williston State College

Williston State College

pengenalan

Misi WSC, "Di mana Orang Membuat Perbezaan," adalah untuk menyediakan Pathways pendidikan yang mudah diakses, berpatutan, berubah-ubah, dan sepanjang hayat kepada penduduk Dakota Utara, Dataran Atas, dan seterusnya.

Kami komited untuk kecemerlangan pelajar. Kami merangkumi pengalaman pelajar yang berkualiti, komunikasi terbuka, dan data yang dapat dilaksanakan yang memperkaya hubungan peribadi antara kolej, fakulti, dan pelajar kami.

Kami percaya bahawa orang membuat perbezaan; bahawa Kolej adalah nadi komuniti yang kita layani; bahawa kemudahan kita adalah ruang komuniti yang diperlukan, neutral, dan pusat; dan bahawa tenaga pengajar dan kakitangan kami melayani pelbagai keperluan dalam persekitaran global.

Kami berusaha untuk kehadiran pelajar yang kuat di kampus, penawaran yang diperluas, kelestarian fiskal, kemudahan moden, teknologi semasa, dan peningkatan berterusan sebagai hasil daripada rancangan induk dan strategi kami.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Williston

    University Avenue,1410, 58801, Williston

    Soalan