Keystone logo
Willamette University

Willamette University

Willamette University

pengenalan

Willamette University berakar umbi dalam sejarah kreativiti dan reka cipta. Kami komited untuk pendidikan yang ketat, biasiswa yang sangat baik, dan pemikiran yang asli. Kami percaya bahawa pendidikan tinggi bukan sahaja mempersiapkan pelajar untuk masa depan tetapi membimbing mereka ke arah menginovasi jalan mereka sendiri.

Willamette University didedikasikan untuk komuniti kami, baik tempatan dan global. Kepelbagaian kita menjadikan kita lebih kuat dan kita menghargai setiap individu. Kami percaya bahawa idea-idea menyatukan kami, dan saling peduli membantu kami menjalani kehidupan yang bermakna. Pencapaian dan cita-cita kami membantu kami untuk melayani orang lain dalam dunia yang saling berkaitan.

Willamette University adalah ruang di mana subjek bertembung untuk mencipta penemuan baru dan cara berfikir baru. Kami mengajar pelajar untuk menjana idea di seluruh industri, menyediakannya untuk kerjaya masa depan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Salem

    State Street,900, 97301, Salem

    Soalan