Keystone logo
Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

Wilkes University Jay S. Sidhu School of Business and Leadership

pengenalan

Semasa anda belajar di Sidhu School of Business, anda bergabung dengan pelbagai rangkaian profesional dan pemimpin yang berjaya. Sebagai tambahan, alumni Wilkes berfungsi sebagai bakal majikan, ahli lembaga penasihat dan penceramah tetamu, yang bermaksud kami berusaha untuk mengembangkan rangkaian perniagaan anda sebelum anda lulus.

Sidhu School of Business and Leadership bertempat di Pusat Universiti Utama seluas 80,000 kaki persegi. Kemudahan bernilai $ 3 juta merangkumi bilik darjah pintar, bilik mesyuarat pelajar, Starbucks, dan Cardell Financial Center.

Lulusan Sekolah Sidhu akan dipersiapkan dengan pengetahuan, kemahiran, pengalaman dan semangat untuk memimpin pelbagai organisasi dalam menghadapi cabaran dinamik dan persekitaran global yang cepat berubah.

Sekolah Sidhu mengubah pelajar melalui pendidikan yang memberdayakan dalam persekitaran bimbingan yang mengembangkan kemahiran peribadi, profesional dan kepemimpinan melalui biasiswa, pembelajaran pengalaman dan penglibatan masyarakat.

Lokasi

  • Wilkes-Barre

    West South Street,84, 18701, Wilkes-Barre

    Soalan