Keystone logo
Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

pengenalan

Menjadi misi Westminster College untuk mendidik dan memberi inspirasi kepada semua pelajarnya melalui kurikulum seni liberal yang khas dan pengalaman perkembangan yang dinamik; untuk mencabar mereka agar sedar, pelajar sepanjang hayat dan pemimpin yang berwibawa, komited terhadap nilai-nilai integriti, keadilan, rasa hormat dan tanggungjawab; dan untuk mempersiapkan mereka untuk hidup yang berjaya, penting dan berkhidmat.

Pelan komprehensif kami untuk menawarkan "pengalaman pengembangan dinamik" kepada setiap pelajar terdapat dalam Konsep Pembangunan Pelajar; begitu juga, perbincangan lengkap mengenai "kurikulum seni liberal khas" kami boleh didapati di Breakthrough, yang menawarkan penjelasan lengkap mengenai program pendidikan umum. Maklumat di halaman ini merangkum idea utama kedua-dua dokumen ini dan menawarkan gambaran keseluruhan visi kami untuk pengalaman Westminster.

Di Westminster College, kami cemerlang dalam mengembangkan lelaki dan wanita muda untuk menjadi pemimpin dalam komuniti global. Pernyataan ringkas mengenai identiti institusi kami, yang kami sebut sebagai Komitmen Kolum, menggambarkan transformasi untuk pelajar di Westminster College antara Columns - dari konvokesyen mahasiswa baru hingga permulaan senior. Ini adalah pemahaman yang mendalam, dalaman, dan kolektif tentang apa yang kita lakukan dengan terbaik. The Columns Commitment menyatakan secara ringkas apa yang kami perjuangkan, rasa misi, visi, tujuan, dan nilai kami yang berkekalan. Ini memberi tumpuan dan arahan kepada semua yang kita lakukan di Westminster College.

Lokasi

  • Fulton

    Westminster Avenue,501, 65251, Fulton

    Soalan