Keystone logo
West Texas A&M University

West Texas A&M University

West Texas A&M University

pengenalan

Anda akan dapati dalam komuniti keluarga West Texas A&M University (WTAMU) sekumpulan orang yang lebih menghargai tindakan mengajar di kampus kami dan kesan pendidikan terhadap aspirasi kehidupan pelajar kami. Jaminan ini melangkaui kemampuan fakulti dan meresapi setiap aspek kehidupan kampus. Fakulti dan kakitangan kami mengambil berat tentang pelajar dan menyedari peluang mereka melalui kajian dan penglibatan mereka.

Kami semua bekerja dengan tekun untuk memperkukuhkan proses pendidikan dan memastikan bahawa setiap aktiviti menyokong pengajaran yang cemerlang. Ditambah dengan komitmen ini adalah tekad untuk menemui, belajar, membuat, dan berkongsi wawasan yang memberitahu proses pembelajaran. Inilah sebabnya mengapa kami menjadikan pencapaian ilmiah dan kreatif WTAMU dan tenaga pengajar, pelajar, dan kakitangan kami sangat berharga dalam proses pembelajaran.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Canyon

    4th Avenue,2501, 79016, Canyon

    Soalan