Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

pengenalan

College adalah lebih daripada sekadar ijazah. Ia adalah satu pelaburan untuk masa depan anda.

Seni liberal pendidikan anda akan menerima sekurang-Wartburg membolehkan anda bukan sahaja mendapat kemahiran yang diperlukan dari bidang yang anda pilih pengajian, tetapi juga kemahiran pemikiran kritikal yang diperlukan untuk meneroka etika dalam membuat keputusan dan penglibatan masyarakat, komunikasi berkesan, kecekapan budaya, dan kerjasama.

Misi Kita

Kolej Wartburg adalah khusus untuk pelajar yang mencabar dan memupuk untuk kehidupan kepimpinan dan perkhidmatan sebagai ungkapan bersemangat iman dan pembelajaran mereka.

Identiti

Wartburg College adalah sebuah kolej seni liberal Gereja Lutheran (ELCA). Anda tidak perlu menjadi Lutheran, atau Kristian, akan menghargai cara pendidikan Wartburg membantu anda mencari makna dan tujuan untuk hidup anda.

Banyak kolej bekerja dari fahaman biasa atau pernyataan kepercayaan di mana iman dikenakan. kolej-kolej lain menjaga iman daripada kehidupan masyarakat sepenuhnya. Pada Wartburg College, kami menggunakan pendekatan Lutheran kepada pendidikan, yang membina masyarakat sekitar perbualan yang meriah dan inklusif iman dan pembelajaran.

Martin Luther, yang mencetuskan Reformasi pada tahun 1517, merupakan seorang paderi dan seorang profesor universiti. Ia bergulat dengan soalan-soalan yang lebih besar daripada kehidupan dan bagaimana iman benar-benar boleh mengubah dunia di sekeliling kita. Kerana perspektif teologi Lutheran kami, kami mahu anda juga bergelut dengan soalan-soalan besar seperti yang anda bekerja melalui empat tahun di Wartburg. Kami menjemput dan menggalakkan perbualan dengan orang daripada pelbagai latar belakang dan dengan berbeza perspektif spiritual. Sebaliknya, anda akan belajar lebih lanjut mengenai kepercayaan dan nilai-nilai.

Cari Calling anda

Wartburg College membantu pelajar mencari dan menuntut mereka callings-menghubungkan pembelajaran mereka dengan iman dan nilai-nilai, pemahaman mereka terhadap diri mereka sendiri dan hadiah mereka, perspektif terhadap kehidupan dan masa depan, dan peluang untuk mengambil bahagian dalam gereja, masyarakat, dan masyarakat yang lebih besar dalam azam dan cara-cara yang bermakna.

Fakta Ringkas Akademik

Saiz kelas Etnik: 17 nisbah pelajar-fakulti: 11: 1 fakulti sepenuh masa: 104 fakulti kedudukan dengan ijazah tertinggi dalam bidang: 99% jawatan fakulti dikurniakan: 2 kerusi dibezakan, 11 kerusi dikurniakan, 1 profesor dibezakan, 4 profesor dikurniakan.

Majors Paling Popular

Pentadbiran 1 Perniagaan 2 Biologi 3 Elementary Pendidikan 4 Kewartawanan dan Komunikasi 5 Pendidikan Muzik

Pengiktirafan antarabangsa

Salah satu daripada lima kolej untuk menerima Anugerah Pengajian Tinggi Civic Engagement sulung Washington Center untuk perkhidmatan-pembelajaran dan penglibatan masyarakat. Di peringkat kebangsaan diklasifikasikan oleh Yayasan Carnegie untuk Kemajuan Pengajaran sebagai salah satu daripada 12 kolej semata-mata sarjana muda yang memupuk pembelajaran berasaskan pengalaman dan penglibatan masyarakat. Dinamakan lapan kali berturut-turut kepada Perkhidmatan Honor Roll Komuniti Pengajian Tinggi Presiden, tiga kali "dengan cemerlang," sebagai pengiktirafan kepada usaha sukarela oleh pelajar Wartburg. Salah satu dari enam kolej Iowa termasuk dalam 2014-15 Colleges of Distinction, yang mengiktiraf sekolah-sekolah yang telah menunjukkan dedikasi mereka kepada "pelajar terlibat, pengajaran yang besar, masyarakat bertenaga, dan hasil yang berjaya." Wartburg menduduki tempat ke-16 di negara ini untuk kajian jangka pendek di luar negara dalam 2014 Doors Laporan Terbuka, yang dijalankan dengan kerjasama Jabatan Negara Amerika Syarikat, Biro Hal Ehwal Pendidikan dan Kebudayaan. Termasuk dalam seni liberal kolej terbaik Washington Monthly kedudukan atas sumbangannya kepada kebaikan awam melalui mobiliti sosial, penyelidikan dan perkhidmatan. Pemenang 2012 NetImpact ini "Langkah-langkah kecil, Big Menang Challenge," satu pertandingan kebangsaan antara universiti dan kolej ganjaran kepada tindakan sosial dan alam sekitar. Kedudukan di Princeton Review sebagai salah satu kolej yang terbaik di rantau Midwest. Disenaraikan dalam Peterson Top Kolej Sains di kalangan 200 buah sekolah dengan program-program yang cemerlang dalam sains dan matematik. Salah satu daripada dua kolej di Iowa untuk peringkat kebangsaan yang diiktiraf oleh Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru untuk program asas-pendidikan. Termasuk dalam golongan yang mula-peringkat Terbaik Negara Liberal Arts Kolej seperti yang disenaraikan oleh US News dan World Report. No. 7 merupakan di antara universiti kebangsaan dan kolej seni liberal oleh US News dan World Report sebagai "overperformer" dalam kadar pengijazahan bagi pelajar daripada keluarga berpendapatan rendah. Termasuk dalam "terbaik kolej" ranking Money Magazine. The Wartburg "Community Builders" program telah dianugerahkan Hadiah MacJannet untuk Global Kewarganegaraan.

Siswazah dalam tempoh empat tahun!

Apakah itu Kadar Pengijazahan?

Ini boleh menjadi satu konsep yang sangat mengelirukan. Pada asasnya, ini adalah peratusan pelajar yang sebenarnya melengkapkan ijazah di institusi. Kebanyakan laporan dalam talian akan menunjukkan kadar lulus 6 tahun, yang merupakan peratusan pelajar sepenuh masa menerima ijazah sarjana muda dalam tempoh enam tahun, yang telah menjadi panjang purata pendidikan ijazah pertama di universiti-universiti. Ini BUKAN benar di Wartburg College.

93% daripada graduan kita selesai ijazah mereka dalam tempoh empat tahun. Pelajar sepenuh masa yang bermula pada Wartburg, 63% akan melengkapkan ijazah mereka di Wartburg, yang dianggap kadar lulus yang sangat tinggi. Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, Wartburg mempunyai kadar pengijazahan setinggi 70%.

Mengapa membandingkan lima tahun di sekolah-sekolah negeri untuk empat tahun di Wartburg?

Realiti bagi ramai pelajar adalah ia akan mengambil masa empat dan setengah hingga lima tahun atau lebih untuk mendapat ijazah di sebuah sekolah negeri, mengikut statistik negara. Pada Wartburg, 93 peratus daripada graduan kita melengkapkan ijazah dalam tempoh empat tahun.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Soalan