Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

pengenalan

VISI

Kelihatan College Muzik ialah, masyarakat rohani global pemuzik, juruteknik, profesional perniagaan, dan pendidik yang disediakan untuk Gereja dan masyarakat dengan tenaga kolektif dan bakat, memupuk persekitaran kreativiti, ibadah, dan inovasi dalam usaha seni untuk kemuliaan Allah.

KENYATAAN MISI

Kelihatan College Muzik melatih dan melengkapkan ahli muzik, juruteknik dan profesional perniagaan dalam kraf dan watak Kristian, untuk perkhidmatan yang berkesan dalam industri muzik dan dalam Gereja.

ROHANI | PROFESSIONAL | AKADEMIK.

Kelihatan College Muzik adalah di persimpangan rohani, profesional dan akademik. tiga program ijazah sarjana muda kami menawarkan pendidikan yang ketat dalam perniagaan muzik, pengeluaran muzik dan persembahan muzik, melengkapkan pelajar kami untuk perkhidmatan yang berkesan dalam industri muzik dan Jemaat. Kami percaya bahawa ahli muzik Kristian, penerbit, pengurus dan profesional industri mesti maju sama dalam ketiga-tiga bidang untuk mencari kejayaan dalam hidup, kerjaya dan kementerian. komuniti pelukis sengaja kecil kami memberi tumpuan kepada pertumbuhan rohani, profesional dan akademik yang seimbang.

GLOBAL

Unik di Pengajian Tinggi

Dilancarkan di Memphis, Tennessee pada tahun 2000, wawasan yang boleh dilihat College Muzik adalah unik dalam pendidikan tinggi. tumpuan diberikan kepada mewujudkan kecil, komuniti artis sengaja di seluruh dunia yang menekankan pertumbuhan dalam tiga bidang utama: rohani, profesional dan akademik.

Kelihatan berkembang kepada Chicagoland pada 2014 dan Dallas pada tahun 2015 sebagai sebahagian daripada 2020 × 2020 visi presiden dan pengasas Ken Steorts '- 20 tapak di 20 bandar yang disediakan untuk 2,020 pelajar menjelang 2020. Dari Sarah Simmons (NBC The Voice) untuk darlings indie Carolina Story, alumni yang boleh dilihat adalah pada carta, di studio dan memberi impak di dalam gereja.

Gambaran Keseluruhan akademik

Kelihatan College Muzik adalah satu pengalaman latihan bersepadu yang mencabar pelajar untuk bertumbuh secara rohani, profesional, dan akademik semasa program ijazah sarjana muda yang diiktiraf. Setiap program ijazah termasuk teras kursus Bible, Teologi, dan Kementerian. Integriti kerohanian pelajar adalah asas kepada pembangunan profesional, sebagai Kitab Suci memberitahu bagaimana untuk berkaitan dengan Pencipta dan Yang penciptaan terutamanya bagaimana seseorang harus menjawab jemputan Pencipta untuk bernas, kreatif, dan doa penglibatan dalam industri muzik dan Gereja . Kedua-dua pembangunan rohani dan profesional ditekankan melalui kurikulum kolej-tahap ketat.

Falsafah, "Mengapa" (kerohanian) mendahului "Apa" (profesion) dan juga "Bagaimana" (ahli akademik). Ketiga-tiga bidang pertumbuhan diwakili dalam nama kolej:

Kelihatan College Muzik

  • spiritual
  • PROFESIONAL
  • Akademik

Latihan bersepadu berpengalaman melalui rendaman, dan pelaburan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Soalan