Keystone logo
VIVES University College

VIVES University College

VIVES University College

pengenalan

Selamat datang ke VIVES University College . Kolej baru ini adalah hasil kerjasama antara KATHO, dengan kampus di Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout, dan KHBO, dengan kampus di Brugge dan Oostende. Pada masa ini, penggabungan dalam bidang pendidikan tinggi adalah trend yang sama di Flanders. Dengan kira-kira 13,000 pelajar, VIVES adalah kolej universiti terbesar di Flanders.

73973_73963_025A0568.jpg

Rancang masa depan anda

VIVES University College , dengan pendidikan tinggi yang moden dan kompeten, penyelidikan inovatif, praktikal, dan perkhidmatannya yang disediakan untuk masyarakat, menawarkan respons yang memadai terhadap cabaran sosial hari ini dan esok. VIVES adalah kolej universiti yang menghargai, mesra, dan berorientasikan orang yang berpusat pada Ijazah Sarjana Muda dan Gelaran Associate yang berorientasikan profesional. Dengan berbuat demikian, kolej universiti memastikan para pelajarnya menyumbang kepada dunia global sebagai manusia dan sebagai profesional.

VIVES sepenuhnya dan komited secara aktif terhadap pembangunan kompetensi. Pelajar diberi peluang untuk bekerja pada masa depan mereka. Merancang Masa Depan Anda sebagai asas asas kolej universiti ini. VIVES percaya adalah penting bagi kakitangannya untuk melakukan pekerjaan mereka dengan semangat. Itulah sebabnya kolej universiti menawarkan mereka peluang yang luas untuk mengembangkan dan menyebarkan kepakaran mereka.

VIVES memilih untuk memberikan peringkat pusat kepada tanggungjawab dan pemilikan, dan menghargai dan menghormati setiap individu. Kemapanan adalah satu lagi komitmen penting untuk VIVES. VIVES berhasrat untuk menjadi trendsetter dalam pendidikan profesional yang lebih tinggi melalui inovasi.

73975_73966_The_Cloud_018.jpg

Kenyataan Misi


Memandu/>

 • Menjadi yang terbaik anda boleh. Pelajar dan pensyarah terus mengembangkan kekuatan mereka dan memperdalam identiti peribadi dan profesional mereka dengan semangat. Mereka membuat pilihan yang sesuai dengan bakat dan matlamat mereka.

 • Menguruskan proses pembelajaran anda sendiri. Pelajar dan pensyarah menguruskan proses pembelajaran mereka sendiri. Sebagai profesional, mereka komited untuk pembelajaran sepanjang hayat, dan memperluaskan dan memperdalam pemahaman dan kepakaran mereka.


Sambungan/>

 • Belajar dari dan dengan satu sama lain. Pelajar dan pensyarah belajar bersama sebagai satu pasukan. Mereka membina rangkaian profesional mereka sendiri dengan peluang untuk pembelajaran informal dan interdisipliner. Untuk mencapai itu, mereka memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dunia digital.

 • Mencari cara anda dalam pendidikan tinggi. Untuk membantu pelajar dalam membuat pilihan yang tepat, dan untuk membantu mereka memanjat tangga belajar, VIVES berfungsi bersama dengan rakan-rakan pendidikannya. VIVES juga mengiktiraf sepenuhnya kecekapan yang diperoleh sebelum ini.

 • Terlibat dalam dialog aktif dengan tempat kerja dan masyarakat secara keseluruhan. Pelajar dan pensyarah belajar dari dan dengan pihak luar. Mereka mengambil pandangan kritikal terhadap masyarakat dan membuat kepakaran mereka sedia ada di luar persekitaran kolej universiti.


Inovasi/>

 • Membentuk pendidikan inspirasi esok. Pelajar dan pensyarah bekerja dalam persekitaran pembelajaran yang mencabar, yang mungkin atau mungkin tidak bergantung pada masa dan tempat. Inovasi memanfaatkan hasil penyelidikan dan jangkaan generasi pelajar masa kini dan masa depan, persekitaran kerja, dan masyarakat.

 • Menyediakan untuk pekerjaan masa depan. Pelajar dan pensyarah berusaha untuk memperolehi kecekapan yang diperlukan untuk profesion hari ini dan esok. Interaksi antara teori dan amalan mencabar mereka untuk menolak sempadan mereka. Pendidikan, pengalaman praktikal, dan penyelidikan berasaskan amalan mereka sendiri telah digabungkan dengan tujuan itu.

73976_73965_The_Cloud_013.jpg
73979_stairs.jpg

Lokasi

 • Kortrijk

  Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout Doorniksesteenweg 145, B-8500, Kortrijk

 • Bruges

  Campus Brugge, Oostende Xaverianenstraat 10, B-8200, Bruges

Soalan