Keystone logo
VIA University College

VIA University College

VIA University College

pengenalan

VIA University College adalah kolej universiti terbesar dan paling antarabangsa di Denmark - juga dikenali sebagai universiti sains gunaan - dengan jumlah 19,000 pelajar di mana 3 , 500 daripadanya adalah pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.

Tumpuan kami pada inovasi dan keusahawanan telah memberi kami hadiah sebagai institusi pengajian tinggi keusahawanan terkemuka di Denmark pada tahun 2014, 2018 dan 2019.

Kami merangkumi Wilayah Denmark Tengah dengan total lapan kampus moden, yang semuanya dicirikan oleh persekitaran dinamik dan interdisipliner di mana pelajar bertemu di seluruh program dan fakulti.

VIA menawarkan pelbagai program ijazah Inggeris dalam perniagaan, pembinaan, reka bentuk dan kejuruteraan.

14355_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_19.jpg

Pentauliahan

VIA adalah pemegang piagam ERASMUS + yang diperakui. Kami adalah ahli Persatuan Eropah untuk Jaminan Kualiti dalam Pengajian Tinggi (ENQA) dan memiliki Sijil Kelayakan dari Republik Rakyat China. VIA juga satu-satunya institusi yang diakreditasi oleh Denmark oleh Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

Gaya Pengajaran yang berbeza

Pendekatan Skandinavia untuk pendidikan tinggi sangat berakar pada profesion di mana kita melatih graduan kita.

Pelajar belajar teori dan kaedah terkini, mengambil bahagian dalam aktiviti penyelidikan dan inovasi dan memperoleh pengalaman langsung melalui latihan praktikal.

Kami mendorong pelajar untuk terlibat dan bertukar idea dengan akses mudah kepada pensyarah dan kakitangan. Kami menawarkan kelas kecil, latihan berasaskan simulasi dan e-pembelajaran.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/14350_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_14.jpg " "/>

Sertailah Rumah Terbuka Maya kami

Dua kali setahun, VIA University College memberikan pengalaman rumah terbuka kepada anda, kerana kami menjemput anda untuk bertemu dengan pelajar, kakitangan dan institusi kami dengan hampir.Di sini anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai VIA , program kami dan menanyakan sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai pilihan belajar, kewangan atau kehidupan di Denmark.Lawati en. VIA .dk / rumah terbuka maya

14349_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_4.jpgLokasi

 • Herning

  VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark, 7400, Herning

  • Horsens

   VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark, 8700, Horsens

   • Aarhus

    VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C, 8000, Aarhus

    Soalan