Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

pengenalan

Pelajar Vatel di Rwanda akan lulus dengan ijazah berprestij antarabangsa yang berprestij yang menyediakan mereka dengan pelbagai peluang kerjaya yang menarik dalam industri perhotelan antarabangsa di seluruh Afrika, Asia, Amerika dan Eropah. Pendekatan inovatif Vatel melengkapkan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran untuk melaksanakan dalam peranan peringkat tinggi apabila selesai pengajian mereka dengan menyediakan latihan latihan amali dan peletakan perindustrian sepanjang tempoh program ijazah tiga tahun.

Kajian di Kigali, Rwanda

Rwanda terletak di tengah-tengah wilayah Timur dan Tengah Afrika. Oleh kerana iklim tadbir urus dan iklim pelaburan yang mesra perniagaan Rwanda telah mencatatkan kemajuan yang besar dalam tempoh 20 tahun yang lalu. Rwanda hari ini disenaraikan di antara sepuluh ekonomi paling pesat berkembang di dunia.

Ibukota Kigali dianggap sebagai salah satu kota paling indah di Afrika. Terletak di tengah-tengah bukit-bukit yang perlahan-lahan, dengan padang rumput yang terawat dan rapi, jalan raya yang dipenuhi pokok palma, Kigali juga mendapat reputasi sebagai antara bandar paling bersih dan paling hijau di dunia.

Bandar yang muda dan dinamik ini menjadi hab bagi pelancong perniagaan, menganjurkan persidangan utama, konvensyen dan pameran. Ia juga memenuhi keperluan pelawat eko-pelancongan mewah yang tiba di bandar sebelum menyambung ke taman negara di bahagian lain di negara ini.

Kigali mempunyai populasi pelajar yang besar dan merupakan tempat yang ideal untuk hidup dan belajar dengan persekitaran yang bersih, selamat dan teratur.

Rwanda adalah destinasi eko-pelancongan yang menarik dan menduduki tempat ketiga negara paling hijau di dunia oleh World Travel Guide. Keanekaragaman hayati yang kaya di negara ini termasuk gorila gunung yang hebat di utara, singa perkasa, gajah megah dan zirafah yang anggun di timur, hutan hujan tertua di Afrika dan perkebunan teh panorama di selatan serta pantai yang indah sepanjang perairan biru yang indah di Tasik Kivu di barat .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, Rangkaian Global Sekolah Pengurusan Hospitaliti dan Alumni

Vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, di Amerika, di Asia, dan di Afrika. Mereka berkongsi misi yang sama: menyediakan generasi muda untuk membina masa depan profesional mereka dalam industri perhotelan dan pengurusan pelancongan antarabangsa.

Vatel telah memutuskan untuk:

 • Mengajar teknik pengurusan berdasarkan dua abad sejarah dalam industri perhotelan, berdasarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dan kepuasan pelanggan. Ini termasuk semua aspek budaya pelanggan, dari negara tempat hotel terletak kepada kakitangan yang bekerja di dalamnya.
 • Menyampaikan seni keramahan Perancis, diiktiraf seluruh dunia sebagai tanda kualiti, rasa yang baik, dan kecemerlangan.
 • Ajar bahasa Perancis di semua negara berbahasa bukan bahasa di mana Kumpulan kami beroperasi.

Kami kini mempunyai 35,000 alumni yang bekerja di seluruh dunia dan yang bangga memanggil diri mereka Vateliens dan bekerja di hotel-hotel yang paling indah di dunia.

Vatel pergi antarabangsa

Pada permulaan abad ke-21, 20 tahun selepas sekolah Vatel yang pertama dibuka di Perancis, semua faktor pembangunan antarabangsa telah bersedia untuk pergi: konsep pendidikan kami, berdasarkan campuran teori dan pengalaman profesional progresif dan terkawal, telah dibuktikan; ia mampan dan sedia untuk dilancarkan di luar negara. Sejak masa itu, kampus baru telah dibuka di Eropah, Asia, Amerika, dan Afrika.

Terletak di empat benua, rangkaian sekolah Vatel membentuk Kumpulan Sekolah Perniagaan 1 di seluruh dunia dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan, dipilih oleh para profesional sebagai Sekolah Pengurusan Hospitaliti Terbaik.

The Vatel Spirit, nilai-nilai sepanjang hayat

Kejayaan Vatel berdasarkan lima pilar. Di seluruh dunia, ahli fakulti kami telah belajar untuk:

 • mempunyai hubungan yang mendalam dengan pelajar mereka.
 • mewujudkan keadaan pembelajaran yang dinamik.
 • menyampaikan pengetahuan dan pengetahuan mereka.
 • memperkenalkan konsep tatalaku yang betul dalam semua situasi.
 • mempunyai hubungan rapat dengan profesional yang bekerja di hotel dan kedudukan pengurusan pelancongan.

Pasukan pengajaran Vatel Group terdiri daripada para profesor dari universiti dan profesional yang telah membuat nama untuk diri mereka dalam bidang mereka.

Lokasi

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Soalan