Keystone logo
Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

pengenalan

Latihan Hotel Sekolah Perancis di Perancis

Vatel tiba di Paraguay pada tahun 2011 sebagai satu-satunya sekolah di seluruh negara yang menyediakan gelaran berganda dan memberikan pelajarnya ijazah yang diiktiraf oleh Negara Perancis, Sarjana Muda. Kejayaan di seluruh dunia sekolah Vatel berkat fakta bahawa kami mengekalkan konsep pendidikan dwi mana 50% belajar di kelas dan baki 50% dalam latihan dan latihan di hotel terbaik di negara kita dan di dunia. Sentiasa berpegang kepada falsafah bahawa "semua pengetahuan teoritis mesti disahkan dengan segera melalui amalan."

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

Di Asunción, mari kita bekerjasama dengan asumsi yang mengagumkan dan kemegahan hotel Wyndham rangkaian hotel Amerika

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada profesional yang diiktiraf yang bukan sahaja memberikan pengetahuan teori, tetapi juga pengetahuan praktikal dari pengalaman profesional bertahun-tahun yang mereka telah menjadi tanda aras di lapangan.

Di Vatel kita bekerja bukan sahaja dalam latihan akademik dan profesional, tetapi juga dalam perkembangan kognitif para pelajar kita, yang menanamkan kepentingan nilai-nilai etika tradisi hormat, disiplin, sikap positif dan proaktif, mengetahui bagaimana menjadi dan menjadi dan persembahan peribadi

Pengantarabangsaan adalah Titik Asas dalam Pembentukan Vatel.

Program Marco Polo, Inovasi Terbaik dalam Program Akademik, membolehkan pelajar Vatel Paraguay belajar tahun kedua mereka di Institut Vatel lain di dunia.

Mereka juga merupakan sebahagian daripada rangkaian yang tidak berhenti berkembang, pada masa ini rangkaian Vatel mempunyai 9,000 pelajar dan 35,000 lulusan bersentuhan dengan portal VatelAlumni.

Dengan pelan akademik yang sangat kompetitif dan terkini, Vatel Paraguay menawarkan dua gelaran Paraguayan / Perancis yang menjamin kemasukan profesional yang cepat:

  • Ijazah Tinggi dalam Pentadbiran Hotel Antarabangsa - MEC Paraguay
  • Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa - Perancis

Lokasi

  • Asuncion

    Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres, , Asuncion

Soalan