Keystone logo
Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

pengenalan

Sekolah Latihan Hotel Antarabangsa

Terletak di Paraguay Street pada tahun 1867, meter dari Santa Fe Avenue dan Rodriguez Peña Square, ibu pejabat Vatel terletak di tengah-tengah aktiviti pelancongan dan kebudayaan ibu kota Argentina dan menawarkan pelbagai akses melalui rangkaian kereta bawah tanah, bas dan kereta api.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires adalah Ibadat Ekonomi, Kebudayaan dan Politik Republik Argentina

Ia diiktiraf di seluruh dunia sebagai modal kebudayaan Amerika Latin dengan tawaran yang luas untuk semua citarasa. Ia juga merupakan bandar yang menerima jumlah terbesar pelajar asing yang dianggarkan sebanyak 25,000.

Ibukota ini mempunyai sekitar 3 juta penduduk sementara Greater Buenos Aires memiliki 12 juta penduduk dan menawarkan hotel yang unik di benua dengan kehadiran rantai internasional utama dan dengan hotel yang diakui secara rantau dan di seluruh dunia.

Rata-rata 30% pelajar kami berasal dari luar negara, dari lebih daripada 15 negara yang berbeza.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Kakitangan pengajar dibentuk oleh para profesional terkenal dari industri hotel Argentina yang tidak hanya memberikan pengetahuan teori kepada para pelajar, tetapi juga pengetahuan pengalaman dicapai melalui kerjaya profesional mereka yang luas.

Adalah juga penting untuk menggariskan bahawa di Vatel kami mempromosikan latihan kognitif yang sangat penting untuk perkembangan peribadi dan profesional pelajar, itulah sebabnya kemahiran seperti menghormati, disiplin, mengetahui bagaimana menjadi dan sedang dan persembahan peribadi.

Pengantarabangsaan adalah titik asas dalam pembentukan Vatel. Program Marco Polo, Inovasi Terbaik dalam Program Akademik, membolehkan pelajar Vatel Buenos Aires belajar tahun kedua mereka di Institut Vatel lain di dunia. Mereka juga merupakan sebahagian daripada rangkaian yang tidak berhenti berkembang, pada masa ini rangkaian Vatel mempunyai 9,000 pelajar dan 35,000 lulusan bersentuhan dengan portal VatelAlumni

Dengan pelan akademik yang sangat kompetitif dan terkini, Vatel Argentina menawarkan dua gelaran Argentina / Perancis yang menjamin kemasukan profesional yang cepat:

  • Ijazah Tinggi dalam Pentadbiran Hotel Antarabangsa - MEC Argentina
  • Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa - Perancis

Misi kami: Sediakan Orang Muda untuk Membangunkan di Hospitaliti Antarabangsa

Bagaimana untuk melatih generasi baru untuk membuka dunia dan berjaya dalam kerjaya hotel mereka dalam industri perhotelan, pelancongan dan mewah?

Vatel, sebuah konsep mengajar dunia sejak penciptaannya 35 tahun yang lalu

Di Vatel, kami menyediakan eksekutif masa depan hotel dan pelancongan antarabangsa.

Dengan lebih daripada 35 tahun pengalaman, kampus Vatel di dunia menerima 7,000 pelajar belajar hotel antarabangsa dengan falsafah yang sama berdasarkan penggunaan hotel apa yang mereka pelajari di bilik darjah.

Pelajaran hotel: kejayaan 29,000 graduan yang kita panggil Vatéliens ditunjukkan oleh pembangunan kerja mereka di hotel paling berprestij di dunia. Statistik tahunan menunjukkan bahawa 80% daripada mereka akan bekerja di industri hotel antarabangsa sebagai Pengarah Umum rantaian hotel atau hotel, Pengurus Operasi, Pengurus Jabatan, Pengurus Jualan dan Jualan, Pemasaran, Sumber Manusia, Pengurus Kewangan, Ketua jabatan, Penerimaan, Makanan dan Minuman, Perhubungan Awam, Pertubuhan Acara ... Baki 20% akan dibangunkan dalam sektor lain seperti industri mewah yang mencari profil siswazah ini.

Semua merupakan rangkaian dinamik, pepejal dan sangat berguna untuk pelajar yang mahukan latihan dan untuk siswazah baru-baru ini dalam mencari pekerjaan di negara atau di bandar yang dipilih.

Sebagai Kumpulan Dunia Pertama untuk latihan dalam pentadbiran hotel dan pelancongan, Vatel menawarkan hari ini semua syarat untuk membuka dunia dan berjaya dalam kerjaya profesional anda.

Lokasi

  • 1867, 1121

    Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

Soalan