Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1861, Vassar College adalah kolej seni liberal yang sangat selektif, kediaman, dan koeducasional. Kedudukannya yang konsisten di antara kolej seni liberal terkemuka di negara ini, Vassar terkenal dengan pencapaian perintis dalam pendidikan, sejarah inovasi kurikulumnya yang panjang, dan keindahan kampusnya.

Misi Vassar College adalah untuk menjadikan "sarana pendidikan menyeluruh, berkadar seimbang dan liberal" yang dapat diakses yang mengilhami setiap individu untuk menjalani kehidupan yang bertujuan. Kolej menjadikan pendidikan yang mempromosikan pemikiran analitis, bermaklumat, dan bebas serta pertimbangan yang bernas; mendorong ungkapan artikulasi; dan memupuk rasa ingin tahu intelektual, kreativiti, perbahasan yang penuh hormat dan kewarganegaraan yang terlibat.

Vassar menyokong tahap penglibatan yang tinggi dalam pengajaran dan pembelajaran, biasiswa dan usaha seni; kurikulum yang luas dan mendalam, dan kampus kediaman yang memupuk komuniti pembelajaran. Ditubuhkan pada tahun 1861 untuk memberikan pendidikan yang setara dengan wanita yang hanya tersedia untuk lelaki, Vassar kini terbuka untuk semua orang dan berusaha untuk mencapai kepelbagaian, kemasukan, dan keadilan sebagai komponen penting dari persekitaran intelektual dan budaya yang kaya di mana semua anggota, termasuk mereka dari kumpulan yang kurang terwakili dan terpinggirkan, dihargai dan diberi kuasa untuk berkembang maju.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Soalan