Keystone logo
© The University of Fredericton
Vancouver Island University

Vancouver Island University

Vancouver Island University

pengenalan

Ini adalah tempat pengakuan dan akses yang adil, pencapaian dan perhatian peribadi - gabungan khas persekitaran penyayang, pengasuhan yang membezakan VIU daripada universiti lain. Ini adalah ramuan penting untuk pendidikan berasaskan nilai yang mewujudkan persekitaran yang menyeimbangkan pencapaian akademik dengan tujuan mengembangkan kemahiran sosial dan hubungan pelajar untuk bertahan seumur hidup, membuat perbezaan, dan memodelkan orang lain untuk melakukan hal yang sama. Dalam melakukan ini, VIU memberikan sumbangan yang tidak ternilai untuk masyarakat yang lebih kuat dan sihat dan dunia yang lebih baik.

Sokongan dan pencapaian pelajar berganding bahu.

Pelajar dan alumni memberitahu kami sepanjang masa bagaimana kelas kecil VIU dan sokongan prihatin dari fakulti dan kakitangan telah membuat perbezaan bagi mereka dalam mencari kejayaan dalam pengajian mereka. Perhatian terhadap keperluan setiap pelajar jauh lebih banyak. Keputusan? Pelajar berpeluang untuk menjadi graduan yang yakin, bermotivasi dan bersedia untuk menempuh dunia ketika mereka melangkah ke kerjaya masa depan.

Pelajar berkembang dalam kelas yang berfokus pada pengajaran.

Pelajar melangkah ke atas dan lebih jauh dalam program yang sesuai untuk semangat, cita-cita mereka, dan aspirasi kerjaya masa depan mereka. Fokus di VIU adalah untuk membantu pelajar memenuhi matlamat mereka, mempersiapkan kerjaya, dan mencapai kejayaan yang mungkin tidak mereka bayangkan ketika mereka bermula. Pelajar mengalami pembelajaran langsung, perhatian individu, dan banyak peluang untuk penyelidikan sarjana.

Dengan lebih daripada 120+ program, terdapat banyak jalan di hadapan.

Pelajar dapat mencari program VIU yang tepat untuk menolong mereka mempersiapkan kerjaya yang banyak. Penasihat bersama mereka dari hari pertama, sama ada mereka memulakan dengan peningkatan asas untuk masuk universiti, atau jika mereka adalah pelajar sekolah menengah atas yang mengikuti biasiswa.

Lokasi

  • Nanaimo

    Fifth Street,900, V9R 5S5, Nanaimo

    Soalan