Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

pengenalan

University of Texas di San Antonio adalah institusi perusahaan penemuan pelbagai budaya dengan lebih daripada 34,000 pelajar. Ia adalah universiti terbesar di wilayah metropolitan San Antonio dengan empat kampus di seluruh bandar.

University of Texas di San Antonio didedikasikan untuk kemajuan pengetahuan melalui penyelidikan dan penemuan, pengajaran dan pembelajaran, penglibatan masyarakat dan perkhidmatan awam. Sebagai institusi akses dan kecemerlangan, University of Texas di San Antonio menerapkan tradisi pelbagai budaya dan berfungsi sebagai pusat sumber intelektual dan kreatif serta pemangkin pembangunan sosioekonomi dan pengkomersialan harta intelek - untuk Texas, negara dan dunia .

University of Texas di San Antonio, sebuah Institusi Pelayan Hispanik yang terletak di sebuah kota global yang telah menjadi persimpangan masyarakat dan budaya selama berabad-abad, menghargai kepelbagaian dan kemasukan dalam semua aspek kehidupan universiti. Sebagai sebuah institusi yang diasaskan secara tegas untuk memajukan pendidikan orang Amerika Mexico dan komuniti lain yang tidak dilayani, universiti kami komited untuk mengakhiri generasi diskriminasi dan ketidakadilan. University of Texas di San Antonio, sebuah universiti penyelidikan awam utama, memupuk kecemerlangan akademik melalui komuniti dialog, penemuan dan inovasi yang merangkumi keunikan setiap suara.

Lokasi

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Soalan