Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

pengenalan

Menjaga masa depan anda. Menjadi Bull a.

Pada USF Sarasota-Manatee, kami percaya pendekatan peribadi kepada pembelajaran membuat semua perbezaan. Apabila anda menyertai komuniti kami, anda lebih daripada hanya pelajar lain. Fokus kami adalah anda setiap langkah perjalanan: penemuan anda, pertumbuhan anda, impian anda.

Tempat Pride

92 peratus graduan kami adalah "sangat berpuas hati" atau "puas" dengan pengalaman mereka. Terdapat lebih 30 kelab pelajar dan organisasi, termasuk Rowing. Pelajar-pelajar kita menikmati pendidikan peribadi dengan nisbah pelajar kepada fakulti 13: 1. Terdapat lebih 17,000 alumni di kawasan itu. utama Siesta, nombor 1 pantai negara adalah hanya pemanduan yang dekat dari kampus. 8 daripada 10 fakulti USFSM memegang pelbagai dalam bidang mereka. USFSM menawarkan lebih 100 latihan dan penyelidikan peluang kepada pelajar. USF Sarasota-Manatee mempunyai lebih daripada 300 pekerja yang membantu untuk berkhidmat kepada seramai 2,041.

Cari minat anda.

Ini mungkin Bulls Negara, tetapi kita tidak kawanan biasa anda. Kami menyesuaikan laluan pendidikan untuk matlamat dan kepentingan setiap pelajar. Kita tahu semua orang dengan nama dan kita mempunyai sistem sokongan yang ditubuhkan khusus untuk kejayaan anda - walaupun selepas permulaan berakhir.

Berjalan dengan Bulls.

Kami menawarkan anda rasa sebenar tempat yang mempunyai kampus yang indah di sepanjang Sarasota Bay. Tetapi jangan hanya mengambil perkataan kami untuk itu - perbincangan dengan rakan-rakan anda di rumah terbuka atau lawatan kampus! Explore dewan kami, bayangkan diri anda di dalam kelas kami dan bertemu pelajar semasa dan fakulti untuk melihat mengapa begitu ramai jatuh cinta dengan USFSM.

Meneroka kawasan tersebut.

Kami terletak di tengah-tengah Sarasota dan Manatee daerah, di mana tidak pernah ada yang kekurangan perkara yang perlu dilakukan atau tempat-tempat untuk meneroka. Antara pantai yang terkenal di dunia, organisasi nasional diiktiraf, aktiviti luar, kehidupan malam yang banyak dan yang terbaik dalam bidang seni dan hiburan - semua dalam beberapa batu dari kampus - USFSM menawarkan jauh lebih daripada kampus kampung tradisional anda.

Mula penyelidikan anda.

program Biologi USFSM ini menggunakan luar tapak makmal yang terletak di Mote Makmal Marin. Belajar daripada pakar-pakar penyelidik dan saintis untuk mendapatkan dunia sebenar, hands-on pengalaman.

Menjadi inovatif.

Berharap untuk terlibat dengan industri hospitaliti? Menjadi pemimpin dalam bidang hospitaliti dan pelancongan dengan mengambil kesempatan daripada Inovasi Lab Culinary USFSM-kanak, kemudahan pengajaran state-of-the-art di Lakewood Ranch.

Lokasi

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Soalan