Keystone logo
Upper Iowa University

Upper Iowa University

Upper Iowa University

pengenalan

Mengenai UIU

Sejak 1857, Upper Iowa University telah menyediakan pelajar untuk berjaya dalam kelas dan di dunia. Sejarah yang kaya, ditambah pula dengan misi berpusatkan pelajar, telah membuat papan luncur untuk UIU untuk menjadi inovator yang diiktiraf dalam menawarkan program kualiti yang terakreditasi melalui sistem penghantaran yang fleksibel, pelbagai, termasuk kajian dalam talian dan diri sendiri.

Dari Kampus Fayette kami ke Pusat AS kami, Pusat Antarabangsa kami ke Pusat Ketenteraan kami, UIU mempunyai tempat untuk membantu anda berjaya.

Melalui kisah kejayaan pelajar kami, anda akan belajar bagaimana orang lain mendapat manfaat daripada pendidikan UIU-dan anda akan mula memahami kelebihan yang signifikan yang boleh membawa kepada pendidikan UIU kepada kehidupan anda, dan akhirnya kepada kehidupan ahli keluarga anda.

78644_78540_buildingwithstudents1.jpg

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Fayette

    605 Washington Street, 52142, Fayette

  • Hong Kong

    Upper Iowa University (Hong Kong Campus), 3/F, Max Share Centre, 373 King’s Road, North Point, Hong Kong, , Hong Kong

    Soalan