Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

pengenalan

Tidak kira di mana mereka datang, dan graduan kami adalah generasi akan datang rakyat bersedia untuk mencipta cara yang lebih sihat, lebih bijak dan lebih bertenaga kehidupan. Anda telah datang sejauh ini. Tiada had ke mana anda akan pergi dari sini.

hospitaliti Southern hangat. program akademik yang inovatif. bangunan kampus yang indah dengan daya tarikan dunia lama. ruang tamu yang selesa. Anda mahu pendidikan kolej penuh dengan pengalaman baru, kursus mencabar dan fakulti friendly. Anda sudah bersedia untuk sesuatu yang berbeza yang berasa seperti rumah - sesuatu yang besar yang terasa kecil. Itulah campuran berjaya anda akan dapati di University of South Carolina.

Terletak di tengah-tengah negeri South Carolina, Universiti South Carolina merupakan sebuah universiti penyelidikan utama di mana pelajar bersedia untuk menjadi pemimpin masa depan, penyelesai masalah secara kreatif dan pemikir inovatif.

The University of South Carolina lokasi ini memberikan anda akses kepada acara bertaraf dunia seni, budaya dan hiburan, dan juga tapak latihan yang luas dalam perniagaan, penjagaan kesihatan, pembuatan dan kerajaan. Dalam bidang Columbia metro, anda akan mendapati NBC, ABC dan CBS gabungannya; hospital, syarikat farmaseutikal dan insurans; bukan keuntungan, syarikat pembangunan web, pejabat undang-undang, agensi pengiklanan dan syarikat-syarikat antarabangsa seperti Citibank, Honeywell, Paper International, Trane, Michelin, Pirelli Cables dan Bose, antara lain yang mengalu-alukan anda untuk mendapat pengalaman secara profesional.

Dalam jarak berjalan kaki dari kampus, anda boleh mencuba restoran yang hebat seperti Groucho atau Semalam, bersama-sama dengan kehidupan malam dan menyeronokkan butik dan kedai-kedai di kawasan Five Points. Kacang sejuk, tempat kopi milik tempatan, sering berfungsi sebagai lewat malam kajian hangout. Atau, cuba galeri mewah dan kedai-kedai makan di seluruh Congaree Vista. Mencuba teater kami, rumah filem, pesta kejiranan, pasar tani, konsert terbuka, Zoo Riverbanks dan Taman Botani, kawasan arca awam, galeri seni dan muzium. Kemudian cuba pengembaraan luar seperti berkayak, memancing atau berkanu di tiga sungai Columbia dan berjalan, berlari, berbasikal atau berjalan kaki di taman-taman dan Greenways kami.

The University of South Carolina

Ditubuhkan pada tahun 1801 32.971 jumlah pelajar 270,000 alumni berbangga hidup di seluruh dunia Pelajar dari 50 negara dan 100 + negara # 52 Universiti Awam Top (US News dan World Report, 2016) 47 program peringkat kebangsaan kedudukan # 1 Prasiswazah program perniagaan antarabangsa (US News dan World Report, 2016) # 43 Best Prasiswazah Program Perniagaan ( US News dan World Report, 2016)

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Columbia

    1705 College Street, 7th Floor Columbia, SC 29208, 29208, Columbia

Soalan