Keystone logo
The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

pengenalan

University of Wollongong di Dubai (UOWD) adalah salah satu institusi pengajian tinggi tertua, paling berprestij dan berpandangan ke hadapan. Kurikulum dan amalan pengajaran kami menggambarkan UOW Australia, yang sentiasa berada di antara 2% universiti teratas di seluruh dunia, dan diiktiraf di peringkat nasional dan antarabangsa.

Usaha berterusan kami dalam menyediakan pendidikan bertaraf dunia, terbukti dalam kedudukan kami yang lama dalam kebolehpasaran siswazah dan juga alasan mengapa graduan kami sangat dicari oleh majikan.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD benar-benar institusi yang dinamis dan beragam yang menawarkan spektrum program yang luas dalam Perniagaan, Kejuruteraan, Sains Maklumat serta Seni dan Kemanusiaan, bertujuan untuk mengembangkan graduan yang beretika, mudah alih, celik teknologi dan bersedia untuk tempat kerja pelbagai budaya. Program kami relevan dan berkaitan dengan industri dengan fokus yang kuat untuk mendorong pemikiran kreatif dan kritis, penyelesaian masalah dan pengembangan kemahiran kepemimpinan yang unik.

120789_156UOWD.jpg

Semua program kami selaras dengan keutamaan nasional namun disesuaikan untuk memenuhi permintaan dan keperluan pasaran pekerjaan global. Dengan sokongan pakar industri, ia menggabungkan amalan dunia nyata dengan teori memastikan pelajar kita dilengkapi untuk menangani masalah perniagaan yang kompleks.

Fakulti kami terdiri daripada ahli akademik yang sangat dihormati dari seluruh dunia yang membawa pengalaman mengajar, penyelidikan dan industri yang luas. Fakulti UOWD adalah penyelidik aktif dan fokus untuk menghasilkan penyelidikan yang luar biasa dengan hasil yang akan memberi manfaat kepada masyarakat di peringkat serantau dan antarabangsa.

Kejayaan alumni kami adalah bukti kualiti pendidikan UOWD - lebih daripada 9,500 alumni mencatat kejayaan mereka di dunia dan kami dipuji oleh sektor perniagaan, kerajaan dan komuniti di UAE dan antarabangsa.

UOWD terletak di tengah-tengah Dubai, modal perniagaan terbesar dan paling pesat berkembang di UAE dan belajar di Universiti kami akan memberi anda peluang untuk memperluas perspektif antarabangsa anda dan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk menjadi pembuat perubahan global.

Pengiktirafan

Semua program kami diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan UAE - Hal Ehwal Pendidikan Tinggi, melalui Suruhanjaya Akreditasi Akademik dan juga kualiti yang dijamin oleh UOW Australia, yang berdaftar dengan Agensi Piawaian Pendidikan dan Kualiti Australia (TEQSA), pengawal selia nasional pendidikan tinggi di Australia. Selepas tamat pengajian, pelajar boleh memilih sijil ijazah dari UOWD atau sijil ijazah dari University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg
120793_183UOWD.jpg
120797_365UOWD.jpg
120799_388UOWD.jpg

Lokasi

  • Dubai

    University of Wollongong in Dubai Blocks 5, 14 & 15, Dubai Knowledge Village P.O. Box 20183

    Soalan