Keystone logo
University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

pengenalan

Diiktiraf sebagai salah satu tempat terbaik untuk hidup dengan seni, restoran, dan perbelanjaannya, pusat bandar bersejarah La Crosse terletak hanya beberapa langkah, atau menaiki bas percuma, dari kampus. Dengan populasi 52,000, terdapat banyak yang dapat dilihat di luar had bandar. Keluar ke sana dan terokai tebing di sekitarnya. Berkhemah, mendaki, kayak, dan basikal. Pandangan akan tetap terpahat dalam ingatan anda sepanjang hayat. Bagaimanapun, memukul buku mungkin baik untuk otak anda, tetapi alam memberi makan jiwa.

Alami ahli akademik yang inovatif di sepanjang pantai barat Wisconsin yang indah! Anda akan melihat mengapa kami berada di antara universiti Midwest yang hebat dan merupakan nilai tertinggi Kiplinger. Kami: Terletak di sekitar tebing yang menjulang tinggi dan sungai yang berkelok-kelok, La Crosse adalah pusat budaya di rantau ini.

Jadilah sebahagian daripada kampus yang aktif dan aktif. Jadilah inspirasi di jalan baru. Tingkatkan pendidikan anda dengan merangsang pengalaman akademik, sosial, dan budaya. Temui saiz kelas kecil dan fakulti hebat yang melibatkan pelajar masuk dan keluar dari kelas.

Kualiti baik ini membawa kepada kadar pengekalan yang tinggi dan tahap kelulusan yang tinggi. Pelajar kami tidak hanya berjaya di kampus - mereka juga mendapat kerjaya yang berkekalan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • La Crosse

    State Street,1725, 54601, La Crosse

    Soalan