Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

pengenalan

University of Wisconsin-Eau Claire secara konsisten dinilai antara 10 universiti Midwestern awam teratas dan diiktiraf secara nasional untuk akademik berkualiti dan pulangan pelaburan yang tinggi. Di antara barisan kami ialah para sarjana dan pemenang anugerah yang terkenal, orang-orang yang meminati usaha intelektual mereka, pemikir kritis dan inovator yang sangat komited untuk berinteraksi dengan dan memperbaiki dunia di sekeliling kita.

Kampus kami menyediakan persekitaran yang indah untuk hidup dan belajar. Fakulti dan kakitangan kami memberikan arahan, inspirasi dan jenis cabaran yang menjadikan pendidikan luar biasa. Satu abad Blugolds yang berjaya di seluruh dunia memberikan bukti bahawa kehidupan berubah, dan kerjaya yang bermakna dilancarkan di sini.

Kami tidak menjauhkan diri dari menolak batas. Di University of Wisconsin -Eau Claire kami menulis semula yang ditulis, mencapai yang tidak dapat difikirkan dan mencipta yang tidak dapat dibayangkan. Kami percaya minda terbuka tidak hanya membuka pintu tetapi membuka kecemerlangan dan transformasi. Di tengah-tengah setiap Blugold adalah kasih sayang. Dan ketika kita menerima perbezaan kita, mengubah perspektif kita dan bekerja sebagai satu pasukan, kita adalah kekuatan yang harus diperhitungkan - apa sahaja yang mungkin berlaku.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Eau Claire

    Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

    Soalan