Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

pengenalan

Identiti nasional dan jenis budaya mereka yang kaya sebahagian besarnya menyumbang kepada pembangunan Pula yang dilihat sebagai sebuah bandar yang berbilang budaya dan pelbagai etnik, yang berorientasi kepada cara hidup Eropah. Keriuhan semua bahasa dunia dan banyak acara kebudayaan - festival, konsert, pameran, kemudian pusat teater dan budaya akan memperkayakan hidup anda di bandar yang pintunya selalu terbuka lebar untuk semua orang. Oleh itu, datanglah ke Pula dan kenali keindahan dan keramahan kota berusia 3000 tahun ini.

Pula terletak di selatan Semenanjung Istrian, di teluk yang luas yang dikelilingi oleh tujuh bukit. Kerana warisan budaya-dan-sejarahnya yang kaya yang berusia 3000 tahun, pesisir pantai yang indah dan penduduknya yang bagus, Pula adalah anggur paling matang dan paling indah di sekumpulan tempat Istrian.

Monumen-monumen yang mempesona seperti Amfiteater, Kuil Augustus, Gerbang Emas, Teater Rom, Gerbang Berkembar serta Taman Negara Brijuni dan Rizab Botani Rt Kamenjak yang dihiasi dengan pantai-pantai yang indah dapat memberi peluang kepada mana-mana pelajar untuk belajar dalam keadaan yang baik dan mengalami beberapa saat ajaib untuk dikenang selama-lamanya. Anda pasti akan terdorong untuk datang ke kota ini di selatan Istria juga dengan pantai sepanjang 190 km, laut jernih, pantai yang cukup dijaga atau yang tersembunyi oleh tumbuh-tumbuhan yang tidak tersentuh bagi mereka yang cinta privasi. Hari ini Pula adalah pusat ekonomi, budaya, lalu lintas, perubatan, pendidikan, perdagangan dan sebahagian pentadbiran seluruh Daerah Istrian.

Lokasi

  • North Little Rock

    West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

    Soalan