Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

pengenalan

Di Pitt Business, kami menggabungkan pengalaman akademik, kerjaya, dan antarabangsa yang penting untuk mempersiapkan pelajar untuk berperanan dalam perniagaan global. Kami berada di antara sekolah perniagaan terbaik di negara ini dan menawarkan pelajar pelbagai peluang pembelajaran berdasarkan pengalaman.

Sebagai pelajar Perniagaan Pitt, perjalanan anda bermula di kelas. Di sini anda belajar dari dua jenis guru hebat: fakulti terkenal Pitt dan pengalaman dunia nyata. Program Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan kami menawarkan tujuh jurusan dan lima program sijil, masing-masing dilengkapi dengan pelbagai kajian kes, projek perundingan, pertandingan kes, magang, dan pengalaman global.

Misi Joseph M. Katz Graduate School of Business dan College of Business Administration adalah untuk menghasilkan pengetahuan melalui penyelidikan mengenai isu-isu yang berkaitan dengan perniagaan dan masyarakat; mempersiapkan pelajar untuk mencipta nilai perniagaan melalui kepemimpinan dan amalan pemikiran; dan menggalakkan dialog global mengenai aktiviti ekonomi dan keusahawanan yang meningkatkan masyarakat.

Lokasi

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Soalan