Keystone logo
University of Modern Sciences CKM (Univerzitet modernih znanosti CKM)

University of Modern Sciences CKM (Univerzitet modernih znanosti CKM)

University of Modern Sciences CKM (Univerzitet modernih znanosti CKM)

pengenalan

Melalui proses pengajaran yang berkualiti, kreativiti, inovasi, fleksibiliti, sinergi kerja teori dan praktikal, UNIVERSITI SAINS MODEN-CKM MOSTAR akan bertindak balas terhadap kehendak masyarakat dan trend pembangunan dalam pelbagai bidang. Ia akan terus memantau dan menganalisis keseluruhan akademik dan aktiviti lain untuk memastikan tahap proses pendidikan yang tinggi.


Visi ini bermaksud mengatasi pendekatan tradisional sistem pendidikan, dengan memperkenalkan penyelidikan saintifik interdisipliner dan multidisiplin moden dan bentuk pendidikan praktikal, yang akan membolehkan orang muda untuk menyatakan kemampuan pendidikan dan intelektual mereka di pelbagai bidang masyarakat, dengan mematuhi standard tinggi etika dan tingkah laku profesional.


Oleh kerana peningkatan dinamika proses sosial, ekonomi, teknologi, keselamatan dan saintifik, objektif UNIVERSITI SAINS MODERN-CKM MOSTAR adalah pelaksanaan strategi pendidikan inovatif yang akan memungkinkan pemindahan pengetahuan yang mencukupi dalam pelbagai bidang, di mana kami pelajar akan menunjukkan kemampuan yang diperlukan untuk melaksanakan tugas yang lebih menuntut.

Lokasi

  • Dubai

    7a Street, , Dubai

    Soalan