Keystone logo
University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

pengenalan

College of Business Administration di University Of Missouri St Louis menyediakan program berasaskan penyelidikan dan praktik yang mempersiapkan pelajar untuk masuk dan berjaya di dalam dan di seluruh dunia dalam pelbagai profesion perniagaan. Kami menawarkan kualiti, nilai, dan akses.

Kami adalah satu-satunya universiti awam berasaskan penyelidikan di St. Louis. Kami menawarkan pengetahuan perniagaan dan kualiti pengajaran. Kami merekrut tenaga pengajar yang kuat dari seluruh dunia dan menjadikannya standard yang ketat untuk produktiviti penyelidikan dan keberkesanan pengajaran. Kami menambah fakulti teras ini dengan tenaga pengajar dengan pengalaman perniagaan praktikal dan kemahiran mengajar yang kuat. Kami mengemas kini kurikulum kami untuk menangani masalah majikan, keperluan pasar, kemajuan pengetahuan, dan perubahan teknologi instruksional. Lembaga penasihat dan alumni memastikan kami mengekalkan kesesuaian dunia nyata.

Kami menawarkan nilai terbaik dalam pendidikan perniagaan di St. Louis. Kami menyediakan fakulti, program, dan pengajaran berkualiti untuk setiap St. Louisan. Kami adalah pemimpin yang mempunyai nilai tambah dan sukarela di St. Louis. Orientasi nilai ini sangat penting untuk misi asal kita. Baru-baru ini, ini menjadikan kita menarik bagi pelajar di luar wilayah St. Louis, termasuk pelajar antarabangsa yang menambah kepelbagaian budaya kelas kami dan nilai program kami.

Lokasi

  • St. Louis

    University Boulevard,1, 63121, St. Louis

    Soalan