Keystone logo
University Of Missouri

University Of Missouri

University Of Missouri

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1839, University Of Missouri tahu apa artinya menjadi yang pertama. Kami adalah universiti awam pertama di sebelah barat Sungai Mississippi. Kami adalah rumah kepada sekolah kewartawanan pertama di dunia.

Kami memulakan tradisi pulang. Sebagai institusi unggulan, pemberian tanah dan satu daripada hanya 65 universiti di seluruh AS dan Kanada untuk menjadi ahli Persatuan Universiti Amerika yang berprestij, kami adalah kampus di mana empati, inovasi dan kerja keras bergabung untuk menyelesaikan cabaran besar dunia.

Komuniti pelajar, fakulti dan kakitangan kami meningkatkan pembiakan sapi, menyusun muzik yang memenangi anugerah dan menghasilkan radioisotop yang menyelamatkan nyawa di reaktor penyelidikan universiti yang paling berkuasa di negara ini. Kami menangani pelbagai masalah kerana Missouri adalah negara yang beragam - dari Ozarks selatan hingga dataran utara. Kami adalah Mizzou, di mana Hitam dan Emas berjalan jauh, dan Truman the Tiger mewujudkan semangat berani kami.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Columbia

    Columbia, Amerika Syarikat

    Soalan