Keystone logo
University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

pengenalan

Melalui program sarjana muda dan komuniti berpusatkan pelajar kami, University of Maine at Machias mencipta peluang pendidikan yang memperkaya yang menyediakan graduan untuk kejayaan profesional dan penglibatan seumur hidup dengan dunia. University of Maine at Machias mewujudkan komuniti aktif dari pelbagai pelajar yang mempunyai komitmen untuk penerokaan, kepemimpinan, kolaborasi, dan penyelesaian masalah antara disiplin. Diilhamkan oleh lokasi pesisir yang unik, University of Maine at Machias tenaga kreatif University of Maine at Machias , penyelidikan terapan, dan penglibatan masyarakat meningkatkan persekitaran sosial, budaya, ekonomi, dan semula jadi di State of Maine.

University of Maine at Machias adalah Universiti Pantai Maine. Lokasi kami di Pantai Bold - termasuk darat dan laut, komuniti dan ekosistem semula jadi - menyediakan konteks untuk pembelajaran dan pengalaman hidup yang unik. University of Maine at Machias berpusat di pendidikan tinggi dan berkualiti tinggi untuk menarik pelajar dalam penyelidikan ilmiah, budaya, ekonomi dan sosial yang diminta oleh wilayah Maine's Bold Coast. Kami menyediakan pelajar dengan peluang belajar aktif dan pengembangan kepemimpinan, yang mempunyai bimbingan rapat dan hubungan masyarakat yang erat. Pelajar terlibat dalam pengalaman kampus dan komuniti yang intelek dan inovatif, termasuk perkhidmatan kampus bersepadu akademik, penglibatan komuniti, kepelbagaian sosial, penyelidikan bimbingan, dan magang profesional.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Machias

    Obrien Avenue,116, 04654, Machias

    Soalan