Keystone logo
University of Limerick Sarjana Muda Sastera (Petang) Sejarah, Politik, Sosiologi, Kesusasteraan dan Undang-undang
University of Limerick

Sarjana Muda Sastera (Petang) Sejarah, Politik, Sosiologi, Kesusasteraan dan Undang-undang

Limerick, Ireland

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

diadun

pengenalan

Program ini disampaikan melalui Blended Learning kepada pelajar matang yang ingin membawa mata pelajaran ini ke peringkat ijazah di luar mod siang hari tradisional. Hasilnya, pelajar akan dapat mengambil program yang lebih rapat memenuhi pilihan pendidikan dan gaya hidup mereka. Program ini menawarkan pilihan diploma selepas dua tahun atau ijazah kepujian selepas berjaya menamatkan empat tahun.

Orientasi dalam teknologi maklumat, pemprosesan perkataan, mencatat nota, kemahiran belajar, dan cara menggunakan perpustakaan dan sumber maklumat, disediakan dengan cara sokongan kepada pelajar.

Matlamat akademik program ini adalah untuk menggalakkan penilaian masyarakat Ireland dalam konteks Eropah yang lebih luas termasuk pembangunan dan perspektif sejarah, institusi politik dan ideologi, perspektif sosiologi mengenai perubahan sosio-ekonomi dan realiti sosial. Program ini juga akan membangunkan kemahiran kritikal dalam pembacaan kesusasteraan moden dan pemahaman kesusasteraan Inggeris; ia akan meningkatkan kemahiran penyelidikan dan pemerolehan alat analisis dalam pengumpulan dan analisis maklumat kualitatif dan data kuantitatif. Apabila berjaya menamatkan program ini, diharapkan pelajar dapat menunjukkan kefahaman tentang prinsip-prinsip utama yang menyokong sekurang-kurangnya tiga daripada lima mata pelajaran yang tersedia melalui program: Politik dan Hubungan Antarabangsa; Sejarah; Undang-undang; Sosiologi; Kesusasteraan Bahasa Inggeris.

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan