Keystone logo
University of Johannesburg BCom / BCom Kepujian dalam Pengurusan Logistik
University of Johannesburg

BCom / BCom Kepujian dalam Pengurusan Logistik

Johannesburg, Afrika Selatan

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 23,050 / per year *

Di kampus

* Anggaran tuisyen setahun | Anggaran penginapan: USD 2500 setahun

pengenalan

Tujuan BCom / BCom Hons dalam Pengurusan Logistik adalah untuk membangunkan kecekapan intelek dan kemahiran praktikal dalam pemerolehan, tafsiran, pemahaman, dan aplikasi prinsip pengurusan logistik. Pelajar sepatutnya boleh mengambil keputusan strategik dalam konteks organisasi logistik, atau fungsi logistik syarikat, dan menilai sebarang keputusan dalaman atau luaran yang memberi kesan kepada pengurusan logistik. Pelajar juga harus dapat memikirkan keputusan pengurusan dan aplikasinya untuk menilai kesannya dalam konteks holistik pengurusan logistik. Pelajar harus diperkenalkan kepada penyelidikan yang diselia.

Sebab belajar di UJ

  • UJ menawarkan bukan sahaja program khas yang dipanggil Pengalaman Tahun Pertama untuk membantu mengorientasikan pelajar sepanjang tahun pertama tetapi kami juga menawarkan Pengalaman Pelajar Kanan yang mengarahkan pelajar ke tempat kerja!
  • Rebut peluang untuk mengambil bahagian dalam pelbagai sukan dan berlatih bersama Olympians dan Paralimpik di padang, trek dan padang yang canggih, atau hanya kekal cergas dengan menyertai salah satu gim di setiap 4 kampus kami.
  • Jadilah sebahagian daripada universiti yang muda, bertenaga dan tangkas yang mencerminkan dan menyesuaikan diri dengan mudah kepada aspirasi negara kita, sambil mengekalkan perkaitan global melalui pelbagai perkongsian antarabangsa.
  • 178 Kelayakan yang dihormati dan diterima di peringkat antarabangsa.
  • Sertai universiti yang cukup mengambil berat untuk mengumpulkan lebih R300 juta sejak awal 2016 untuk menyokong Kempen Hilang Tengah. UJ juga memastikan lebih 6 000 pelajar yang memerlukan mendapat dua kali makanan sihat setiap hari.
  • Belajar di Kota Emas yang bertenaga - hab ekonomi Afrika Selatan. Sertai kumpulan pelajar dan ahli akademik yang bertenaga, kosmopolitan, progresif dalam perjalanan mereka untuk membayangkan semula masa depan!
  • UJ menawarkan pengalaman di kampus yang menakjubkan sama ada anda tinggal di salah satu kediaman UJ, tergolong dalam rumah harian, atau sama ada anda hanya mahu beramah mesra di Pusat Pelajar di semua kampus.
  • Kami memastikan kesihatan, keselamatan dan keselamatan semua pelajar kami melalui perkhidmatan kesihatan di kampus kami sendiri dan Perkhidmatan Perlindungan UJ.
  • Tahukah anda sepanjang lima tahun pertama kewujudan UJ ia menggandakan hasil penyelidikan yang disasarkan dan sehingga hari ini, terus memecahkan rekod!

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan