Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

pengenalan

Kami mendidik, berinovasi, mengubah, dan menyokong. Semua untuk memperkuat keluarga yang rentan.

Kami memupuk fakulti yang pelbagai dan memenangi anugerah. Kami mempunyai program magang yang unik yang menyediakan pelajar kami untuk kejayaan profesional. Dan anda boleh menemui alumni kami yang mewujudkan perubahan sosial di seluruh dunia.

School of Social Work merangkul University of Illinois at Urbana-Champaign misi University of Illinois at Urbana-Champaign untuk meningkatkan kehidupan warga di Illinois,

di seluruh negara dan di seluruh dunia melalui kepemimpinan kami dalam pembelajaran, penemuan, penglibatan dan pembangunan ekonomi. Misi kami adalah untuk mempersiapkan pemimpin esok untuk menjadi penyokong, dan agen perubahan sosial. Sekolah ini juga berkomitmen untuk mengembangkan dan menyebarkan pengetahuan yang menyumbang kepada polisi, program, dan amalan kesejahteraan sosial yang responsif. Sekolah ini mempromosikan nilai-nilai profesion kerja sosial melalui komitmennya terhadap kepelbagaian dan keadilan sosial, fokusnya pada interaksi timbal balik antara orang dan sistem ekologi mereka, dan penekanannya pada penggunaan praktik berasaskan penyelidikan dengan populasi yang rentan dan terpinggirkan.

Lokasi

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Soalan