Keystone logo
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

pengenalan

Mengapa UHART?

Untuk menjadi berbeza, anda harus berani.

Di University of Hartford , kami membantu anda membuat tanda anda di dunia. Satu gabungan unik ahli akademik yang mencabar, fakulti yang luar biasa, kehidupan pelajar, dan sokongan akan membimbing anda melalui kerjaya kolej anda. Jadi, kenapa UHart? Kerana kita memilikinya.

Akademi yang mencabar

Kami membantu anda menggabungkan minat anda dengan profesion impian anda. Kami terdiri daripada tujuh sekolah yang bertenaga, semuanya berkembang bersama satu sama lain. Dengan lebih daripada 100 jurusan, ada sesuatu untuk semua orang dalam bidang yang terdiri daripada perniagaan, kejururawatan, pendidikan, dan seni, untuk kajian keagamaan dan kimia. Pelajari apa yang anda suka dan suka apa yang anda pelajari.

Fakulti yang luar biasa

Berharap banyak dari profesor anda. Mereka akan mengharapkan banyak daripada anda.

Fakulti kami mengamalkan artis, penyelidik pecah tanah, penulis yang diterbitkan, para wira dunia, dan para ulama yang cemerlang. Dengan nisbah pelajar fakulti 9: 1, anda akan berinteraksi dengan rakan sekerja, profesional dan fakulti dalam pelbagai pemikiran dan pengalaman semasa anda di sini di UHart.

Kehidupan seorang pelajar

UHart bukan semua keseronokan dan permainan, tetapi dengan jujur, sebahagian daripadanya adalah. Hanya kerana pendidikan UHart yang ketat tidak bermakna kita tidak tahu bagaimana untuk berehat. Malah, beberapa persahabatan yang paling dalam yang anda buat di sini mungkin akan bermula apabila anda bermain sukan intramural, mengambil bahagian dalam kerajaan pelajar, menyertai kumpulan cappella atau mana-mana satu daripada lebih 100 kelab kami.

Sokongan

Kami tidak sama dan kami tidak pernah bermaksud untuk menjadi. Sebahagian daripada keindahan UHART ialah kami menggalakkan pelajar kami untuk memeluk pengalaman kolej mereka, dan kami memberi sokongan untuk membantu mereka melakukannya, setiap langkah. Pelajar UHart mempunyai akses kepada Pusat Kecemerlangan Pelajar yang luar biasa. Sama ada anda memerlukan bantuan masuk atau keluar dari bilik darjah, kami berada di sini untuk anda.

Atletik

Sama ada menyewa jurulatih teratas atau menarik bakat teratas, kami mencipta pasukan dengan matlamat yang sama: menjadi atlet yang paling dinamik, serba boleh, dan paling kuat mungkin. Di luar 17 Bahagian kami, saya sukan dan memenangi pasukan, kami komited untuk menjadi atlet-atlet utama. 3.37 gabungan IPK mencerminkan dedikasi kami kepada keutamaan akademik serta kesukanan yang kuat.

Lokasi

Dikelilingi oleh ruang hijau dan laluan berhutan, kampus 350-hektar kami terletak di persimpangan tiga bandar: Hartford, West Hartford, dan Bloomfield. Sebagai tambahan kepada kedekatan kami dengan ibu kota, University of Hartford hanya dua jam dari Boston dan New York City. Lokasi kami menawarkan banyak peluang untuk menerokai budaya, kota, pantai, dan gunung New England. Ia juga bermakna kita telah menjalin hubungan dengan banyak syarikat dan organisasi yang berbeza, menjadikan latihan dan pilihan profesional yang lain mudah diakses.

Tidak seperti Yang Lain.

Universiti yang baik memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk memulakan dalam bidang pilihan anda. Universiti-universiti hebat memberikan anda yang lebih dan lebih: keupayaan seumur hidup untuk mempersoalkan, menemui, mengubah, dan berkembang.

Selamat datang ke University of Hartford .

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Soalan