Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

pengenalan

Kepelbagaian badan pelajar kita mencerminkan kepelbagaian wilayah yang kita layani. Ini mencerminkan perubahan wajah dunia pada umumnya. Detroit menawarkan pengalaman kuliah yang lengkap yang merangkumi pemandangan sosial, penyelidikan mendalam, persiapan kehidupan sebenar dan peluang magang di seluruh kawasan bandarnya yang meriah.

Keseimbangan antara komuniti intim kami dan peluang yang luas menjadikan Detroit Mercy sesuai untuk mereka yang mencari pengalaman kuliah yang meriah di institusi yang mempunyai reputasi panjang untuk kecemerlangan akademik. Fakulti kami adalah pakar dan mentor, yang mendorong penggunaan pengetahuan akademik dan praktikal dan meluangkan masa untuk bekerja dengan pelajar satu-satu.

Beberapa universiti menawarkan pelbagai disiplin dan program yang ditawarkan di Detroit Mercy, sementara merangkumi pengembangan keseluruhan orang: minda, badan dan semangat. Di sini, pendidikan menjadi lebih kaya kerana berakar pada cita-cita penaja pengasas kita, Persatuan Yesus dan Saudara-saudara Agama Rahmat, cita-cita yang menekankan menggunakan kemahiran dan darjah kita untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik untuk semua orang.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Detroit

    West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

    Soalan