Keystone logo
University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

pengenalan

University of Alaska Southeast memanfaatkan lokasi kami di Hutan Nasional Tongass Alaska Tenggara untuk belajar dalam bidang sains dan kemanusiaan.

University of Alaska Southeast menawarkan program dalam talian dan dalam kampus dalam bidang sains, termasuk biologi marin, bahasa Inggeris, sains sosial, seni liberal, perniagaan, pendidikan, pembinaan, teknologi tenaga, perikanan, latihan maritim, sains kesihatan, dan banyak lagi.

Semua kampus University of Alaska Southeast berada di komuniti lautan pesisir; banyak program kami memanfaatkan lokasi kami untuk kajian dan peluang kerjaya laut dan maritim.

Juneau menawarkan perumahan dan pengalaman hidup kampus tradisional serta kelas dalam kampus dan dalam talian. Dengan aktiviti pelajar, kelab, pusat rekreasi, dan dewan dan pangsapuri kediaman, kehidupan di kampus Juneau dapat dianggap setanding dengan menghadiri kuliah swasta kecil.

Ketchikan menawarkan kelas dalam kampus dan dalam talian dan merupakan rumah bagi Pusat Latihan Maritim University of Alaska Southeast .

Sitka menawarkan kelas dalam kampus dan dalam talian. Program tandatangan kampus Sitka merangkumi kejururawatan, perikanan, dan pembinaan.

Lokasi

  • Juneau

    Auke Lake Way,11066, 99801, Juneau

    Soalan