Sarjana Muda Kejuruteraan Makanan
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Maklumat Utama
Lokasi kampus
Bună Ziua, Romania
Bahasa
Minta maklumat
Format kajian
Minta maklumat
Tempoh
Minta maklumat
laju
Minta maklumat
Yuran tuisyen
Minta maklumat
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Sep 2023
pengenalan
Program Ijazah Sarjana Muda INGINERIA OF FOOD PRODUCTS mempunyai objektif umum untuk melatih pakar teknologi dalam bidang industri makanan; program ini telah beroperasi sejak 2009, diakreditasi pada tahun 2015 dan mempunyai tempoh pengajian selama 4 tahun, kursus sehari dengan 240 kredit, menurut Perjanjian Bologna. Lulusan mengumpulkan dalam tempoh pengajian pengetahuan teori, teknikal dan pengurusan yang diperlukan untuk bersedia menghadapi daya saing pasaran buruh di peringkat nasional dan antarabangsa, yang mempunyai kemungkinan untuk beroperasi dalam bidang yang sangat pelbagai, dalam teknologi semua sub- cabang dalam industri makanan, (termasuk dalam arah bioteknologi dan bioteknologi), baik di dalam dan luar negara. Objektif utama program menyediakan latihan teori dan praktikal pelajar untuk pengetahuan teknologi moden dalam bidang pengeluaran makanan, pengetahuan dan penerapan langkah-langkah untuk meningkatkan kualiti produk makanan, reka bentuk dan operasi garis teknologi untuk memproses produk pertanian makanan, pengetahuan mengenai perundangan di lapangan.