Keystone logo
© Eva Dang
University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

pengenalan

72305_1.jpg

Pelajar berada di tengah-tengah semua yang kita lakukan di University Centre Reaseheath .

Fakulti Pertanian dan Sains Veterinar adalah tempat di mana kecemerlangan akademik dan kepuasan pelajar berjalan seiring untuk memberikan pengalaman pendidikan tinggi yang unik untuk pelajar kami.

Portfolio program kami telah direka bentuk dengan perundingan dengan industri, memastikan bahawa ijazah kami menyampaikan pengetahuan akademik dan kemahiran praktikal yang diperlukan dan dikehendaki oleh majikan. Ini memastikan bahawa graduan kami sangat berjaya dalam pasaran pekerjaan, dengan ramai yang akan bekerja untuk syarikat-syarikat cip biru.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kampus telah menyaksikan lebih daripada £ 50 juta dalam pelaburan dalam kemudahan pengajaran dan sumber daya pelajar yang canggih, seperti penginapan di lokasi yang lebih dirancangkan dalam tahun-tahun akan datang.

Dalam kajian terakhir kami tentang kualiti pendidikan tinggi di Reaseheath, Agensi Jaminan Kualiti Pendidikan Tinggi (QAA) memuji kualiti dan peningkatan peluang pembelajaran pelajar. Mereka mendapati tiada bidang untuk penambahbaikan dan mengenal pasti banyak amalan yang baik.

'Pengalaman Reaseheath' adalah sesuatu yang banyak pelajar bekas kami memberitahu kami adalah masa yang paling menyeronokkan dalam kehidupan mereka. Kami mahu pelajar kami berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih dan kami menyedari bahawa para pelaku tinggi belajar melalui pengalaman dan juga melalui pembelajaran formal.

Mengapa University Centre Reaseheath ?

Terletak di luar bandar Cheshire, kampus kami mempunyai kelas atas, piawaian industri, kemudahan pengajaran tetapi masih mengekalkan suasana mesra dan mesra - gabungan yang menyampaikan kecemerlangan akademik dan kepuasan pelajar.

 • Program ijazah kami memberi anda peluang untuk mempelajari pelbagai kelayakan menengah yang diiktiraf oleh industri.

 • 87% pelajar kita mengatakan bahawa kakitangan bersemangat tentang apa yang mereka ajar. Tinjauan Pengalaman Pelajar 2016

 • Dapatkan pandangan industri melalui penempatan kerja, penyelidikan saintifik dan perjalanan lapangan dan lawatan belajar di UK dan luar negara.

 • Tahun lepas 1 daripada 5 pelajar Reaseheath mencapai ijazah dengan kepujian kelas atau kepujian kelas pertama.

 • "Program Pengajian Tinggi Reaseheath yang luar biasa dan kualiti dan peningkatan peluang pembelajaran pelajar telah melebihi jangkaan UK."

 • Agensi Jaminan Kualiti (QAA) untuk Kajian Pendidikan Tinggi 2014

 • Kepuasan pelajar secara keseluruhan untuk kursus Pengajian Tinggi kami adalah 83%. Tinjauan Pengalaman Pelajar 2016

Kemudahan kami

Sepanjang tahun-tahun kebelakangan ini £ 50 juta telah dilaburkan ke kemudahan di kampus termasuk, pusat ekuestrian, pusat makanan terkemuka industri, kemudahan sukan, kemudahan hortikultur saintifik, unik ke UK, dan pusat binatang dan zoo.

Pelaburan £ 31 juta lagi dalam penginapan pelajar kami, pusat teknologi pertanian dan kemudahan sukan dirancang untuk empat tahun akan datang.

Pengalaman Pembelajaran Anda

Reaseheath menawarkan persekitaran pembelajaran yang menyokong dengan memberi tumpuan kepada peruntukan vokasional. Kursus-kursus kami memastikan bahawa graduan meninggalkan pengetahuan, kemahiran dan kelayakan yang dicari oleh majikan.

Kami menyokong pelajar kami dengan:

 • Ajaran kumpulan kecil dengan tahap sokongan individu yang tinggi

 • Pensyarah dengan pengalaman industri yang luas

 • Bilangan jam pengajaran yang tinggi dengan tutor

 • Kemudahan pakar

 • Peluang untuk lawatan belajar di luar negara

 • Hubungan kuat dengan majikan

 • Program berkaitan industri yang menawarkan kemahiran yang boleh dipindahmilik

 • Kelayakan tambahan untuk meningkatkan lagi prospek kerjaya anda.

Kelayakan tambahan

Program ijazah kami memberikan anda peluang untuk mempelajari pelbagai kelayakan menengah. Kelayakan khusus ini diambil bersama kursus anda dan memberi peluang untuk mendapatkan kelayakan yang diiktiraf industri.

Kelayakan tambahan adalah khusus untuk setiap bidang subjek. Di mana mungkin kami berhasrat untuk menyediakan ini sebagai sebahagian daripada program pengajian anda tetapi kos bersubsidi mungkin dikenakan untuk sesetengah orang.

Majikan sering memerlukan kelayakan khusus industri sebagai tambahan kepada ijazah, jadi kelayakan praktikal ini dapat meningkatkan prospek kerjaya dan kebolehpasaran. Mereka menawarkan kemahiran dan latihan berkaitan industri yang majikan mencari dan menawarkan graduan sebagai peneraju dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif.

72311_1.jpg

Lokasi

 • Nantwich

  Nantwich, Cheshire, CW5 6DF, , Nantwich

Soalan