Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

pengenalan

Selama lebih 40 tahun, Universiti Ibirapuera menawarkan asas yang kukuh pengalaman yang diperolehi pada masa lalu, amalan realiti masa kini dan perhatian kepada peluang masa depan untuk melatih profesional itu.

Matlamatnya adalah untuk melatih pemimpin: orang-orang yang mampu untuk mencipta perubahan dan mencadangkan penyelesaian.

Tahun-tahun sejarah mendedahkan bahawa beribu-ribu pelajar, kakitangan dan guru-guru yang terlibat dalam projek pendidikan inovatif dan memberi tumpuan kepada pemimpin latihan, berdasarkan permintaan pasaran dan nilai-nilai sosial.

Contoh yang membuktikan kecemerlangan pendidikan yang ditawarkan oleh Universiti Ibirapuera melimpah ruah. Ini termasuk pelaburan dan insentif dibuat kepada bidang penyelidikan akademik, salah satu rukun aktiviti universiti. Institusi ini mengekalkan kumpulan yang dibentuk oleh disahkan guru penyelidik dari Majlis Kebangsaan Penyelidikan dan Teknologi (CNPq).

Kami juga boleh menyerlahkan kursus Sarjana dalam Undang-undang dan Pergigian, kedua-dua yang disyorkan oleh Capes.

Ia masih boleh bercakap tentang tanggungjawab sosial dengan menyediakan penjagaan percuma untuk rakyat berpendapatan rendah di klinik Universiti.

Menekankan kebimbangan Ibirapuera Universiti dengan pembentukan pelajar, kita boleh menyebut bahawa institusi itu melabur dalam pengajaran yang inovatif dan menawarkan pelajar dan kursus ijazah, kursus teknologi dan lanjutan dengan visi antara disiplin pendidikan humanistik dan am.

Sama ada ia juga pemimpin masa depan. Universiti Ibirapuera bersedia untuk membantu anda memastikan kejayaan kehidupan akademik dan profesional.

Lokasi

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Soalan