Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

pengenalan

Universiti Antarabangsa Valencia (VIU) adalah sebuah universiti dalam talian swasta dengan unjuran antarabangsa, yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan, Kebudayaan dan Sukan Sepanyol.

Tawaran pengajaran kami terdiri daripada ijazah rasmi dan ijazah sarjana rasmi yang diperluaskan setiap tahun untuk menawarkan pelajar latihan lengkap dan terkini berdasarkan keperluan latihan pasaran.

Ciri utama VIU adalah bahawa ia adalah universiti dalam talian yang aktivitinya dibangunkan melalui kampus maya. Melalui mana-mana peranti dengan sambungan Internet, pelajar dari pelbagai tempat di dunia menerima kelas dalam masa nyata melalui video conference interaktif yang diajarkan oleh pakar antarabangsa terbaik. Dalam tahun akademik 2014-2015, Universiti Antarabangsa Valencia terus mengesahkan kerjaya antarabangsanya dan mempunyai lebih daripada 2,100 pelajar dari 35 negara di seluruh dunia.

Prinsip

Misi Universiti Antarabangsa Valencia adalah untuk menawarkan pelajar kemungkinan meningkatkan latihan mereka tanpa mengira keadaan tertentu mereka, dengan sepenuhnya menghapuskan halangan jarak, tempat atau jadual, berkat penggunaan teknologi baru dan kaedah pengajaran yang unik dan inovatif mereka.

Model pendidikan kami bertujuan untuk menghasilkan semula semua ciri-ciri kelas sebenar dan menghilangkan sebarang halangan antara pelajar dan guru, sehingga menawarkan pendidikan interaktif di mana pelajar dapat berpartisipasi dalam kelas seolah-olah dia hadir secara fizikal.

Prinsip-prinsip yang menggerakkan Universiti Antarabangsa Valencia ialah:

  • Komitmen kepada pendidikan dan kejayaan pelajar.
  • Tawaran ijazah, gelar berganda dan sarjana yang memenuhi keperluan latihan yang kini diperlukan oleh pasaran.
  • Inovasi berterusan dalam kaedah pengajaran dan pembelajaran.
  • Menawarkan pelajar bahan didaktik terkini dengan kualiti kandungan.
  • Promosi penyertaan buruh.
  • Tawaran pengajaran kami terdiri daripada ijazah rasmi, ijazah dua dan ijazah sarjana yang dilanjutkan setiap tahun untuk menawarkan pelajar latihan lengkap dan terkini berdasarkan keperluan latihan pasaran.

Kualiti

Universiti Antarabangsa Valencia menyokong penglibatan guru-guru, latihan untuk abad ke-21, kualiti amalan dan program mobiliti, penilaian berterusan pelajar, serta analisis kemasukan buruh siswazah.

Sebagai institusi pendidikan, ia membuat komitmen yang jelas terhadap kualiti dan inovasi, dan menggunakan kemajuan teknologi terkini, dengan matlamat utama untuk menjamin kualiti dan kecemerlangan keseluruhan tajuk yang ditawarkan, yang membayangkan pelaksanaan strategi pengurusan sistematik, berstruktur dan berterusan, selaras dengan komitmen ini.

Sistem Jaminan Kualiti Dalaman VIU telah direka dengan mengambil kira prinsip-prinsip yang ditetapkan dalam Program AUDIT Badan Kebangsaan Penilaian Evaluasi Kualiti dan Akreditasi (ANECA).

Di samping itu, ijazah sarjana muda dan ijazah Sarjana ditawarkan, telah direka dengan mengambil kira garis panduan yang ditubuhkan oleh Program ANIFRE VERIFICA, serta cadangan dan garis panduan yang ditetapkan oleh Persatuan Eropah bagi Jaminan Kualiti Pendidikan Tinggi (ENQA).

Akhirnya, Valencian Agència d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) bertanggungjawab terhadap pemantauan dan akreditasi darjah yang ditawarkan oleh VIU.

Lokasi

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Soalan