Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

pengenalan

UH Hilo sekali pandang

University of Hawaiʻi di Hilo adalah universiti negeri dengan suasana kolej swasta. Kami menawarkan saiz kelas kecil, nisbah fakulti-ke-pelajar yang rendah, dan peluang untuk penyelidikan dan pembelajaran langsung. Sebagai universiti awam, University of Hawaiʻi di Hilo memiliki kedudukan yang unik di Negeri - dan negara - dengan menawarkan kurikulum yang ketat dan menarik pada kadar tuisyen yang berpatutan. Syarat kemasukan agak selektif, yang memberi peluang kepada pelajar di atas rata-rata untuk menikmati faedah dari pengalaman sekolah kecil. UH, Hilo ditauliahkan oleh Suruhanjaya Akreditasi untuk Kolej Kanan dan Universiti Persatuan Sekolah dan Kolej Barat. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " "/>

Ditubuhkan:

 • 1947 ketika UH Mānoa memulakan program Hilo
 • 1970 sebagai Universiti Hawaiʻi di Hilo

Peranan: Public Liberal Arts and Science University of Hawaiʻi

Kalendar:

 • 2 semester 16-17 minggu setiap satu dan
 • sesi musim panas intensif selama empat minggu dan
 • sesi musim panas biasa selama enam minggu

Pendaftaran: 4,043 Nisbah Fakulti kepada Pelajar: 1:14 Saiz Kelas Purata: 20

Saiz Kampus:

 • 115 ekar - Kampus Utama
 • 33 ekar - Universiti Village Fasa I (dalam pembangunan)
 • 10 ekar - Pusat Akuakultur Pasifik dan Pusat Sumber Pantai
 • 110 ekar - Panaʻewa Farm
 • 163 ekar - UH Hilo Taman Sains dan Teknologi (Makai)
 • 324 ekar - UH Hilo Taman Sains dan Teknologi (Mauka)

Darjah:

 • Sarjana Muda Sastera (BA)
 • Sarjana Muda Sains (BS)
 • Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)
 • Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan (BSN)
 • Sarjana Sastera (MA)
 • Sarjana Pendidikan (MEd)
 • Sarjana Sains (MS)
 • Kedoktoran (Ph.D.)
 • Doktor Amalan Kejururawatan (DNP)
 • Doktor Farmasi (Pharm.D.)

Jurusan:

 • 37 Sarjana
 • 8 Siswazah
 • 4 Doktor Falsafah

Tuisyen: Lihat halaman Tuisyen & Yuran

Pelajar Paling Berpelbagai

Pada tahun 2014, UH Hilo dinamakan sebagai institusi awam empat tahun yang paling pelbagai di negara ini oleh Chronicle of Higher Education.

Mengapa Pelajar Memilih UH Hilo

Di Pulau Hawai'i, inspirasi ada di mana-mana; itu di darat, langit, dan laut, pada orang, kita bertemu di jalan hutan, pasar tempatan, dan di kelas kita. Dibina di lereng pantai gunung terbesar di dunia dan berpusat di Lautan Pasifik, University of Hawai'i Hilo mencabar memberi kuasa dan memberi inspirasi kepada pelajar kami. Sebagai komuniti universiti, kami mendapat inspirasi dari orang-orang yang kami panggil 'ohana, dan pulau yang kami panggil pulang.

Diilhamkan oleh 'Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " "/> Di Hawai'i kita tahu tanah, 'āina, menopang kita. Bumi lebih daripada sumber; ini adalah sumber kehidupan kita. Dikelilingi oleh gabungan gunung yang tinggi dan lautan dalam, hutan hujan yang subur dan ladang lava yang gersang, kita diilhami untuk memahami dunia kita melalui biasiswa yang berani dan menjaga persekitaran kita melalui hubungan yang bertanggungjawab dengan bumi kita yang hidup dan komuniti kehidupan yang dikekalkannya.

Diilhamkan oleh Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " "/> Rumah pulau kami ditemui oleh pelayaran yang berani dan warisan mereka memberi inspirasi kepada kami untuk mengikuti bangun dari sampan berkembar mereka UH Hilo dirancang untuk penemuan; dari bintang laut hingga supernova, fokus kami pada pembelajaran langsung membolehkan pelajar dan fakulti pakar kami menemui dunia bersama-sama. Penyelidikan di lapangan, magang dengan perniagaan dan organisasi tempatan, kelas kecil ukuran yang mendorong pertukaran idea yang jujur, dan program pertukaran yang disokong oleh universiti kami semuanya bersatu untuk memberi inspirasi kepada pelajar kami untuk mengetahui bakat dan minat mereka dengan meneroka dunia.

Diilhamkan oleh Inovasi

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " "/> Dengan memupuk kreativiti, pemikiran kritis, dan pemahaman budaya, kami mempersiapkan graduan yang bersedia menangani cabaran abad ke-21 dan menggerakkan dunia ke hadapan. Sama ada pelajar kita memulihkan hutan asli, meningkatkan kesihatan masyarakat tempatan kita, menyusun cerita hebat, atau merancang pendaratan yang selamat untuk misi berawak pertama ke Marikh, mereka mengambil inspirasi dari berabad-abad inovasi untuk merumuskan penyelesaian kreatif yang berakar pada kebijaksanaan yang sukar diperoleh dari mereka yang datang sebelumnya.

Diilhamkan antara satu sama lain

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " "/> Warisan unik Hawai'i menyatukan budaya yang menghormati kemanusiaan kita bersama dan mencabar kita untuk belajar dari satu sama lain dan melihat dunia melalui lensa yang berbeza. Program dinamik dan lokasi kami yang menarik menarik pelajar dari seluruh Hawai'i, Pasifik, dan dunia, mewujudkan peluang akademik dan sosial di UH Hilo yang tidak dapat dijumpai di tempat lain di bumi.

Diilhamkan oleh Anda

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " "/> Apabila ada masalahnya, kami ada untuk mempersiapkan pelajar kami untuk memperkasakan kehidupan mereka dan mengubah dunia, dan anda adalah inspirasi terbesar kami. Berkomitmen tinggi untuk mencipta peluang itu, UH Hilo memimpin pendidikan tinggi ke masa depan dengan memberikan pengalaman kolej kediaman yang ketat dalam jangkauannya. Dengan kadar tuisyen penduduk yang paling berpatutan di negeri ini dan $ 45 juta diberikan setiap tahun dalam bentuk kewangan bantuan dan biasiswa, kami berusaha untuk memecahkan halangan untuk pendidikan tinggi dan membuka pintu peluang. Di Universiti Hawai'i Hilo, kami mendapat inspirasi kami dalam komuniti unik dan persekitaran luar biasa yang mengelilingi kami setiap hari. Sekiranya ada tempat untuk diilhamkan, inilah dia. Sertailah kami, dan cari yang memberi inspirasi kepada anda.

Lokasi

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Soalan